63900 den sistemli kısa devam..spotdaki olumsuz görüntü (NU VAR) de cesaret veriyor..
Printable View
63900 den sistemli kısa devam..spotdaki olumsuz görüntü (NU VAR) de cesaret veriyor..
[QUOTE=YAVUZHAN;154597]şelaleden bahsetmek için çok erken bence.hatta çok çok erken :)[/QUOTE]
Evet şimdi sadece [COLOR="Green"][B]lale[/B][/COLOR] devrindeyiz.
[quote=abka;154601]spotda aslanlar gibi nu var..[/quote]
dişi dökük o aslanların patron...7 aydır yemediği sopa kalmadı o NU ların:..::..: a şort olmasına şortumda...
olmaz diye birşey yok kimselerin beklemediği bir anda baskı kurulabilir aşağı yada yukarı :)
bence aşağı baskı çok güzel olur heryer kırmızı :)
[quote=security;154592]5 dak satış 900 üstünde alışa dönüyor
10 dak satış
30 dak satış sinyal yeni onaylanmadı
60 dak alışta
gün alışta
haf alışta[/quote]
5 dak sat 875 ve üstünde al oluyor
10 dak sat
30 dak sat yeni onaylandı
60 dak al
gün al
haf al
[quote=abka;154601]spotda aslanlar gibi nu var..[/quote]
45.000'den bu yana NU vere vere çıktı 64.000'e geldi. Bu nu'yu ters indikatör olarak kullansak daha çok kazanırdık... :(
[quote=VOBiX;154603]Evet şimdi sadece [COLOR=green][B]lale[/B][/COLOR] devrindeyiz.[/quote]
bir gün arayla son tepelerinin üstüne çıkan bir piyasa var sonuçta..
Şöyle bir bakayım dedim ağalar patronlar napıyor diye....
Borsacı Özgür arkadaşımız hakkında yaşar hoca dava açacakmış.Kendini her ne kadar çok eleştirmiş, uyarmış olsakda ,ne yalan söyleyeyim o şahsın adına çok üzüldüm.
Ama enerton arkadaşımızın dediği gibi internet kimseye özgürce çamur atma karalama yeri değildir ve ne olursa olsun kibarlığı efendiliği elden bırakmamak lazım.
Ha bu arada bazı arkadaşlar nickimizi karıştırıyor Borsacı özgürle ..aman diiim... Umarım yaşar hocada karıştırmaz :D
[QUOTE=Strategist;154607]45.000'den bu yana NU vere vere çıktı 64.000'e geldi. Bu nu'yu ters indikatör olarak kullansak daha çok kazanırdık... :([/QUOTE]
nu işin magazini.:).[B]sistem esastır[/B]..ama nu olucada psikolojikmen daha rahat oluyorum..
dava olayına bende üzüldüm .. hayırlısı olsun ... ne diyelim .. keşke olmasaydı ..
bı yukselısı daha kalbım kaldırmaz :p kuserım toptan agaya :D
stop ve uzun oldum .. çok zor bir dönemdeyiz bence ..