FDOW küskü yaptı, ben flat...
Printable View
FDOW küskü yaptı, ben flat...
[quote=Javacheff!;154911]şimdi ben bayaa bayaadır sistem mistem uğraşmıyorum amma, şöyle bişiy olabilir miydi ki ?
aldaki pozisyonu kapamak için :
if (barssince ('al lem')>=60,'kapa uzun',0) gibi gibi.
sat için de tam tersi, ha?[/quote]
:..::..::..:
hissiyatınız doğru yöne meyletmiş fekaaat;
Sizin formülnüz diyorki,
Al koşulunun gerçekleştiği bardan itibaren geçen bar sayısı 60 dan byük veya eşitse "Kapa uzun", değilse 0..
Şincik biz 60 ı al koşulundan itibaren veya sat koşulundan itibaren değil, bugünden saydırıyoruz. O açıdan sorulanı yansıtmıyor.
Daha fecisi Matriks "kapa uzun" diye bir terim bilmiyor :)..Kapa Uzun'u ayrıca tariflediysen ayrı....değilse 0 ne abiiiiiiii:cool::cool::cool:
ben çıkıyorum full flat .. stop yazılı .. arkaya yaslandım .. hehehe:D:D:D
4.8 katrilyon..evet dogan gurubu bugün teminat verecek..yoksa haciz gelebilecek...
ben doğan gurubuna bitti gözüyle bakıyorum..
hiçbirşey olmaz..
50 yıldır,darbeleri destekleyen(28 şubat vs.), 367 yi haklı gösteren,milletin degerlerinin yozlaşması için gayret göstren gurup batarsa üzülmeyeceğim..
sonuçta varlıklar başkasına gecer..[B]sahipler değişir...istihdam aynen devam eder...[/B]
evet tayyip ağa..bunu ançak sen yaparsın...
bu gurup
pamuk bankın batması için bddk da faaliyet düzenleyendir..
bu gurup kamu kuruluşuna ( öncesi pofisi) katekulle ile tonlarca zararı yükleyendir..
daha neler var neler...
XU100'ün 50.000 üzerinde tutunması çok boğasal bir hissiyat verdi bana. FDOW, DAX ve FTSE de düzelirse 52.000'e seyahat başlayabilir.
Emortım,
Sistem hala satta..İşin enteresanı, günün ilk barında 750 de bile geçici al çıkıyorken (bar kapanışında 625 oldu ve satta kaldı sistem)..şinci 850 de hala satta...:) nihahahah..bakalım ne olacak falimiz
[quote=abka;154920]4.8 katrilyon..evet dogan gurubu bugün teminat verecek..yoksa haciz gelecek...
ben doğan gurubuna bitti gözüyle bakıyorum..
hiçbirşey olmaz..
50 yıldır,darbeleri destekleyen(28 şubat vs.), 367 yi haklı gösteren,milletin degerlerinin yozlaşması için gayret göstren gurup batarsa üzülmeyeceğim..
sonuçta varlıklar başkasına gecer..[B]sahipler değişir...istihdam aynen devam eder...[/B]
evet tayyip ağa..bunu ançak sen yaparsın...
bu gurup
pamuk bankın batması için bddk da faaliyet düzenleyendir..
bu gurup kamu kuruluşuna ( öncesi pofisi) katekulle ile tonlarca zararı yükleyendir..
daha neler var neler...[/quote]
Memlekette her kim hakka ve hukuka karşı ne suç işleidyse cezasını bula.. Ama sadece belirli "kim" ler değil, suç işleyen "herkimse"..
Misal, uzmanı değilim ama derlerki, Doğan ın vergi cezası yediği, şu şirket birleşmelerindeki KDV muafiyeti v.b. Sabah gazetesinin enişte tarafından devralınmasında da uygulandı? Onlara nedne ceza yok...Bir de derlerki, son 7 yılda acaip hızla büyüyen 17 şirket son 5 yılda tek kuruş vergi ödememiş...v.s. v.s.
EVet hukuk ama herkese karşı....
Yrıca sahipler değişir ama istihdamda değişir..:) İstihdam adeti aynı kalır belki ama istihdam edilenler değişir...:) Örneklere bakınız...:)
emortım,
950 de al pırtlıyo..üwwwwwwwww
dow un bu gece 9.800 üstüne atması lazım.. bizimkiler bunu nasıl fiyatlayacaklar merak ediyorum.. gözüm garan'da..:)
[QUOTE=Astatin;154923]Memlekette her kim hakka ve hukuka karşı ne suç işleidyse cezasını bula.. Ama sadece belirli "kim" ler değil, suç işleyen "herkimse"..
Misal, uzmanı değilim ama derlerki, Doğan ın vergi cezası yediği, şu şirket birleşmelerindeki KDV muafiyeti v.b. Sabah gazetesinin enişte tarafından devralınmasında da uygulandı? Onlara nedne ceza yok...Bir de derlerki, son 7 yılda acaip hızla büyüyen 17 şirket son 5 yılda tek kuruş vergi ödememiş...v.s. v.s.
EVet hukuk ama herkese karşı....[/QUOTE]
evet kesinlikle herkese..acımadan hukuğu uygulayacaksın..
DOĞAN lar niye TAVAN ki? battı bitti gözüyle bakılan şirketler güya...
allah allah......
[QUOTE=Astatin;154923]Memlekette her kim hakka ve hukuka karşı ne suç işleidyse cezasını bula.. Ama sadece belirli "kim" ler değil, suç işleyen "herkimse"..
EVet hukuk ama herkese karşı....
Yrıca sahipler değişir ama istihdamda değişir..:) İstihdam adeti aynı kalır belki ama istihdam edilenler değişir...:) Örneklere bakınız...:)[/QUOTE]
Vakıf kurmuşalrdır. Araç vs almışalrdır.