-
[quote=SEYYAH;154560]ama bak şimdi tavuk deyip geçme tanı :::
şindi sen hayvanı kucağında severken (nasıl bir sevgiyse bu :..: ) coort diye sıcak bi yumurta bıraksa mesela kucağına en organiğinden en hormonsuzundan hemen koşarsın mutfağa sıcak sıcak kırarsın tavaya varsa sucukta atarsın baba içine nooldu bak o beğenmediğin gariban tavık karnını doyurdu :..:
karizma mı önemli karnının doyması mı? :..:
ayrıca karnı aç adamın karizması da olmaz abi.dşünsene açlıktan karnın midene geçmiş derin lastik kimi sünüyor.ne karizman olcak lem böyle? deel osmanlı koltuğu tahta çıksan yüzüne bakan olmaz lem :..:[/quote]
Bunların bazı modelleri ALTIN BİLEN YUMURTLUYO. de mi?:p
-
[quote=Larossıan;154561]Yemişim kokareçi susurluk tostu söyledim kendime.::::::[/quote]
LAros hangi arada yedin kokareçi be..Pambıkdanda pisboğazmışsın sen ha (PAMBIK dava açma ha..üwww)..
PS: Susurluk ayranı olcaktı herhalde..AYvalık veya Marmmaris tostu...Bu KUIN marmariste erenlere karıştı herhalde nicedir seyirmez forumda... Laros delikanlı adam geyirmez forumda bak..tikkat et kokareç i kola ile yemişindir şinci
:) :)
-
üstlere pek gidemeyecek gibi görünüyoruz
-
[QUOTE=Larossıan;154561]Yemişim kokareçi susurluk tostu söyledim kendime.::::::[/QUOTE]
Lan ben de döner söyleyeyim bari.
Queeen bize bakmıyor gari üüü
-
[quote=enorton;154575]Lancia...[/quote]
Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani
-
[QUOTE=SEYYAH;154560]ama bak şimdi tavuk deyip geçme tanı :::
şindi sen hayvanı kucağında severken (nasıl bir sevgiyse bu :..: ) coort diye sıcak bi yumurta bıraksa mesela kucağına en organiğinden en hormonsuzundan hemen koşarsın mutfağa sıcak sıcak kırarsın tavaya varsa sucukta atarsın baba içine nooldu bak o beğenmediğin gariban tavık karnını doyurdu :..:
karizma mı önemli karnının doyması mı? :..:
ayrıca karnı aç adamın karizması da olmaz abi.dşünsene açlıktan karnın midene geçmiş derin lastik kimi sünüyor.ne karizman olcak lem böyle? deel osmanlı koltuğu tahta çıksan yüzüne bakan olmaz lem :..:[/QUOTE]
İnşallah o tavık ishal olmaz.
Bir de daha koala gribi çıkamdı daha.
Şimdilik kuş, domuz ve at gribi var.
-
içimdeki shrt ayusu gereği 64150ve 64000 den shrtledim,
63400 beklentim var, ancak işaretleri yok henüz,
-
[quote=Astatin;154580]Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani[/quote]
:..::..::..:
-
-
[QUOTE=Astatin;154580]Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani[/QUOTE]
Kapat telefonu mnesaj atarım dedim zati. Attım. Lanca Damacana imiş dedim. Bihter'de de Jaguar varmış. Ne iş yapıyor bu aile yawf? Beni de işe alsınalr. Hatta bahçıvan bile olur Bihter Behlül ilişkilerini makul sus payı karşılığında sır gibi saklarım. Sonra Adanan Amcaya daha makul bir fiyata satabilirim. Sonra istifa etmem kendimi kovdurur bir de tazmiantımı alır giderim. Bir taşla kuş katliamı olur. .dng
-
[quote=enorton;154564]Bu borsa yeni zirve yapsın halil hoca da forumları dava manyağı yapar valla :D[/quote]
kendisini ciddiye almıyorum.
-
[QUOTE=negrolino;154584]mc kaçta kapanıyor[/QUOTE]
14:30 standart