-
[quote=enorton;154999]Sana zahmet çok iyi olur... 2006 başından itibaren bakılabiliyıor şuanda matrikste... Kendi sistmelerimle kıyaslamış olurum...[/quote],
ok. mtx de 60 dk default veri aralığı hatırlamıyorsam başından bu yana %3700 gibi bir getirisi vardı.(MTX hesabı).Ama dediğim gibi 60 dakıkalığa bir uyarlama yapmadım bu 15 dakikalık sistemin 60 daki hali..Yani seninki bundan iyi çıkarsa aha benimki iyi bir sistem diye düşünme..seninki kötü benimki en kötü olabilir yani:..:
-
Dolar değer kazanıyor, petrol düşüyor. FDOW da desteği delme denemeleri yapıyor. 14:00'den sonra şelale gelebilir. Son zamanlarda piyasa beni komple ödlek formata çevirdiği için şimdiden short giremiyorum, aşağı doğru breakout bekleyeceğim...
-
[QUOTE=Astatin;155001],
ok. mtx de 60 dk default veri aralığı hatırlamıyorsam başından bu yana %3700 gibi bir getirisi vardı.(MTX hesabı).Ama dediğim gibi 60 dakıkalığa bir uyarlama yapmadım bu 15 dakikalık sistemin 60 daki hali..Yani seninki bundan iyi çıkarsa aha benimki iyi bir sistem diye düşünme..seninki kötü benimki en kötü olabilir yani:..:[/QUOTE]
%3700 çok iyi rakam, bendeki %2700 lerde geziyor...
-
[quote=SEYYAH;154998]yuaw HeLLim hanım,
şu forumda diyelim mesajımı düzenledik ya hemen altında şu saatte değiştirilmiştir falan diye bir mesaj çıkıyor.bunu ötelemenin yolu yok mu?
yani diyelim ben mesaj yazdım 3-5 dk sonra bir yazım hatası veya eksik bişey gördüm değiştirince hemen altta değiştirildi yazıyor.
bunun süresini uzatmak mümkün değil mi? mesela 1-2 saat içinde değiştirilen mesajlarda bu yazılmasın.böyle bir özellik olmalı diye biliyorum.
göze hoş gelmiyor o bakımdan.yaralı bereli bir hal alıyor mesaj.üzülüyom valla...[/quote]
hadi hadi aklında nasıl bie hesap va rkimbilir..bence o güncelleme mesajlarının hepsi dursun.. hatta "bu kullanıcı leyladır sık sık mesajlarını günceller" diye bir kırmızı uyarı yazııs çıksın nicklerin üzerinde.dng.dng
-
[quote=enorton;155003]%3700 çok iyi rakam, bendeki %2700 lerde geziyor...[/quote]
O zaman benimki kötü, seninki en kötü olabilir:::::::::
bakarım akşam
-
[quote=Astatin;155004]hadi hadi aklında nasıl bie hesap va rkimbilir..bence o güncelleme mesajlarının hepsi dursun.. hatta "bu kullanıcı leyladır sık sık mesajlarını günceller" diye bir kırmızı uyarı yazııs çıksın nicklerin üzerinde.dng.dng[/quote]
ne hesabım olcak koalasever seni :::
bende kolaseverim :::
-
Endeksin hali içler acısı aslında ama DOHOL ve DYHOL ile tutuyorlar...
-
saatlikdeki sat kesinleşti..
-
62.500 altında basarım SHORT u....
o gader...
-
[quote=SEYYAH;155009]62.500 altında basarım SHORT u....
o gader...[/quote]
63.500 yani değil mi? Oraya gelse ben de ne kadar mal varlığım varsa hepsiyle short basarım. Bir sonraki hedef 62.500'deki gap başlangıcı olur.
-
yuaw bişey sorcam...
içinizde 1 dk ile trade eden var mı? yazan çizenlerden kimsede yok bildiğim kadarıyla ama yazmayan sessiz kitle içinde varsa bi ses versin.
nasıldır? işe yarıyor mu 1 dk? para bırakıyor mu?
bir ara fXci yapıyordu sanırım.yanlış mı hatırladım bilmiyorum.
ben merak etmeye başladım bu VOB ta 1 dk ile trade işini.
-
15 satta, 60 satta...beklemey devam