benim 5 dklık su koyverdi flatım 20 dklık sat verene kadar
Printable View
benim 5 dklık su koyverdi flatım 20 dklık sat verene kadar
2 0cakdan beri sistem (15 dak.) o kadar güçlü al daki, bugün long cover bile olmaz..çok sert aşşağı olmadıkca yarın bile zor gözüküyor...tabi ben sistemden erken indim,böm böm bakıyorum...ah şu [I]tek aylar [/I]adama yeter...sistemler daima mükemmel kazanır...
neyse borsa yükselsinde flat olsamda mutluyum..garantibnk sı yeter...herzaman söylediğim teorim;şubat sonuna kadar imkb-100 37-40000 arasında tepe yapmalıdır..garanti ise betasını hesaba katarsak 4,00-4,50 olmalıdır....ondan sonra ise esas düşüş..temmuza kadar..[B]artık devir canı çıkıncaya kadar satmak,alıncada sonuna kadar abartıp almak...[/B]bana öyle geliyorki buralardan taze uzun yapılmadıkca yön yukarı..final;imf anlaşmasının ertesi günü olmalıdır..
Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.
[quote=Astatin;70139]snıf snıf havada BO kokusu var hala :) :) (şaka hexa şaka)[/quote] Doğrusunu yazsana o halde :rolleyes: Bugün DJI için ve dolar için ne dersin şirin baba (eur-usd varsa onu da alabilirim) :rolleyes:
[quote=sazan;70164]Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.[/quote]
Birkaç gündür vücudunun salgıladığı yoğun adrenalin onu bitkin düşürmüş olabilir bilemiyorum :))) DJI ve dolar/ytl tahmini olan yok galiba kimsenin? üüü
DJI tahminlerini sayın jelibon veriyor zaten. Dolara gelince hayret bugün çıkmamış.
systems
5 dakk long 15 dakk long gun long signalde
[quote=sazan;70164]Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.[/quote]
sazan abi ne diyorsun piyasaya?
bu arada DAX sence bir alçalan üçgenin yukarı yönlü c sini yapıyor olabilir mi? ha bitti ha bitecek gibi sankim.buna ne dersin? gerçi 5.000 lerde tıkansa daha düzgün olacaktı görüntü olarak.
bol kazançlar abi,
[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/7228/dadaue5.png[/IMG]
sp direnç 942-952 arası.
kırarsa 1000.
kırarmı soru işareti.
Dünyada insanlık, vicdan, ahlak hiçbir değer kalmadı bu çok açık... Yaşar Nuri Öztürk'ün deyimiyle dünya uzunca bir süredir Rahman'ın kucağında da değil. Peki ne yapacağız ? Kudurmuş köpeklerce öldürülmüş üç çocuğunun başında ağlayan baba ne yapacak ? Şu dünya denilen tiyatronun biran önce bitmesini öyle çok istiyorum ki...
[QUOTE=hexen;70097]neden flat oldum ?
cunki eyer systems short signale gecmese 37700 üstesi min 41800 yeresine potans oluyor.
terkar short potans icun imkb100 28200 asayasında olma gerek vob 37475 asayasında 15 dakk system short signal gecme gerek..[/QUOTE]
Sayın hexen yazınızı aha yeni okuyabildim,yukaruıdaki patonsiyel dediğiniz yerleri vaktiniz olursa gıfığiniz üzerinde göstermeniz mümkünmü öğrenmek için soruyorum
teşekkür ederim
[QUOTE=özdenil;70173]Dünyada insanlık, vicdan, ahlak hiçbir değer kalmadı bu çok açık... Yaşar Nuri Öztürk'ün deyimiyle dünya uzunca bir süredir Rahman'ın kucağında da değil. Peki ne yapacağız ? Kudurmuş köpeklerce öldürülmüş üç çocuğunun başında ağlayan baba ne yapacak ? Şu dünya denilen tiyatronun biran önce bitmesini öyle çok istiyorum ki...[/QUOTE]
hayatımda bela anmam ancak 5 gündür yedi sülalelerine öyle bir anıyorumki, ne diyim.
