-
[QUOTE=martoniki;154874]Bugün öyle bir işlem yapmışım ki akıllara zarar.. :..:
Hızlı işlem yapıcam derken, Ekim kontratı diye git Şubat kontratında kısal..
Hem de 10 lot.. Tek seferde..
Aracı kurumu arıyorum benim ekranda 10 lot eksik var diye..
Şimdi bunun nesi ilginç diyenlere şu rakamları vereyim..
Şubat XU030 kontratından günlük toplam işlem hacmi : 113 lot
Benim gerçekleştirdiğim işlem : 20 lot
[B]Yani toplam hacmin %8,85'i.. [/B](PY gibi olmuşum, az kalsın KY olacakmışım)[B]..[/B]
[I]Gedik Yatırım'dan gözüken işlemlerin tamamı müstesna şahsiyetime aittir.[/I]
.dng
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/5028/screenhunter001ow.jpg[/IMG]
[B]Tek seferde yapılan en büyük hacimli emir[/B] 10 lot satışla benimkisi :..:
Haliyle satarken zorlanmamak için 4 parça emirle elden çıkardım..
(Aşağıdaki işlemler Şubat kontratının [U]tüm gerçekleşen[/U] emirleridir)..
Way anası.. üvvv..
[/QUOTE]
bir ara ben de 10 lot vardı toplamda 36 lot vardı ve işlem yaptıgım gun ing kagıttaki en aktif kurum gorunuyodu hepsini ben yapmıstım :) satısımla birlikte kagıdın dip görmüşlüğü vardı , dipten tekrar alım gibi bişey olmadı tabi zira ne alan var ne satan ::::::::::::
bide birara toplam aralık altın kontratlarının %30 u bendeydı :) tabi o zamanlar aga konumundan oldugumuz için işe helikopterle filan geliyoduk.. şimdi ky yim bigunum dıgerıne denk olsa seviniyorum :D huehuehue
-
[B]Günaydın,
[U]9 Ekim Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER Cari İşlemler Dengesi (Ağu) 09:00 €8,8Mlyr €11,0Mlyr Yüksek
GER Dış Ticaret Dengesi (Ağu) 09:00 €12,0Mlyr €13,9Mlyr Yüksek [/U]
GER İhracat (a/a) (Ağu) 09:00 %1,9 %2,3 Düşük
GER İthalat (a/a) (Ağu) 09:00 %0,9 -%0,2 Düşük
[U]GER TÜFE (a/a) (Eyl) 09:00 -%0,4 -%0,4 Yüksek [/U]
[U]GBP ÜFE Girdi Fiyatları Endeksi (a/a) (Eyl) 11:30 -%0,8 %2,2 Yüksek
GBP ÜFE Çıktı Fiyatları Endeksi (a/a) (Eyl) 11:30 %0,1 %0,2 Yüksek
GBP ÜFE Çıktı Fiyatları Endeksi (Çekirdek) (a/a) (Eyl) 11:30 %0,2 %0,2 Yüksek
GBP Dış Ticaret Dengesi (Ağu) 11:30 -£2,300Mlyr -£2,447Mlyr Yüksek [/U]
[B]USD Dış Ticaret Dengesi (Ağu) 15:30 -$33Mlyr -$32Mlyr Yüksek [/B]
[B] USD Fed-Kohn'un Para Politikası Hakkındaki Konuşması (Washington) 19:15 Yüksek[/B]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00 -- 1024 Orta
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
İhracat ve İthalat birim değer endeksleri (ağustos) 10:00
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9719[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9718[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
Arada kaynadı gitti. Geçen bir soru sormuştum. Elinizde bir sistem var. Ama 60 gün sonra sinyal üretmesin istiyorsunuz. Bunu sağlayacak formülcüğü nasıl yazarsınız sistemin içine. TOKOBA tembel teneke çıktı, yok mu başka delikanlı :) :) hadi yaw o kadar zor değil...
