Küskü belli zaman belli değil :..: :) şimdilik...
Printable View
Küskü belli zaman belli değil :..: :) şimdilik...
DOĞAN ile ilgili birşey daha yazayım bence çok önemli.bu GRUP şu an iktidar karşıtı kesimin tek sesi.CHP ve MHP bu grup sayesinde sesini duyuruyor şu anda.bununda sesi kesilirse bu ülkede tayyip ve onun gibilere karşı ses yükseltilebilecek tek bir platform kalmayacak.
bu işlerine gelmez.yani daha evvelki el koymalara,al aşağı etmelere pek benzemiyor şu anki durum.
eğer yargı DOĞAN aleyhine kararlar çıkartırsa iş biter.
hepimizin malumu yargı sistemi içindeki kişilerde CHP li çok büyük bir kesim var.anlatabiliyor muyum?
DOĞAN midemi bulandıran birisi.günahım kadar sevmem.cem uzan'a, ciner'e, karamemet'e yapılanlarda hep hükümetten yana tavır aldı.tamamen kendi ticari çıkarlarını düşünerek.bugünde onların bedelini ödüyor.
ama işte dediğim gibi bununda sesini keserlerse hükümete karşı olanların konuşabileceği sesini duyurabileceği platform kalmaz.
HABERTÜRK bağımsız değil bence.çaktırmadan hükümetin yanında gidiyor.benimde başıma bir iş gelirse korkusu var ne de olsa...
şahsen ben bunu hiç istemem...tabii bu benim fikrim...
Borsa olsun, Vob olsun hesap kitap işi olmaktan çıkmıştır.
Ne zaman ki inceden inceye tahlil yap hesap et,hatta sistemlerine bak neticede burası aklın tersine kapanıyor. Hayatımda aklım ilk defa Vobda mahcup oluyor. Dünyanın her yerinde piyasayı gene piyasa belirler. Ama bizde açıkça belli oluyorki 5-10 tane büyük belirliyor.
1994 ve 2001 krizlerinide bu 5-10 büyük elin planlı olarak çıkarttıklarını söylediklerinde inanmamıştım. Ama artık gözlerimle görüyorum.
Evet şu anda normalde akıl bu piyasanın dönmesini söylüyorsada demekki tersine oynamak lazım. Bu gün bende aklımın tersine gidiyorum. Bakalım Mersini gösterirlermi ?
64.050 sistem al verdi..ralli olsun..olmadı şelela olsun..yani marj olsun.
asti 75 puan kara flat...selçuklu ya kahve içmeye gidiyorum
[quote=Astatin;154918]:..::..::..:
hissiyatınız doğru yöne meyletmiş fekaaat;
Sizin formülnüz diyorki,
Al koşulunun gerçekleştiği bardan itibaren geçen bar sayısı 60 dan byük veya eşitse "Kapa uzun", değilse 0..
Şincik biz 60 ı al koşulundan itibaren veya sat koşulundan itibaren değil, bugünden saydırıyoruz. O açıdan sorulanı yansıtmıyor.
Daha fecisi Matriks "kapa uzun" diye bir terim bilmiyor :)..Kapa Uzun'u ayrıca tariflediysen ayrı....değilse 0 ne abiiiiiiii:cool::cool::cool:[/quote]
bana ne oynamıyom :::
'kapa uzun' = 'sat lem' olsun ozman :rolleyes: (ya da ms sana söylüyorum mtx sen anna)
ama zaten soru başkaymış :(
o zaman:
kalan gün := life ('60 gün sonrasının tarihi')
sell order tab'inin altına:
......................( normal sat koşulları)
or
''kalan gün''=0
ha? :)
63900'den long, baktım FDOW zırvalıyor, 64000'den flat. Bu piyasa fena korkaklaştırdı beni. 100 puan 150 puan tırtıklaya tırtıklaya gidiyoruz bakalım...
Sazan toplantı maratonuna çıkar, Kendi ve sistem sinyallerini bugün kalan zamanda veremeyecektir (biomechanical person sağolsun)
Herkese bol bol boool kazançlar. (Bence yön aşağıya)
[quote=Javacheff!;154948]bana ne oynamıyom :::
'kapa uzun' = 'sat lem' olsun ozman :rolleyes: (ya da ms sana söylüyorum mtx sen anna)
ama zaten soru başkaymış :(
o zaman:
kalan gün := life ('60 gün sonrasının tarihi')
sell order tab'inin altına:
......................( normal sat koşulları)
or
''kalan gün''=0
ha? :)[/quote]
Cevabı MS Öğreniyoruz topiğinde yazdım:::
bugün sistemleri öpüş günü herhalde...ama sistem longda...sinyale 225 puan ucuza takılmış ollaım..750 az pilav lonkkkkkkkkk
750 3/5 lonnkkkkkkkkk
775 full löönnkk..ralli ralliiii