uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
Printable View
uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
35.400 LONG devam.
pozisyonumun 1/3 ünü realize ettim.gerisi duruyor.
hexen plans??
:):)
[QUOTE=Vob Trader;70074]hexen plans??
:):)[/QUOTE]
aynı vobtraderim halen shorts tutyorum
Astatincim dolarda sistemin ne diyor lütfen bakabilir misin? Ben satta olduğunu düşünüyorum görüşü olan arkadaş var mı? Bugünkü veriler: FRF PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:50 - GER PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:00 - GBP PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:30 - EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 - USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ara) 17:00 - USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 - USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 -USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00
[QUOTE=hexen;70075]aynı vobtraderim halen shorts tutyorum[/QUOTE]hexen baba! helal olsun..kararlı ve isabetli yorumlar için...brv
ben sisteme bile bir uyuyor,bir uymuyorum..
[QUOTE=hexen;69972]vob dediyim 37400 yeresine geldi ondan plan gore diyer yarı da 37325 yeresinden short etim
amma
37450 üstesinde short tutmaycayım[/QUOTE]
biraz önce 37500 üstü durdukya stop oldunuzmu diye plans sordum :)
[QUOTE=Vob Trader;70079]biraz önce 37500 üstü durdukya stop oldunuzmu diye plans sordum :)[/QUOTE]
izledim sadce vobtraderim 37575 kadar izin verdim
sindi systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
bu durum short icun tehlike cok..
stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..
biraz daha alım yaptım pek bakamıcam bugun ekrana uzunlarla devam
[quote=hexa;70076]Astatincim dolarda sistemin ne diyor lütfen bakabilir misin? Ben satta olduğunu düşünüyorum görüşü olan arkadaş var mı? Bugünkü veriler: FRF PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:50 - GER PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:00 - GBP PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:30 - EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 - USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ara) 17:00 - USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 - USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 -USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00[/quote]
Hexa,
Sendeki bu USDYTL aşkı, Leyla Mecnun aşkından bile daha kuvvetli anlaşılan.. :) No FX no cry...Hani diyorum vereyim sistemin formülünü hexa ya o da kurtulsun ben de kurtulayım :) sonra boş ve rdiyorum bak millet 20000 e sistem satıyo...dursun seinki de kenarda, en kötü antika olarak satarsın :)
[QUOTE=abka;70081]stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..[/QUOTE]
aracı kurumdan tık yok..ne illet birşey bu stopaj.dünde sordum..yok mu bilen..
[QUOTE=abka;70084]aracı kurumdan tık yok..ne illet birşey bu stopaj.dünde sordum..yok mu bilen..[/QUOTE]
stopajlar her zaman net kardan kesilir... yani komisyon çıkarıldıktan sonra..
[QUOTE=hexen;70080]izledim sadce vobtraderim 37575 kadar izin verdim
sindi systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
bu durum short icun tehlike cok..[/QUOTE]
ben sistemlere uyuyorum hexen abi ... 37100 altında pozu ters çeviririm ama .. sistem sata geçer çünkü ..
[QUOTE=abka;70081]stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...[B]birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran[/B]..[/QUOTE]
nemalardan hep alınıyor diye biliyorum ben
bildiğim kadarıyla net kardan stopaj alınıyor....
[quote=abka;70081]stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..[/quote]
stopaj net kardan kesilir.
nemadan zaten stopaj kesiliyor, 2. defa kesinti olmaz.
sanko'ya sorduysanız orası Allahlık... ne mevzuat bilirler, ne de sorduğunuz soruyu araştırıp geri dönebilirler...
[QUOTE=bien;70089][COLOR="Red"]komisyon[/COLOR] net kardan alınır.
nemadan zaten stopaj kesiliyor, 2. defa kesinti olmaz.
sanko'ya sorduysanız orası Allahlık... ne mevzuat bilirler, ne de sorduğunuz soruyu araştırıp geri dönebilirler...[/QUOTE]
komisyon yerine stopaj demek istediniz...sorma ! sankoda bir saatdir telefonda bir sorunu hallatemeye çalışıyoruz.Allah dan bilgimiz varda hatayı farkettim..daha durun ugraşıyorlar...
