[quote=Astatin;154785]ula 400 puan krda fena değil kapasak mı **[/quote]
Sabah gene üwwwlemeede ne edersen et.:)))
Printable View
[quote=Astatin;154785]ula 400 puan krda fena değil kapasak mı **[/quote]
Sabah gene üwwwlemeede ne edersen et.:)))
dow gapını biz kapanmadan önce doldurması güzel
[quote=selçuklu;154777]ben çıkıyorum .. moral = 0,00 ... dow kapanış tahminim yok .. vob açılış tahminimde yok .. belli olan hiçbirşey yok şuan bence .. hayırlısı .. cümleten iyi akşamlar ..üüüüüü[/quote]
bu vob denen meret gerçekten insanları bitirir en iyisi balık tutmak üüü
[QUOTE=Astatin;154773]hahahahahah..ben sana daha kötüsünü diyeyim..kısayım diyenlerin çoğuda zaten kısa değil uzun..:)::::::::: herkes birbirini yemek peşinde..nereye düştün keniimmmmmm farkındamısın...[/QUOTE]
kenny için farketmez :) cartmanla ahbap olan adam hersey ı kabul etmıs demektır ::::::::: her bolum ölüyo zate korkusu yok bu konuda .lelele.lelele.lelele.lelele
sistem 950 den satda..geceye kısa..
geceye flat giriyorum..
yarın 63500 altına sarkarsak kısalırız..
daha aşağıda 62500 de saatlik ortalama varki kısa vadede korunmasını bekliyorum..
bugün sabah gab inin etkisi hissedildi ve güç toplandı diye bakabiliriz..zaten son tepenin 500 puan altındayız sadece..
[quote=Larossıan;154786]Sabah gene üwwwlemeede ne edersen et.:)))[/quote]
Kapamıyorum ula...Artı GAP yersek senin inadına Üwwlemek için.dng.dng eksi GAP olurs zaten sorun yok::::::
Haşema devamm ...
[quote=Astatin;154792]Kapamıyorum ula...Artı GAP yersek senin inadına Üwwlemek için.dng.dng eksi GAP olurs zaten sorun yok::::::[/quote]
Ana sistemler alda.:)
kısa devam hayırlı akşamlar herkese.
[quote=MMO;154780]Geceye kısa düşünen var mı?[/quote]
ben korktum ve kaçtım.uyk
cümleten iyi akşamlar !
sabah ola hayrola..