FLAT yatıyorum gönlümden geçen SHORT ama bu harakiri gibi bişey olur (aslında pek olacak gibide durmuyor ya neyse).
bugün sabah biraz erken atlamışız trenden 500 puan daha koyabilirmişiz cebe.ama dediğim gibi bana göre yolun başında değil sonlarındayız.aşağıda yapmamız gereken bir DİP daha var.
kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.
[quote=nunu;70177]kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.[/quote]
kaynak ?
[B]hava fişek [/B]gibi bir şey gördüm..megerki 30 sene önce tüm dünyada kullanımı yasaklanmış olan [B]ahtapot bombasıymış...[/B]adamlar resmen katliam yapıyor..filler ile karıncaların savaşı..gözüne kestirdiğine acımıyor..
[quote=jelibon;70172]sp direnç 942-952 arası.
kırarsa 1000.
kırarmı soru işareti.[/quote]
Kırarsa da ünlem işareti:..:
[quote=truva;70178]kaynak ?[/quote]
ben..kom
[quote=truva;70178]kaynak ?[/quote]
nunu'nun hesap bildirim cetveli :)
o zaman kısa don alacaksınız bugun
ALla alla, HEXA nın başın bişiymi geldi ya..Bayadır USDYTL sormadı :)
systems
5 dakk short signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
%7 issizlik+kredi karti krizi=sigorta krizi
[quote=Astatin;70184]ALla alla, HEXA nın başın bişiymi geldi ya..Bayadır USDYTL sormadı :)[/quote]
Küstüm çünkü :D Tenezzül edip bakarsan bir önceki mesajlarıma satır aralarında sorduğumu görebilirsin :D Astatin bu defa gerçekten önemli bu gece DJI için ne bekliyorsun ve dolar-ytl için kısaca cevapla lütfen acil :)
[quote=nunu;70186]%7 issizlik+kredi karti krizi=sigorta krizi[/quote]
Türkiye uyarlaması yapayım NUNU...
Türkiye'de bankaların kredi kartı alacakları sigortalı değil..Batan doğrudan bankaya batar yani.. Faraza yada fordırmor, bizdeki bankalar kredi kartı alacaklarını karşılık gösterip sendikasyon falan bağlıyolar..E işsizlik de bizde %15 e doğru yollanacağına göre formülün son hali:
%15 issizlik + duble kredi kartı krizi = Kalp Krizi maalesef... sed bat turu...yada sed vings ov destıni
Ve hatta bir de beddua alsak... Kisa girdim.lelele
[QUOTE=hexa;70187]Küstüm çünkü :D Tenezzül edip bakarsan bir önceki mesajlarıma satır aralarında sorduğumu görebilirsin :D Astatin bu defa gerçekten önemli bu gece DJI için ne bekliyorsun ve dolar-ytl için kısaca cevapla lütfen acil :)[/QUOTE]
[quote=hexa;70187]Küstüm çünkü :D Tenezzül edip bakarsan bir önceki mesajlarıma satır aralarında sorduğumu görebilirsin :D Astatin bu defa gerçekten önemli bu gece DJI için ne bekliyorsun ve dolar-ytl için kısaca cevapla lütfen acil :)[/quote]
puff neyse sağ salim ve aramızdasın..Hexacığım biliyosun benim DJI hakkında "Umulmadık GECE" teoremim var..Aklına yanış bişiler gelmesin..Şu demek; DJI hemen hiç kimsenin beklemediği bir gece %4 den az olmayan bir çöküş yapacak...Ha ama o gün bugünmü dersen bilmiyorum ama gittikçe yakınlaştığını hissediyorum...Ayı içgüdülerime güven çünkü ben ve benim yakın şürekam bugüne kadar hep kısadan para kazanmıştır...Snıff snıff taze long kontrat sahibi insan eti kokusu yaklaşıyor......
Hasretle kuçaklarım
[quote=thracian;70189]Ve hatta bir de beddua alsak... Kisa girdim.lelele[/quote]
olmaaaazzzz.ben flatim..daha vakti var...gerçi bu aralar beni pek sallamıyo DJ..sallasada ertesi gün VOB sallamıyo..pek sallanmıyorum yani..fit im..fitflatim
Tüm foruma iyi akşamlar diliyorum. Bay CIRCIR, size özellikle iyi akşamlar diliyorum (yazsana bişeyle yahu..senin analizcin olmak, cern'de x-part olmaktan daha zor bir iş ha)
seans kapanmaya 10 dk kala 5dk paimei sistemin sat vermesiyle 37975 kısaldım ve geceye kısa girdim ... yani şelale şelale şelale :D :D .boks. .boks. .boks.
bol kazanç herkese...
