-
[QUOTE=SEYYAH;154937]ne bileyim ya madem bu VERGİ işi bu doğanın defterini dürecek neden hala yükselebiliyor bunun tahtaları?
bende anlamadım.normal şartlarda milletin arkasına bakmadan kaçması lazım değil mi?
:rolleyes::confused:[/QUOTE]
Geçen kaçtılar da noldu? Taban taban indiler. Şimdi adamalr yıkılmadık ayaktayız havası verip önce malı yedirecekelr. ki vergi olayındna bir şey çıkmaz havası doğsun. Hatta ulan koskoca Aydın Doğan vardır bir bildiği kaldır kademeyi diyenelr bile vardır.
-
[QUOTE=Astatin;154954]bugün sistemleri öpüş günü herhalde...ama sistem longda...sinyale 225 puan ucuza takılmış ollaım..750 az pilav lonkkkkkkkkk[/QUOTE]
Senin gibi sistem takip eden de yoktur :::
-
VOP kapanış tahminim 75000...bu tahminim için kendimi teprik etmek istiyorum..selçulu patronu artık teprik etmeyeceğim :( çok teprik ettiğim için nazarım değdi herhalde..üwwwwww..üzgünüm selçuklu patron üwwwwwwww
-
Emortım ve Apka..Bunlar hassas konular..Çıngara vesile olabilir.. Başka bir topikde devam etmek daha iyi olmaz mı
-
825 flat..long bu bedeni rahatsız ediyor..bir sonraki VOP kapanış tahminimi bir sonraki pozisyonumdan sonra yazacağım..55000 de olabilir 75000 de..sorun değil
-
[QUOTE=Astatin;154964]Emortım ve Apka..Bunlar hassas konular..Çıngara vesile olabilir.. Başka bir topikde devam etmek daha iyi olmaz mı[/QUOTE]
Neyse ben kapatıyorum abi, ama abka konuyu farklı yere çekti benim demek istediklerim anlaşılmıştır sanırım...
-
long pozu kapattım... 63.000 e geri çekilirse yerine koymak üzere.. şimdilik flat...
-
"İşime gelire demokratım..İşime gelirse dindarım...İşime gelirse başkalarının inançlarına saygı duyarım...İşime gelen mahkeme kararını adalet yerini buldu diye selamlarım, İşime gelmeyen kararı veren hakimler ya rüşvet yemiştir ya bilmem ne örgütündendir, işime gelince batıyı gelmezse doğuyu oda gelmezse uzayı referans alırım, ihaleler işime gelir, işime gelen yasadışı dinleme hukukidir, gelmeyen yasadışıdır, benim sevmediğim adamlara soruşturma açan savcı kahramandır, benim taraftarlarıma karşı soruşturma açan savcıyı açığa almak lazımdır v.b. v.b." ille de VOB dışı ve Geyik dışı bir şeyler konuşacaksak yukarıdaki bakış açısını konuşalım değilmi..
Dini mevzular hassas konular..Çıngar çıkar dedim..Yavaş yavaş da oraya gidiyor sanırım..
Ben kaçarım..herkese bol kazançlar ve vaazlar
-
Off-topic konular bana ters. Kendi topic'inde tartışmak lazım derim.
Asıl konumuz VOB'la ilgili tek hareket umudum 15:30'da açıklanacak ABD Ağustos Dış Ticaret Dengesi (beklenti -33 Mlr $)
Bu açıklamaya kadar uyuz uyuz yataya bağlar herhalde.
-
engin kardeş vardı.nöördü acep?
nasıl gidiyor engin kardeş? ödüyon mu krediyi çabık çabık? sistem ne alemde?ekim ayı iyi gidiyor olmalı.benim tırı vırı sistem bile kazandırdığına göre :::
ses ver, görüntü ver, rapor ver...ver işte bişeyler...:::
-
neyse arkadaşlar kestim.. demek istediğim kimsenin yaşantısını sorgulamak değil..ama dini hüküm kararlarının çoktan verildiği..[COLOR="RoyalBlue"]uyulur,uyulmaz..herkesin kendi canı ister.[/COLOR]..[B]ama uygulamamak bizi rahatsız ettiğinden dolayı,hükümleri tartışmak dogru değildir..[/B]bende de altın yüzük var..
bu memlekette herkesin; ateist olma hakkı var..herkesin herşeye hakkı var(hakaret yok)
hristiyan,yahudi olma hakkı var...ama hükümleri ,yaşantısına uygun hale getirmek için sulandıranlara çok kızıyorum..
-
[QUOTE=Strategist;154979]Off-topic konular bana ters. Kendi topic'inde tartışmak lazım derim.
Asıl konumuz VOB'la ilgili tek hareket umudum 15:30'da açıklanacak ABD Ağustos Dış Ticaret Dengesi (beklenti -33 Mlr $)
Bu açıklamaya kadar uyuz uyuz yataya bağlar herhalde.[/QUOTE]
Piyasada hareket azaldı mı buradaki oof-topic muhabbet artıyor... :)