-
[QUOTE=Astatin;154882]Arada kaynadı gitti. Geçen bir soru sormuştum. Elinizde bir sistem var. Ama 60 gün sonra sinyal üretmesin istiyorsunuz. Bunu sağlayacak formülcüğü nasıl yazarsınız sistemin içine. TOKOBA tembel teneke çıktı, yok mu başka delikanlı :) :) hadi yaw o kadar zor değil...[/QUOTE]
hocam ben daha olusan sinyal bi öncekiyle aynı ise göstermesini bile yazamıyorum sen nediyosun :) matrix yetersiz :P
-
[QUOTE=Astatin;154882]Arada kaynadı gitti. Geçen bir soru sormuştum. Elinizde bir sistem var. Ama 60 gün sonra sinyal üretmesin istiyorsunuz. Bunu sağlayacak formülcüğü nasıl yazarsınız sistemin içine. [COLOR="Red"][B]TOKOBA tembel teneke çıktı,[/B][/COLOR] yok mu başka delikanlı :) :) hadi yaw o kadar zor değil...[/QUOTE]
Çabuk adresini ver dava açacağım. .dng
-
------
Devlet Bakanı Ali Babacan, IMF ile teknik görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını belirtirken, yapılan her açıklamaya inanılmaması gerektiğini anlatırken “Ben, Hazine Müsteşarımız İbrahim Bey (Çanakçı) ve Sayın Başbakanımız Erdoğan’dan başka bilen yok” dedi. Babacan’ın bu isimler arasında Merkez Bankası Başkanı’nı saymaması dikkat çekti.
------
şimdi bu merkez bankasının baskanı nie durup dururken ımf ıle anlasma hakkında konusma geregi hissetti ? kasıtlı bir açıklamamıydı yoksa gazetecilerin yönlendirmesiyle sorulan bi soruya cevapmıydı .. iki ihtimal var umarım piyon olan gazetecidir yoksa nasıl bi dalavere anlam vermek korkutuyor insanı.
-
acılıstan gereksiz bi hamle yaparak 675 uzun..
hic longlamam ama bu nerden esti bilmiyorum.. kesin cokecez bugun .dng.dng.dng
-
[quote=Astatin;154882]Arada kaynadı gitti. Geçen bir soru sormuştum. Elinizde bir sistem var. Ama 60 gün sonra sinyal üretmesin istiyorsunuz. Bunu sağlayacak formülcüğü nasıl yazarsınız sistemin içine. TOKOBA tembel teneke çıktı, [COLOR=red]yok mu başka delikanlı[/COLOR] :) :) hadi yaw o kadar zor değil...[/quote]
[quote=VOBiX;154885]Çabuk adresini ver dava açacağım. .dng[/quote]
Nankörrrrrr...Sana delikanlı demişiz daha ne...tembel teneke tembel teneke..PAMBIK da tembel teneke tembel teneke.... Du bakalım, mütevazi gurularımızdan bilen vardır elbet ama diğer sitelerde ben Matriks ve MS in programcılarının kralıyım deyu gezen 1*2 arkadş var onlara sorup eğlensekmi..yok yaww neyse..öğlene kadar cevap gelmezse ben yazacağım yanıtı zati...yani yanıtın büyük kısmısını.dng
-
[quote=Kennym;154884]hocam ben daha [COLOR=red]olusan sinyal bi öncekiyle aynı ise[/COLOR] göstermesini bile yazamıyorum sen nediyosun :) matrix yetersiz :P[/quote]
Niye uğraşıyorsunki ...normalde ST de bu görünmez zaten:..::..::..:
(EA da görünür..)
-
Gunaydın,
Rüyamda bir ak sakallı dede XU100 50.000'i kırmayı tekrar dener bugün dedi, o yüzden long... Ama kırsa da ciddi bir hareket beklemiyorum, hemen kar realizasyonu yaparım....
-
Herkese günaydın.....
9 EKİM 2009 Cuma ..... bu günü not düşelim......önemli bir gün olabilir.....
Herkese bol kazançlı günler....
-
Fdax düşüyor ama bizi tutuyorlar yine...