[QUOTE=Demirci;154891]Herkese günaydın.....
9 EKİM 2009 Cuma ..... bu günü not düşelim......önemli bir gün olabilir.....
Herkese bol kazançlı günler....[/QUOTE]
Ne açıdan önemli bir gün?
Printable View
[QUOTE=Demirci;154891]Herkese günaydın.....
9 EKİM 2009 Cuma ..... bu günü not düşelim......önemli bir gün olabilir.....
Herkese bol kazançlı günler....[/QUOTE]
Ne açıdan önemli bir gün?
günaydın voborsa... ralli ralli ralliiiiiii
[quote=enorton;154893]Ne açıdan önemli bir gün?[/quote]
Bazı teknik göstergeler açısından çok önemli olabilir....
Yaşayıp göreceğiz...
[QUOTE=Strategist;154890]Gunaydın,
Rüyamda bir ak sakallı dede XU100 50.000'i kırmayı tekrar dener bugün dedi, o yüzden long... Ama kırsa da ciddi bir hareket beklemiyorum, hemen kar realizasyonu yaparım....[/QUOTE]
Kirli Sakallı TokoBa 50450nin üstü zor diyor.
[QUOTE=enorton;154893]Ne açıdan önemli bir gün?[/QUOTE]
Halile yaraşır bir gün oalcak sanırım. Çünkü arkadaş boğaların tarafındaydı en son.
fdow da TOBO var ralliiii...lelele 63.500 altına sarkarsa fikrimi değiştirebilirüm..:..:
[QUOTE=Astatin;154889]Niye uğraşıyorsunki ...normalde ST de bu görünmez zaten:..::..::..:
(EA da görünür..)[/QUOTE]
st ne ea ne :S hocam hepsınde gorunuyo anlamadım ben bu olayı :) sinyaller ideal durumda ama pespese her bar aynı :D
abavv ilkkez longdan para gelii :D ben alıskın degilim longcu olmaya hemen elden cıkarabilirim 675 leri kısalmam lazım :D.dng.dng.dng aranıyorummm
[QUOTE=VOBiX;154897]Halile yaraşır bir gün oalcak sanırım. Çünkü arkadaş boğaların tarafındaydı en son.[/QUOTE]
Ben de 675 den boğa tarafına geçtim ama huzursuzum... Sistemler konusunda son kararımı verdim saatlik sisteme geçiyorum... Hayırlı olsun :)
[QUOTE=enorton;154901]Ben de 675 den boğa tarafına geçtim ama huzursuzum... Sistemler konusunda son kararımı verdim saatlik sisteme geçiyorum... Hayırılı olsun :)[/QUOTE]
bende bı saatlık sıstem var ama adam gibi test edemedim :S grafık uzerınde supoer gorunuyo :D
[quote=Kennym;154899]st ne ea ne :S hocam hepsınde gorunuyo anlamadım ben bu olayı :) sinyaller ideal durumda ama pespese her bar aynı :D[/quote]
ST: System Tester
EA: Expert Advisor
Şincik sen muhtemelen Expert Advisor da iş yapıyosun ve şöyle bir şey olabilir.
Mesela al koşulun A>B olsun.
-Bu al koşulunu ST de çalıştırdığında A nın B den büyük olduğu ilk bar al işaretini çakar taaaakii A<=B olanaca kadar.
- Bu al koşulunu EA da çalıştırırsan A nın B den büyük olduğu her barda tanımladığın sembol he rne ise, görünür. EA da da sadece koşulun gerçekleştiği ilk barda görmek istiyorum diyorsan koşulu A>B olarak değil Cross(A,B) olarak yazmak gerekir.. Filmin başlangıç zilini duyman yeterli :) her 15 dakıkada bir film sürüyor demesine gerek yok çancının....yada zangoçun ...:..::..:
gene mal topluyolar fırlar bugun bu zımbırtı makas sıfıra ınmıs gıbı gorunuyo..