Yahu sadece sistem ne diyor onu sormuştum alda mı satta mı :D Mecnun (cinlenmiş demek) olsam burda işim ne, leylayı tanımıyorum hangi leyla? :D Astatincim ısrarla soruyorum kusura bakma haklısın, aslında sitenin ratingi açısından önemli çünkü bu siteye girip dolar ne olacak diye bakan çok sayıda amatör yatırımcı var.
[quote=abka;70090]komisyon yerine stopaj demek istediniz...sorma ! sankoda bir saatdir telefonda bir sorunu hallatemeye çalışıyoruz.Allah dan bilgimiz varda hatayı farkettim..daha durun ugraşıyorlar...[/quote]
haklısınız stopaj demek istedim. hatamı farkedip düzeltmiştim.
ben de sanko'yla çalışıyorum. değişik bir soru sorduğunuzda bilgiç bir edayla yalan yanlış bir cevap verirler. siz öyle olamayacağını anlatınca, araştıralım deyip bir daha size dönmezler...
[quote=hexa;70091]Yahu sadece sistem ne diyor onu sormuştum alda mı satta mı :D Mecnun (cinlenmiş demek) olsam burda işim ne, leylayı tanımıyorum hangi leyla? :D Astatincim ısrarla soruyorum kusura bakma haklısın, aslında sitenin ratingi açısından önemli çünkü bu siteye girip dolar ne olacak diye bakan çok sayıda amatör yatırımcı var.[/quote]
alınma be... dalga geçiyorum.dng
37300 malyet shorts 37475 flat oldum
systems 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
Kardan stopaj kesintisi, önceki zararların mahsubu gibi işlemleri aracı kurumun yazılımı tarafından otomatik yapılması gerekir. eğer bunları manuel yapıyorlarsa vay halimize. stopaj kalkmazsa acilen aracı kurum değiştirmek gerekir.
[QUOTE=hexen;70095]37300 malyet shorts 37475 flat oldum
systems 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
neden flat oldum ?
cunki eyer systems short signale gecmese 37700 üstesi min 41800 yeresine potans oluyor.
terkar short potans icun imkb100 28200 asayasında olma gerek vob 37475 asayasında 15 dakk system short signal gecme gerek..
[QUOTE=hexen;70097]neden flat oldum ?
cunki eyer systems short signale gecmese 37700 üstesi min 41800 yeresine potans oluyor.
terkar short potans icun imkb100 28200 asayasında olma gerek vob 37475 asayasında 15 dakk system short signal gecme gerek..[/QUOTE]
abi 41800 ü ben anlamadim ?? 54000 düşüşünün %50 geri alımı yanlış bakmadıysam 40900 dü ? ?
[QUOTE=furkan;70098]abi 41800 ü ben anlamadim ?? 54000 düşüşünün %50 geri alımı yanlış bakmadıysam 40900 dü ? ?[/QUOTE]
furkanım asıl korktum yer 44300
benim baktım graf gore 15 dakk graf negative uymsuzdan 37775 asayasında realiz sart geliyor
amma trend oldumu uyumsuz ise yaramaz ondan dikat
asıl graf hedef eyer trend salam gıder 44300 yeresi
kafa karısması olma icun mayın cok olma gerek
ondan mayın cok once 38200 sonra 40300 .. sonra 41800 yeresi
graf direncs etki etmedimi systems short signale kadar cok dikat olma gerek
[QUOTE=hexen;70100]furkanım asıl korktum yer 44300
benim baktım graf gore 15 dakk graf negative uymsuzdan 37775 asayasında realiz sart geliyor
asıl graf hedef eyer trend salam gıder 44300 yeresi
kafa karısması olma icun mayın cok olma gerek
ondan mayın cok once 38200 sonra 40300 .. sonra 41800 yeresi
graf direncs etki etmedimi systems short signale kadar cok dikat olma gerek[/QUOTE]
40-41000 aralıgına kadar gideriz diye düşünüyordum ama 44300 hiç düşünmemiştim abi bakalım sistemler hala longta devam ediyor insallah bozmazlar :)
son long pozu 37650 kapattım .. flat .. ,izlemedeyim ..
