[quote=VOBiX;154660]gıkını çıakrma kısmına istisna oalrak "[COLOR=red]PAR[/COLOR]don [COLOR=red]DER[/COLOR]im" olur mu?[/quote]
Eksik Olmuş "[COLOR=#ff0000]PAR[/COLOR]don [COLOR=red]DERİ[/COLOR]m"
pardon parderi patron nerde
Printable View
[quote=VOBiX;154660]gıkını çıakrma kısmına istisna oalrak "[COLOR=red]PAR[/COLOR]don [COLOR=red]DER[/COLOR]im" olur mu?[/quote]
Eksik Olmuş "[COLOR=#ff0000]PAR[/COLOR]don [COLOR=red]DERİ[/COLOR]m"
pardon parderi patron nerde
Pala a***g dan bir dava açarsa en yüksek tazminatı Astiden alır üwwww...:D:D
[quote=SEYYAH;154669]o GAP dolmazsa dava aç selçukluya :::[/quote]
Düşünmüyor değilim ::: alenen şort açmaya teşvik var..neyse Allah'tan benim 5lik zıpırda 63.950'den SAT verdi de :) şimdilik doğru yoldayız....uyk
[quote=enorton;154670]Yetmiyor abi, silmek de istemediğim bir sürü mesaj var... Mesela Astatin duymasın [B]Sn sazan ın bana acıyıp yeni geliştirdiği sisteminin formülünü verdiği mesajlar var[/B] :D[/quote]
enorton eeeeem ımmm kem küm...istersen o mesajları bana bir gönder yani senin PM çalışıp çalışmıyor mu onu bir test edelim :::
başka bir amacım yok yani yannış annama.
Ekteki grafik Pala'nın kan emme metodunun resmidir.
Bir IMKB'nin hareketlerine bakın, bir de onun türevi olduğu iddia edilen VOB'un. Arada benzerlik bulabilirseniz lütfen bana da bildirin....
[QUOTE=fikrisent;154677]Düşünmüyor değilim ::: alenen şort açmaya teşvik var..neyse Allah'tan benim 5lik zıpırda 63.950'den SAT verdi de :) şimdilik doğru yoldayız....uyk[/QUOTE]
nick den dolayı sana dava açılmış olabilir patron . .:):)
[QUOTE=enorton;154670]Yetmiyor abi, silmek de istemediğim bir sürü mesaj var... Mesela Astatin duymasın Sn sazan ın bana acıyıp yeni geliştirdiği sisteminin formülünü verdiği mesajlar var :D[/QUOTE]
Mesaj kutusunun altında downlaod yeresi var. Oradan excelle ya da not defterisine kaydediyo gari.
fxciiii? Neredesin? Marmarise gitme. Marmarise gidenden bir daha haber alınamıyore...
[quote=Larossıan;154671]Aslında forumda bizleri savunacak avukat lazım.:o[/quote]
avukat varmı aramızda?
genelde mühendis çıkıyor borsacılar..
[quote=selçuklu;154663]bunlar kalmış abi bugün ..
EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Basın Konferansındaki Konuşması 15:30 Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (3 Eki) 15:30 540K 551K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Eyl) 15:30 6133K 6090K Orta
USD Toptan Satış Stokları (Ağu) 17:00 -%1,0 -%1,4 Düşük
USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Eyl) 18:00 -%2,0 Yüksek[/quote]
Hükümdar korkuttun beni sırasımıydı şimdi,
geçen perşembe seneryosu çıkarmı buradan,
sepekülatif haberler ciddi sorumluluklar doğurabilir diyor babacan tv de..
anladık biz onu :)
Pala gene çay saatine kekmi arıyor.:):)Yeter pala ülen ne etimiz kaldı ne butumuz aşağılık marka hehehe.:..::..:
63800 altında kalmaya devam edersek kısa vadeli satış baskısı devam edecek gibi..
kısa vadeli nin altını çiziyorum :)