-
[QUOTE=SEYYAH;154728]açıkçası ben tam çözemedim mantığını [B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] nin.
yani öyle günler oluyor ki kırılacak sayının gün içinde defalarca altına üstüne çıkıyoruz.hatırlarsanız bundan 2-3 ay evveldi sanırım güniçi 5-6 bin puanlık dalgalanmalar oldu.yani 2 defa 1000 aşağı 3 defa 1200 puan yukarı mesela.böyle günlerde nasıl hareket ediyor acaba cbaykus?
ben bu sistemi MS te test ettim 5 WMA olarak GÜNLÜK te bana hiç tatminkar gelmedi.ya da ben yanlış hatırlıyorum.şimdi MS tester çalışıyor du bi akşam bu WMA ya bakalım.GÜNLÜK te son 1 ve son 2 yılda ne yapmış?[/QUOTE]
Abi sistemin bir disiplini yok, sn cbaykus a zamanında sormuştum ama net cevap alamadım... Bazen gün içinde pivot 10 kere ihlal ediliyor ama işlem yok bazen ise bakıyorum tam pivotun bir üst kademesinden işlem geçmiş performans tablosuna...
-
[QUOTE=SEYYAH;154728]açıkçası ben tam çözemedim mantığını [B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] nin.
yani öyle günler oluyor ki kırılacak sayının gün içinde defalarca altına üstüne çıkıyoruz.hatırlarsanız bundan 2-3 ay evveldi sanırım güniçi 5-6 bin puanlık dalgalanmalar oldu.yani 2 defa 1000 aşağı 3 defa 1200 puan yukarı mesela.[COLOR="Blue"]böyle günlerde nasıl hareket ediyor [/COLOR]acaba cbaykus?
ben bu sistemi MS te test ettim 5 WMA olarak GÜNLÜK te bana hiç tatminkar gelmedi.ya da ben yanlış hatırlıyorum.şimdi MS tester çalışıyor du bi akşam bu WMA ya bakalım.GÜNLÜK te son 1 ve son 2 yılda ne yapmış?[/QUOTE]
Yazdım işte yukarıda nasıl hareket ettiğini, aynı yönde giderse işlem yok, dönerse döndüğü yerden işlem var...
-
imzayıda değiştim .. flatim bu hafta işlem yok artık .. hayırlı olsun :(
-
o kadar soylendık bıze pozisyon kapattırdı gerı dusuyo ahuahuahua ula kızdınmı pala :cool::cool::cool::cool: dava yersem yakında şaşırmam :D
-
yani öyle günler oluyor ki kırılacak sayının gün içinde defalarca altına üstüne çıkıyoruz.hatırlarsanız bundan 2-3 ay evveldi sanırım güniçi 5-6 bin puanlık dalgalanmalar oldu.yani 2 defa 1000 aşağı 3 defa 1200 puan yukarı mesela.böyle günlerde nasıl hareket ediyor acaba cbaykus?
denemeye gerek yok..işine geliyorsa gün sonunu referans alıyor..işine geliyorsa kırılmanın geçtiği noktayı...
ben bir ara denedim..olacak iş değil..
-
enorton..dememe gerek vağğmı
-
allahtan selculu patron verileri yazarak uyandırdı beni, 650 den çıktık,
şimdi 925 den bir kez daha şortladık, ağayada şort, dona da şhort,
stobum 64150
-
[quote=enorton;154729]Abi vob da longlayan iki gün terste kalsa parayı bitirir ama hisse öyle mi?[/quote]
citibankın hissesini alan ne hale geldi
ya Long Term Capital ı alan nasıl çöktü
Lehman
aig
Barring Bank?
bunlar dünyanın en büyük şirketlerinin bazıları
ya diğer yüzlercesi ne hale geldi...
hisse almak tamamen hamallık.
warren buffet hamalın en önde gideni...
değer yatırmcılığı bence beş para etmez.
çok biliyorlarsa hangi hisseyi ne zaman alacağımızı da söylesinler...
herkes satınca sen al mış...
oldu canım...
benim arkadaş endeks 45 bine düştüğünde bu felsefeyle garanti aldı sonra 40 düştüğünde yine aldı sonra 35 e düştüğünde de aldı 28 e düştüğünde mahvoldu, lanet olsun dedi ve sattı
dahada düşmeyeceğinin garantisi varmıydı(tabi şimdi bekleseydi keşke demesi kolay)
"herkes satınca al" "al ve umut et" felsefesinden başka birşey değil...
sürekli boğa oluyorsun.
ama türev piyasada çöküş olmaya başlayınca giy şortunu gez dolaş:)))
-
Sazan Ana sistem 63.9'dan Short Sinyali verdi. Sazan son bir yukarı daha beklerken bu sinyal üzerine SW porföyde Flat'e geçti. Sistem portföyü ise bu sistem için short.
-
[quote=SEYYAH;154728]açıkçası ben tam çözemedim mantığını [B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] nin.
ben bu sistemi MS te test ettim 5 WMA olarak GÜNLÜK te bana hiç tatminkar gelmedi.ya da ben yanlış hatırlıyorum.şimdi MS tester çalışıyor du bi akşam bu WMA ya bakalım.GÜNLÜK te son 1 ve son 2 yılda ne yapmış?[/quote]
Seyyah hiç kafanı yorma boşver çok uğraştım bir ara.:)
-
hisse herzaman en kraldır...
baktın olmuyor..al kamu veya eşdeger sayılan bankaları...[B]halknbn,işc,vakıf bank[/B]...
bizde durum farklı..kamu batmaz..belli max. satımlarda al..unut..halbnk,vakıfbnk garantiden az yapmamış..
batıda farklı..serbest marj ve açıga satış var...bizde kamu kraldır...en fazla görev zararı derler olur biter..[B]ev almak bile bu kadar güvenilir değil[/B]...
-
[QUOTE=sazan;154744]Sazan Ana sistem 63.9'dan Short Sinyali verdi. Sazan son bir yukarı daha beklerken bu sinyal üzerine SW porföyde Flat'e geçti. Sistem portföyü ise bu sistem için short.[/QUOTE]
station wagon portfoy mu :::