Pala 63.875'deki stop'ları topladı, bazılarına da short açtırdı, şimdi tekrar 64.025'e çıktı. Vampir gibi herif, hiç affetmiyor....
Printable View
Pala 63.875'deki stop'ları topladı, bazılarına da short açtırdı, şimdi tekrar 64.025'e çıktı. Vampir gibi herif, hiç affetmiyor....
[QUOTE=Astatin;154559]sistemin bağırsakları 750-800 altında sat gelir diyor...bağırsak dedimde....hımm..kokareç çekti canım yawww....kokareç deyince koskoca ankara da iyi kokareç yapan yer bulamamıştık yw...[B]hiç sevmiyorum şu ankara yı....[/B]üwww[/QUOTE]
Ben de hiç sevmem Ankara yı.
[QUOTE=sovalye;154539]Ama şu da bir gerçek ki toplum kesin ve net konuşanı sever. trübünleri, "çıkacak" yada "düşecek" diye kesin ve net konuşanlar heyecanlandırır.
böyle konuşanlar reyting toplar.
-ebilir diyenler heyecan yaratmaz reyting toplamaz.
o yüzden kesin ve net ifadeli konuşan ekonomi yazarları hep popülerdir. forumlarda bile en çok sevilen/konuşulan yazarlara bakın hep kesin ve net ifadeli konuşan yazarlardır...
Bir ali perşembe nin reytingine, konuşulma katsayısına bakın
bir de halil reçber in reytingine bakın...[/QUOTE]
Bu borsa yeni zirve yapsın halil hoca da forumları dava manyağı yapar valla :D
[quote=Astatin;154559]sistemin bağırsakları 750-800 altında sat gelir diyor...bağırsak dedimde....hımm..kokareç çekti canım yawww....kokareç deyince koskoca ankara da iyi kokareç yapan yer bulamamıştık yw...hiç sevmiyorum şu ankara yı....üwww[/quote]
senin sisteme yemek filan ismarlasat bi kıyak yapmaz mı bizesimdiden versin satı , tum yatırımcılarada gondersin sat sinyalini yoksa işimiz yaş patron .dng.dng.dng.dng
Sabah komen ve istop.
Fakat Usd / Jpy deki son 20 dakikalık harekete Fdow, Euro / Usd ve Fdax'ın hiç tepki vermemesi ya 'hadi ordan erken öten horozu keserler' yaklaşımından, yada onlarda tavşan reaksiyonu (Ki sanmıyorum...). Daha zaman vardı halbuki Usd nin sert zıplamalarına. Büyük olasılık benim gibi Usd nin artık meydan okuma vakitlerinin geldiğini düşünen bir sabırsızın alımları. (Benim gibi derken grafiği çizdirme anlamında değil tabiki...)
Bol şanslar hepimize...
Asıl Pala bize dava açarsa hepimiz göçeriz... :..:
[quote=Larossıan;154561]Yemişim kokareçi susurluk tostu söyledim kendime.::::::[/quote]
zaten bugün forum susurluk gibi oldu.skandallar,davalar,yolsuzluklar :::
güzel bir seçim olmuş yani afiyet şeker bal ossun.
yanlız ben olsam bi ondan bi de öbüründen yerdim be.şimdi kokoreçin ahı kalır :..:
[quote=SEYYAH;154560]ama bak şimdi tavuk deyip geçme tanı :::
şindi sen hayvanı kucağında severken (nasıl bir sevgiyse bu :..: ) coort diye sıcak bi yumurta bıraksa mesela kucağına en organiğinden en hormonsuzundan hemen koşarsın mutfağa sıcak sıcak kırarsın tavaya varsa sucukta atarsın baba içine nooldu bak o beğenmediğin gariban tavık karnını doyurdu :..:
ayrıca karnı aç adamın karizması da olmaz abi.dşünsene açlıktan karnın midene geçmiş derin lastik kimi sünüyor.ne karizman olcak lem böyle? deel osmanlı koltuğu tahta çıksan yüzüne bakan olmaz lem :..:[/quote]
ule nasıl evgi olcak fitne fücürün başta geleni seni... sallanan sandalyede oturan ve kucağında beyaz renkli kediyi seven orta-üst yaşdaki zengin adam klişesiden haberin yokmu lem..hiçmi dallas izlemedin...senin menüde kola ve yumurta dışında bir şey yok gelba...ayrıca ben sucuğu taze severim..kurt eti sucuğu bile olabilir fark etmez.
Valla bence kilo ile karizma arasında bir ilişki yok..misal zero bedene yakın mankenlerde karizma yok, senin şu avatarındaki besili beyaz ayu da mı karizma var..öyle mi...ha hayyyyy...
[QUOTE=Kennym;154552]vasiyet yazalım mezarları yanyana yapsınlar :) 5. pala ımf rallisi şehitleri diye.. boğaların altında telef oldu garibalar diyede hikayemiz anlatılsın cümle aleme :)[/QUOTE]
Yok 7. imiş bu Nuri Amca öyle demiş anasayfada
[QUOTE=Astatin;154553]Çok ses çıkarıyo..sinir bi ses çıkarıyo..tırnakları batıyo v.s... en önelisi karizma yok hayvanda..Yani düşün yalı'nın bahçesinde oturuyorsun, bir ottoman koltuğunda..Kucağında tavuğu severken mi daha karizma görünürsün koala severken mi...:::::::::...[/QUOTE]
LIGER sev ya da o seni sevsin.
[QUOTE=Astatin;154559]sistemin bağırsakları 750-800 altında sat gelir diyor...bağırsak dedimde....hımm..kokareç çekti canım yawww....kokareç deyince koskoca ankara da iyi kokareç yapan yer bulamamıştık yw...hiç sevmiyorum şu ankara yı....üwww[/QUOTE]
üwwwww....
Ben de sevmezdim Ankara`yi, amma hayatimda yedigim en güzel kokorecleri de Ankara`da yedim. Bir seyyar kokoreccimiz vardi bizim, her gece ayni yerde acardi tezgahini, biz de her gece giderdik.
En son gittigimde gece gene gittim ama onu bulamadim. Sordum ama artik gelmedigini ögrendim... Hey gidi heyy....
Neyse Asti, bir de bizim gibi kokoreci ozleyip de bulamayanlari düsün... Üwwwwwwwüüüüüü
[QUOTE=VOBiX;154544]Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'in kullandığı arabanın modelini bilen varsa özelden yazabilir mi? Biri dadandı izlemdiğim diziden araba model soruyor.[/QUOTE]
Lancia...