dow açılsın 65000 olurmuyuz acaba
Printable View
dow açılsın 65000 olurmuyuz acaba
dünkü upper illizyonistler bugun downer olmuslar :) 775 lotu napacan demezlermi adama hemen kacıyo gosterip :) ule dıger kurumdakileri allahtan 650 de kapatmıstım shortları esas portfoyle short devam :D
eloloyyy bunlarıda katacaz galiba :D pala yerden kalktı ..
datalar nasıl geldi yaf ben goremıyorum olumlu herhalde ?
[quote=enorton;154694]Ulen bu veri hep mi py ye çalışır :)[/quote]
veriyi hesaplayan PY diil.
ama "beklenti; x.yz" deki bilinmeyenleri veren PY.
dolayısıyla cevap, a şıkkı. :..:
Sazan 600'den aldıklarını 900'den palaya geri verir. (Ancak hala yarım long)
[QUOTE=mozkan;154697]patron
aylık trend devam
haftalık trend devam
günlük trend devam
120 trend devam
bana göre 60 da trend devam
imf de her an ısıtılır zaten
vazgeçsen derim tepe avcılığından, emme sen bilin gene de[/QUOTE]
haklısın abi .. bir süre işlem yapmasam iyi olacak gibi ...yada sisteme uyacam .. histem devre dışı oldu .. :o:o
Garanti ile işc fiyatları yine eşitlendi... Mart ayında garanti alan nerden nereye geldi... Vob stresi yok seans takip etme, mc yeme yok... Al at kenara...
Esasında 600'den alıp 900'den vermezdim. Ancak gerideki 5-6 sayfaya bakınca, etkilendim. Herkes shorta geçmiş yada flat.::: . Psikolojimiz birbirimizden acaip etkileniyor. Bu hos değil. Bundan sonra forumu daha az ziyaret etmek gerek.
63900 den kısa devam..sistemli..sistem al derse alırım..
64800 den veririm :)
sistem hala satta yiğitler....bakalım 2-3 barlık terso operasyonumu yoksa küskü depremi öncesi öncü küskülermi
[quote=Larossıan;154676]Pala a***g dan bir dava açarsa en yüksek tazminatı Astiden alır üwwww...:D:D[/quote]
yokya PALA yı mesajlarımda hemen hemen hiç kullanmıyorum..bir kere bir küfretmişliğim ar o kadar...
hatırlarmısınız garan 6,40 olmadan kısalamam demiştim :)