ılıcada denıze gırerken ohhh ne gozel dalgalanıyor. Cesmede olan kimse var mi.
Printable View
ılıcada denıze gırerken ohhh ne gozel dalgalanıyor. Cesmede olan kimse var mi.
bırak ılıca ya mılıcayı memü..fdj çökiiiirrr..ehiiiii :)
[QUOTE=seagate;266969]ılıcada denıze gırerken ohhh ne gozel dalgalanıyor. Cesmede olan kimse var mi.[/QUOTE]
Cumartesi oradaydım.
sabaha FDOW 9950 olsun 1 milyon çiçek açsın
biz kapanırken 10042 idi şu an 10027 fdow.şu anki görüntüyle yatay açılırız.sonrası palaya kalmış.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;266997]biz kapanırken 10042 idi şu an 10027 fdow.şu anki görüntüyle yatay açılırız.sonrası palaya kalmış.[/QUOTE]
pamık -33 gözün görüyomu..yoksa açlıktan görmüyomu..forumda topikler çoğalmış yaw..delikanlılar harman olmuş:..::..:..bi orda bi burda yazıyosunuz nere bakcamı şaşırdım:o
[quote=QUEEN;266998]pamık -33 gözün görüyomu..yoksa açlıktan görmüyomu..forumda topikler çoğalmış yaw..delikanlılar harman olmuş:..::..:..bi orda bi burda yazıyosunuz nere bakcamı şaşırdım:o[/quote]
gıs valla bugün aklıma geldin ister inan ister inanma.dedim ne yaptı acaba? klimaları aldı vobu bıraktı mı dedim :D:D:D
evet doğru görüyorsun -33 ama bir önemi yok.açılış her zaman bizim 17:35 kapanışımıza göre oluyor.yani fdow sabah bu civarda olursa bugünkü kapanış civarında açılırız.
niye açsın gıs? yaz geldi rejim mi? git hemen bir ekmek arası ekmek yap ödüllendir kendini.veya ekmeğin içine soğuk su serp biraz o da fena olmaz sanıyorum yaz günü :D:D:D
fazla izleyemesemde piyasa bugün kuvvetli geldi bana..
future lar biraz toparlarsa yine + başlar bence..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;266999]gıs valla bugün aklıma geldin ister inan ister inanma.dedim ne yaptı acaba? klimaları aldı vobu bıraktı mı dedim :D:D:D
evet doğru görüyorsun -33 ama bir önemi yok.açılış her zaman bizim 17:35 kapanışımıza göre oluyor.yani fdow sabah bu civarda olursa bugünkü kapanış civarında açılırız.
niye açsın gıs? yaz geldi rejim mi? git hemen bir ekmek arası ekmek yap ödüllendir kendini.veya ekmeğin içine soğuk su serp biraz o da fena olmaz sanıyorum yaz günü :D:D:D[/QUOTE]
düşecek lem vob..şu hareketlerine bi bak..dow 14000 iken aynı şekli hatırlattı bana..böle şekil yapıyodu dowda biz gibi:D
nası önemi yok gız..eksi açarız..az daa zorlasak artı açtırcan he..
bugünkü dip dipmiydi yani..ya tamam rakam öle olabilir...ama yüzde artı eksisi bin kaplan gücündedir f dowun..:D
beni sorarsan..iyiyim..çocuklar ellerinden öperler..hastane işlerim vardı..babam hastaladı..tatile gittim falan ..halada işim var...arada bakıyorum..işte beyle..:o
ekmek arası su..yarın bebelere alternatif soğuk sandövüç yapayım bakalım..iyi fikir:D
fdow sallan yuvarlan modunda asti çiçekleri açtıracak ..10017 vah vah..heeheeh
geçmiş olsun Queen..
[QUOTE=The Tatar;267005]geçmiş olsun Queen..[/QUOTE]
yavızanım senmisin.lelele..dı tatar görünce bu kim dedim:D..imzanda yazmışsın..sağolasın..hepinizi çok özledim..:)