950 de kayboldu emortım
Printable View
950 de kayboldu emortım
[quote=Astatin;154724]950 de kayboldu emortım[/quote]
hayalet sinyal.:p:p
[quote=Larossıan;154725]hayalet sinyal.:p:p[/quote]
Senin sinyaller fiyata duyarlı değilmi laross ...:) yağlıboya gibi görününce kaybolmuyolarmı::::::
cıldırmıs yaf bunlar.. al gıt lan sabahkı zararı sıfırladık en azından.. verdim tum shortları napackasan al senın olsun..
allahtan dıger kurumu 650 den kapattık eve don gomlek gıdecektım yoksa .kom
pala olm su gunde de senden shortla tırtıkladım ya olsem gam yemem.. bıl kı sırtındayım ne zaman ayagın tokezleyecek bınecem tepene vurucam kırbacı vuracam kırbacı :::::::::::::::::::::
yaf bırakın pala yok mala yok dıye.. kım alıyo bu akdar hısse senedını ? bı bakın arkadaslar kurumların degerlerıne ve ederlerıne .. akbnk daha 5 ay once 1000 adam cıkarmadımı işten ? ısyerınde gece 10 larakadar personellerını tutmadımı ayılanlar bayılanlar.. madem hersey yolunda gıdıyo bu atılanlar nıe gerı alınmadı ? gızlı bı formul mu buldular cıkardıkları adamların yaptıgı ıslerı sımdı kım yapıyo ?
yemeyelım bırbırımızı yapılan tamamıyle buyuk para sahıplerının sıstemlı soygunundan baska bısey degıl.. tabıkı sıstemde yatırımcılar normal kurumlar var ama agırlık ve yon verıcı baskası ne ky ne normal yatırımcılar..
bu bir çark ve kımın parası coksa ıstedıgı tarafa ıstedıgı oranda cevırebılıyor... benım goruslerım bu sekılde.. boyle buyuk tutarların oldugu yerde hersey saibeli.. hepımız ekonomı dersı aldık az cok neyın ne oldugu gun gıbı ortada :)
aga belkide bir halk kahramanıdır .dng.dng
[quote=mur@t;154715]O sistemin poz girirş ve çıkış noktalarını üşenmeyip geriye doğru incelersen işine geldiğinde seans kapanışını işine geldiğinde de seans arasını baz aldığını görürsün. Yani ortalamayı kırıp geri dönerse işlem yok, seans sonu önemli, dönmeyip giderse kırdığı noktadan işlem yapılıyor. Bu şekilde kaybetmek imkansız.
Sistemin adı Back to the future olmalı...[/quote]
açıkçası ben tam çözemedim mantığını [B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] nin.
yani öyle günler oluyor ki kırılacak sayının gün içinde defalarca altına üstüne çıkıyoruz.hatırlarsanız bundan 2-3 ay evveldi sanırım güniçi 5-6 bin puanlık dalgalanmalar oldu.yani 2 defa 1000 aşağı 3 defa 1200 puan yukarı mesela.böyle günlerde nasıl hareket ediyor acaba cbaykus?
ben bu sistemi MS te test ettim 5 WMA olarak GÜNLÜK te bana hiç tatminkar gelmedi.ya da ben yanlış hatırlıyorum.şimdi MS tester çalışıyor du bi akşam bu WMA ya bakalım.GÜNLÜK te son 1 ve son 2 yılda ne yapmış?
[QUOTE=sovalye;154712]buradan bakınca öyle görünüyor.
ama mart ayında daha düşmeyeceğinin bir garantisi var mıydı?
ayrıca mart ayında endeksi longlayan parasını vobta nerdeyse 6-7 ye katladı:)
belki 6 ay sonra vay anasını keşke ekim ayında endeksi şortlasak paramızı 10 a katlamıştık diyebiliriz:rolleyes:[/QUOTE]
Abi vob da longlayan iki gün terste kalsa parayı bitirir ama hisse öyle mi?
[QUOTE=selçuklu;154713]bu ikinci gün .. iki gündür . sabah doğru tarafta olmama rağmez zaradayım .. bir süre işle yapmayacağım .. full flat arkaya yaslandım ..:(:([/QUOTE]
Ben de öyleyim abi dün bugün zarar yazdık, neyse hayırlısı...
[QUOTE=mur@t;154715]O sistemin poz girirş ve çıkış noktalarını üşenmeyip geriye doğru incelersen işine geldiğinde seans kapanışını işine geldiğinde de seans içini baz aldığını görürsün. Yani ortalamayı kırıp geri dönerse işlem yok, seans sonu önemli, dönmeyip giderse kırdığı noktadan işlem yapılıyor. Bu şekilde kaybetmek imkansız.
Sistemin adı Back to the future olmalı...[/QUOTE]
Şovalye abi geçen gün sana söylediğim olayı arkadaş da yakalamış :::
[QUOTE=YAVUZHAN;154717]5 dk lıktan günün 3.sinyali geldi..64000 al.
önceki iki sinyal,sabah açılışta 63325 al,63650 sat..[/QUOTE]
Aynı yerlerden benim 10 dk lık da :(
[quote=Astatin;154726]Senin sinyaller fiyata duyarlı değilmi laross ...:) yağlıboya gibi görününce kaybolmuyolarmı::::::[/quote]
yemişim sinyali oklarla işim olmaz.oka m..a bakmıyacan hehehe.:)
1 haftadır maketten tekne yapıyorum pala sayesinde bitmek üzere.Kendimi işe verdim bayağı sardı maket işi.
64000 den fullun en fullu (aırbag aps klima vesaire) short (haşema)
:)))