kısa devam 1 satta üstü alda bende hala ..
Printable View
kısa devam 1 satta üstü alda bende hala ..
yiter pala umugumuzu sıktıgın .. ne para varmıs sende be .. bu kadar para var hala burda ky peşinde kosuyosun ayıptır be .. yakıstıramadım sana bırak artık şelale olsun gonuller dolsun :::::: stopp loss yiye yiye bi hal oldum :D
bu arada palayı kandırdım 925 ten al verdim :D heueheuh 875 i gordu sırf ben aldım deyu .. auhauh palao olm fake atttım la baska kurumlardan saglı sollu cakıcam sana bu sefer :)
auhauhau gun sonunda bana bı gecırcek ama bu pala hadı hayırlısı ıkı kurumdanda yamulacam galıba :D
Kötüleşiyor.
5 dak satış 900 üstünde alışa dönüyor
10 dak satış
30 dak satış sinyal yeni onaylanmadı
60 dak alışta
gün alışta
haf alışta
şelalemi fake inişmi anlasılamıyo :D .lelele.lelele.lelele dugunu baslatmıcam temkinli seyir devam..
5 likte sat geldi ama dikkate almıyorum.
valla bu memlekette gözönünde ne iş yapıyorsan eleştirilirsin,doğruların fazlada olsa en ufak hatanda millet üstüne çöküverir..
analistlerin durumunada rijkaard ın 2 haftada düştüğü durumda çok güzel örnek..
her koyun kendi bacağından asılır sözü para kazanmak için uğraştığımız piyasalarda akıldan çıkarılmaması gereken bir sözdür bence.dileyen istediğini takip eder,beğenmediğini okumaz,dikkate almaz.ama borsada işlem yaparken kendine klavuz aramak bence baştan kaybetmektir ve amatörce bir davranıştır..
yeni geldim..sistem 63.950 den..(2-3 bar önce) kısa vermiş.kısaldım..
[quote=Kennym;154593]şelalemi fake inişmi anlasılamıyo :D .lelele.lelele.lelele dugunu baslatmıcam temkinli seyir devam..[/quote]
şelaleden bahsetmek için çok erken bence.hatta çok çok erken :)
benimki henüz vermedi satı..ama bağırsakları kasılıyor..:)
şimdilik dax ve fdji tutuyor
onlar 60 lıkta al verdi ama onaysız
bunlardaki küçük gerilem bile see getirebilir
[QUOTE=Astatin;154598]benimki henüz vermedi satı..ama bağırsakları kasılıyor..:)[/QUOTE]
spotda aslanlar gibi nu var..