[QUOTE=selçuklu;70102]son long pozu 37650 kapattım .. flat .. ,izlemedeyim ..[/QUOTE]
hayırdır iyiydik böyle :) pai mei nediyor ?
[QUOTE=furkan;70101]40-41000 aralıgına kadar gideriz diye düşünüyordum ama 44300 hiç düşünmemiştim abi bakalım sistemler hala longta devam ediyor insallah bozmazlar :)[/QUOTE]
[COLOR="Olive"]44300 sadce akıl kenarda kalma icun doru orya kesinmeden gitmesi icun trend cok gucte olma gerek cunki min 7000 point edyor burdan yukarya.....[/COLOR]
sadce sindi short icun sebep olmasa short etme yanlıs senin dusuncesi doru..
ben gozume kestirdim onem direnc yerelerde short accayım hep.. flat oldum zaman 3/1 15 dakk system yondeyim.
35.400 LONG'lar kapatıldı ortalaması 37.690 gibi bişey oldu.
buradan sonrası şu haliyle s_dik zoru ile çıkış olur.ama geri çekilip güç toplayıp çıkarsa ona diyecek söz yok.
ben FLAT kenara çekildim.sistem SHORT derse gereğini yaparım yoksa dinlenelim biraz.yolun başlarında olsak yani 29/30 binlerde yaslanırdım arkama.ama zaten mal çıkmış dipten yukarı 12000 puan.
60 dk RSI çok feci durumda.buradan ötesi beni bozar.
kalanlara bol şans!
Toplantı trafiği bitti. I am baccckk.
Bu arada güzel yukarı gitmişiz.
[QUOTE=furkan;70103]hayırdır iyiydik böyle :) pai mei nediyor ?[/QUOTE]
paimei alda furkan .. ama rahatsız oldum uyumsuzluklar var .. grafiklerde .. gelirse alttan uzun deneyeceğim ..
[QUOTE=selçuklu;70107]paimei alda furkan .. ama rahatsız oldum uyumsuzluklar var .. grafiklerde .. gelirse alttan uzun deneyeceğim ..[/QUOTE]
bunlar bayılırlar böyle uyumsuzluk, indikatörlerde şişkinlik var diye biz satarız bunar alır :)
vob tırı vırı garanti bnk şahane...
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/bugunpasta6a83f.png[/img][/url]
[quote=sazan;70106]Toplantı trafiği bitti. I am baccckk.
Bu arada güzel yukarı gitmişiz.[/quote]
Dear Mr. Sazan,
Biz de işlerimizin bir "tali/yan" unsuru olarak toplantıya gireriz..Ortalama 6-8 saat/haftayı bende toplantılarda "heder" ediyorum..
Ancak anladığım kadarıyla siz asıl iş olarak toplantıcı - lık yapıp, "tali/yan" unsur olarak masa başında oluyorsunuz.. Enteresan!!!
[quote=catedral;70113][URL="http://www.kucukresim.com"][/URL][/quote]
Pek bir durgun ve suskunsun bu aralar.. Deli "fish-ek" gitmiş, pastacı apla gelmiş:..::..::..::..::..: Andreas moralini bozdu senin galiba
hexen baba new plans varmı?
[quote=Vob Trader;70117]hexen baba new plans varmı?[/quote]
Vob um treydırım... Hexen de mutlaka plans vardırda..şu IMF anlaşması bi bitsin...Kral planın zamanları gelecek.. O zaman sana BOb Trader diyeceğim :)