[quote=selçuklu;154680]nick den dolayı sana dava açılmış olabilir patron . .:):)[/quote]
Anaa niye reklamdı amaçları biz reklamın kralını yaptık işte forumda insanlar bildi fikrisent nedir ne değildir :) valla borçlu çıkarlar kaptan .boks.
Printable View
[quote=selçuklu;154680]nick den dolayı sana dava açılmış olabilir patron . .:):)[/quote]
Anaa niye reklamdı amaçları biz reklamın kralını yaptık işte forumda insanlar bildi fikrisent nedir ne değildir :) valla borçlu çıkarlar kaptan .boks.
veriye kısa giriyorum ..5 dk sisteme güveniyorum .. histem yeteneğim kayboldu .. onu bulana kadar sistemle idare edecem ..
[QUOTE=YAVUZHAN;154682]avukat varmı aramızda?
genelde mühendis çıkıyor borsacılar..[/QUOTE]
Ben de zamanında sormuştum ama çıkmadı :(
[B][COLOR=blue]cbts[/COLOR] [/B]ye göre kapanış uzlaşması [COLOR=red][B]61.850[/B][/COLOR] üstünde olduğu sürece LONG devam...bu değer bugün için tabii...yarın başka bir değer olcak...yükselecek doğal olarak...
[B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] en son 60.300 LONG...
bu vob tam fantezi :)
[quote=Strategist;154679]Ekteki grafik Pala'nın kan emme metodunun resmidir.
Bir IMKB'nin hareketlerine bakın, bir de onun türevi olduğu iddia edilen VOB'un. Arada benzerlik bulabilirseniz lütfen bana da bildirin....[/quote]
adı üstünde türevi.
yani bu ayın sonunda piyasanın, imkb 30 u hangi değerde olacağını fiyatlaması demek oluyor.
tıpa tıp aynı gitmesi fizik kanunlarına aykırıdır. hele bir de seans için de aynı olması imkansız ötesidir.
pala dediğiniz siz ben ve diğer kurumlardır...
muhabbeti güzel ama bence böyle fasa fisolara inanmayın. sonra sizin gibi düşünenler vobun ve future piyasaların mantığını bilmeyen yazarlarımıza mail atıyor onlarda 3 silahşör 5 silahşör falan zannediyor..
[QUOTE=Astatin;154672]multipass sat kesinleşti[/QUOTE]
Abi AL verdiğinde de yaz, hatta kesin Al vermeden yaz :)
Ulen bu veri hep mi py ye çalışır :)
Long manyağı olduk..dng
ralli olmadıkine
[quote=selçuklu;154688]veriye kısa giriyorum ..5 dk sisteme güveniyorum .. histem yeteneğim kayboldu .. onu bulana kadar sistemle idare edecem ..[/quote]
patron
aylık trend devam
haftalık trend devam
günlük trend devam
120 trend devam
bana göre 60 da trend devam
imf de her an ısıtılır zaten
vazgeçsen derim tepe avcılığından, emme sen bilin gene de
5 lik tradeye göre işlem yapsam son 1 saate -850 point gitmişti yemişim 5 liği.