64050 den bıraz daha kısaldık 64425 stoploss hadı hayırlısı..
Printable View
64050 den bıraz daha kısaldık 64425 stoploss hadı hayırlısı..
neyse.. yorumsuz...
APSD kudurmuş bu arada daha günün yarısı geçti +7.782...
nooliy?
Seyyah'ım.
Yine NU, PU'lu yazılarını gördüm. Para kazandıran tek divergency formatını 20 dk'lık grafikte hemen dün ve bugün örnegi olduğu için bir kez daha veriyorum.
Açıklama. Bir Uptrendde, eğer son tepkideki düşüş, bir önceki tepkideki düşüşün üstünde (veya eşit) ise ve EWO OSc. bir önceki dip (bir önceki tepkideki EWO'dipi) altına inmiş ise alım için güzel bir adaydır. (Nasıl alınır, Ma5 yukarı kesilirse, Par yukarı kesilirse .... vs.vs.)
Not : Down Trenddeki tepkiler için de tersi uygulanır.
Örnek : VOB 20 dk.
[URL="http://img104.imageshack.us/i/vob20.png/"][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8610/vob20.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=Strategist;154510]Tamam Borsaciozgur bu forumdaki hemen herkesi gıcık etti ama herhalde çok genç bir arkadaşımız, olgunlaşmak için süreye ihtiyacı olabilir.
Herşeye rağmen acımasız olmamak lazım. Ben kimsenin cahilce bir laftan dolayı mahkemede sürünmesini hoş karşılamam. Yaşar Erdinç hakarete uğradığı için hukuka başvurma hakkı vardır, ama Borsaciozgur özür dilese o da kabul etse çok güzel olur.[/QUOTE]
Adam resmen forumda tüyo karşılığı para istedi
özelden iki kişiye de verdi tüyoyu
bunu da yazdı burada
üç harfli kurum diye burada milleti gerim gerim gerdi
açıkça insider yaptı
onuda heryerine bulaştırdı
ne oldum budalası oldu
yaşar erdinçe iftira attı
hatta kendisi uyarılınca
nereden okuyacak burayı dedi
bence kulaklara küpe olacak bir ceza almalı
yaşar erdinçin yanında bir yıl staj cezası verilsin..
Ben geç kaldım forum'da iftira vs muhabbetlerine... emme internette heyklemek suç mudur /günah mıdır bakmak isterseniz...
[URL]http://img263.imageshack.us/img263/568/3zf1yx4.jpg[/URL]
[QUOTE=sovalye;154499]
borsacı özgürün yaşar erdinçten özür dilemesi gerekir. çünkü artık olay iftira boyutuna giriyor ve yasal boyutta oluyor. [B]ama yine de topluma malolmuş bir ekonomist olan Yaşar Erdinçin bu küçük ve daha olgunlaşmamış arkadaşın sözünü bu kadar da ciddiye almasını biraz garip karşılıyorum...[/B][/QUOTE]
Normalde olsa dediğin doğru ama artık internet ortamındayız... Sanal ortam diye herkes herşeyi sanal zannediyor, nasıl olsa sanal alemdeyiz deyip basıyor küfürü, iftirayı vs... Bence bu iş çığırından çıktı artık, birileri artık buna dur demeli... Çünkü imaj herşeydir dönemini yaşıyoruz, içerikten çok ambalaj önemli... Bu imajı zedelemek için internette herkes herşeyi yapıyor... Örn Coca cola, danone vs gibi firmalarla alakalı onlarca mail dolaşıyor yok içinde şu var bu var diye... İnan çoğu insan hiç araştırmadan o maillere inanıyor ve aynı şekilde belki o akşam arkadaşımızın yazdıklarına inanan oldu... Bu kötü imaj o kadar hızlı yayılır ki inanamazsın, bunu bir şekilde önlemek lazım... Hukuk devletinde olduğumuza göre yapılacak en iyi şey dava açmaktır diye düşünüyorum... Ama en az 2,5 yıl sürer benden söylemesi :)
donumuza kadar kısaldık daha nereye gıdecekse artık :D
huahauhauh yaf pala donumuzuda al bıtsın bu işkence :D:::::::::::: neyse gidip yemek yiyelim.. herkese afiyet olsun...
[quote=Barney;154513]neyse.. yorumsuz...[/quote]
sende baskı gordun galiba .brvY.E forumda kaç kere yazdı..?
[quote=temese;154516]
yaşar erdinçin yanında bir yıl staj cezası verilsin..[/quote]
Öyle cezayı ben de isterim. Nasıl bir suç işlemem lazım? :..:
BABACAN:''ARTIK TURKIYE, KURESEL EKONOMININ ADETA KAPTAN KOSKUNDEKI YERINI ALMISTIR'
Yorumsuz..!
[quote=sazan;154522]BABACAN:''ARTIK TURKIYE, KURESEL EKONOMININ ADETA KAPTAN KOSKUNDEKI YERINI ALMISTIR'
Yorumsuz..![/quote]
Bu demeci veri kabul eden piyasa ikinci seansa +2.000 gap ile başlayabilir dikkatli olalım... .dng