[quote=selçuklu;70193]seans kapanmaya 10 dk kala 5dk paimei sistemin sat vermesiyle 37975 kısaldım ve geceye kısa girdim ... yani şelale şelale şelale :D :D .boks. .boks. .boks.
bol kazanç herkese...[/quote]
son yarım saateki zayıflık şelale hanımın taneleri dedirtti..ama daha erken........:D
[QUOTE=Astatin;70194]son yarım saateki zayıflık şelale hanımın taneleri dedirtti..ama daha erken........:D[/QUOTE]
sen bad duanı et erken olmasın .. .brv .brv
[quote=selçuklu;70195]sen bad duanı et erken olmasın .. .brv .brv[/quote]
Bu haberlere rağmen DJ buralarda ceylan gibi sekiyor artılarda..Aşağıdaki haberlere rağmen sekmeye devam ediyor olması ceylanın bugün avlanmayacağını hatta kapanşa doğru uçup kaçacağını söylüyor gibi..
Ha VOB un tepkisi ne olur bak onu bilmem ama şelalemsi olmasa da tanemsi bi manzara görüyorum ben..
[URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/pending_home_sales.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Pending Home Sales Plunge to Record Low in Novemeber[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The National Association of Realtors says pending home sales fell to the lowest level on record in November, as the plummeting stock market and faltering economy caused buyers to put their purchases on hold.
[LIST][*][URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/economy.html"][COLOR=#18479b]Factory orders show record fourth straight month of decline[/COLOR][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR][*][URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/economy_services.html"][COLOR=#18479b]Services index shows less contraction in December[/COLOR][/URL][/LIST]
[QUOTE=Astatin;70196]Bu haberlere rağmen DJ buralarda ceylan gibi sekiyor artılarda..Aşağıdaki haberlere rağmen sekmeye devam ediyor olması ceylanın bugün avlanmayacağını hatta kapanşa doğru uçup kaçacağını söylüyor gibi..
Ha VOB un tepkisi ne olur bak onu bilmem ama şelalemsi olmasa da tanemsi bi manzara görüyorum ben..
[URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/pending_home_sales.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Pending Home Sales Plunge to Record Low in Novemeber[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The National Association of Realtors says pending home sales fell to the lowest level on record in November, as the plummeting stock market and faltering economy caused buyers to put their purchases on hold.
[LIST][*][URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/economy.html"][COLOR=#18479b]Factory orders show record fourth straight month of decline[/COLOR][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR][*][URL="http://biz.yahoo.com/ap/090106/economy_services.html"][COLOR=#18479b]Services index shows less contraction in December[/COLOR][/URL][/LIST][/QUOTE]
haberler hiçbirşeydir .. sistem herşeydir... herşey sistemin içindedir ... sistemin içerisinde gizlidir .. deyip iyi akşamlar dileyeyim .. :D
[quote=selçuklu;70197]haberler hiçbirşeydir .. sistem herşeydir... herşey sistemin içindedir ... sistemin içerisinde gizlidir .. deyip iyi akşamlar dileyeyim .. :D[/quote]
:) unutma sistem sensin :) hatta sistemsensin
[QUOTE=selçuklu;70197]haberler hiçbirşeydir .. sistem herşeydir... herşey sistemin içindedir ... sistemin içerisinde gizlidir .. deyip iyi akşamlar dileyeyim .. :D[/QUOTE]
+.+.+.
Dax 5.100 üstüne çıkarsa Dji 9.200 üstü kapar gibi.Dji 8.880 i kırarsa bitti mi? gündemime girecek.Günlük göstergeler hariç hepsi şişti fakat günlük, balon daha şişer diyor.
Bol şanslar...
[QUOTE=Astatin;70198]:) unutma sistem sensin :) hatta sistemsensin[/QUOTE]
ve hatta sistem hepimiziz .. hepimiz sistemin içindeyiz haha :D :D