[quote=enorton;154815]Şaka değil asti hatta tüm sistemlerim alda idi ama seninki satta diye geceye kısa girdim... :::[/quote]
hah şöyle..çünkü ben long girdim.kom.kom.kom:::::::::
Printable View
[quote=enorton;154815]Şaka değil asti hatta tüm sistemlerim alda idi ama seninki satta diye geceye kısa girdim... :::[/quote]
hah şöyle..çünkü ben long girdim.kom.kom.kom:::::::::
[quote=selçuklu;154819]saatlik sisteme geçeyim diyorum .. 1 dk ağır geldi :D .. larossian abi saatlik sistem varmı fazla ..hehehe :):)[/quote]
Ne demek Selçuklu flat bekle trend dönsün yeriz palayı beraber.:o
[quote=Astatin;154822]hah şöyle..çünkü ben long girdim.kom.kom.kom:::::::::[/quote]
::::::::: Asti..hiç güleceğim yoktu bukelemun gibisin..:..::..:
[quote=enorton;154821]Sadece kv sistemler değil psikolojileri de fena yıprattılar... Örn selcuklu and me... :([/quote]
her büyük kazançtan sonra olur öyle.
fazla dert etmeyin inşallah ikinizde daha çok kazanacaksınız sabırlı ve disiplinli olduktan sonra gerisi kolay...
ben şimdi rahatım ama sizden sonra sıra bana da gelecek bu devran böyle dönüyor
[quote=Larossıan;154824]::::::::: Asti..hiç güleceğim yoktu bukelemun gibisin..:..::..:[/quote]
LA yok..Long olduğumu, Emortımı, mort edeyim diye yazdım..Komik olsun deyu (zaten oda şaak demiş görmiinmi mesajından)::::::Yoksa kısayım...mutluyum..multipassı
[quote=Astatin;154826]LA yok..Long olduğumu, Emortımı, mort edeyim diye yazdım..Komik olsun deyu (zaten oda şaak demiş görmiinmi mesajından)::::::Yoksa kısayım...mutluyum..multipassı[/quote]
Sana destek çizik yukarda ,yarın cuma,kocaoğlan flatta bunlar artı avantajların.:..::..:
[QUOTE=selçuklu;154819]saatlik sisteme geçeyim diyorum .. 1 dk ağır geldi :D .. larossian abi saatlik sistem varmı fazla ..hehehe :):)[/QUOTE]
Abi ben de arıyorum, özellikleri de şöyle olacak;
-Mümkün olduğunca az işlem yapacak,
-Her ay kar edecek,
-Trend varsa trendde oturacak,
-Piyasa yatay ise en alttan alıp en üstten verecek vs...
Elinde olan varsa pm den gönderebilir... :::
[QUOTE=Larossıan;154823]Ne demek Selçuklu flat bekle trend dönsün yeriz palayı beraber.:o[/QUOTE]
sağolasın abi .. öyle yapacam .. biraz dinlenmek en iyisi .. sıkıntı para kaybetmemde değil tradeler çok kötüleşti ..böyle devam edemem .. :o
[quote=enorton;154828]Abi ben de arıyorum, özellikleri de şöyle olacak;
-Mümkün olduğunca az işlem yapacak,
-Her ay kar edecek,
-Trend varsa trendde oturacak,
-Piyasa yatay ise en alttan alıp en üstten verecek vs...
Elinde olan varsa pm den gönderebilir... :::[/quote]
::::::::: sigarada ikram etsin mi?
[QUOTE=Astatin;154820]evet emortım...başkasının ipiyle kuyuya inilmez gibi laflar bu durumlar için..kendi sisteminle oyna emortım..kaybetsende kendim ettim kendim buldum dersin..aman ha:cool::cool::cool: Şeytana, Astiye ve Aslı'ya uyma (:..:)[/QUOTE]
Valla ben rahatım yarın artı gap yersek suçlu sistemin olur, eksi gap yersek zaten kısa girecektim derim :::
[quote=Larossıan;154827]Sana destek çizik yukarda ,yarın cuma,kocaoğlan flatta bunlar artı avantajların.:..::..:[/quote]
Tek avantajım, sadece kendi sistemimi kaale almamdır. Hatta zaman zaman onu da kaale almamamdır...kom.kom
[QUOTE=Astatin;154830]::::::::: sigarada ikram etsin mi?[/QUOTE]
Kullanmıyorum teşekkürler :D