-
senaryo 1
aga bugun son kursunlarını atıyor temız bı cokertme ıle bı sure eger gelecekse ımf haberı gelene kadar pıyasayı guzel bı yamultur.. trene long bınenler bu yolla cok buyuk zarara ugratılır.. ımf haberı gelıncede o zamana kadar herkesce acılmıs shortlara saglam bı kıyak gecıp ıkı uc seans tepe yaptırır ordada ustunden baya bı ky atmıs olur.. evt orta vade planı bu olabılır buyukllerın.. zaten tas atıp kolları yorulmuyokı uygun zamanda oynayacakları tıyatroyu belırlıyolar onceden.. yoksa ekonomık gostergelermıs ulke durumuymus acıklamalarmıs onlar ıcın sadece bu tıyatroda kesılen rollerın acıklaması olarak bızlere yansıtılan bahaneler..
-
[quote=Strategist;155010][B]63.500 yani değil mi?[/B] Oraya gelse ben de ne kadar mal varlığım varsa hepsiyle short basarım. Bir sonraki hedef 62.500'deki gap başlangıcı olur.[/quote]
yoh değil...
62.500......bana göre bu seviyenin üstünde SHORT açmak akıl ve ruh sağlığına zararlı olabilir.
haa belki tepe dünkü 64.200 dür iş bitmiştir.o zaman buralardan SHORT yapan nokta atışı yapmış olur.ama bu tamamen şans işi.
bence şu an SHORT için sebep yok.63.500 olsa da yok...
-
[QUOTE=SEYYAH;155011]yuaw bişey sorcam...
içinizde 1 dk ile trade eden var mı? yazan çizenlerden kimsede yok bildiğim kadarıyla ama yazmayan sessiz kitle içinde varsa bi ses versin.
nasıldır? işe yarıyor mu 1 dk? para bırakıyor mu?
bir ara fXci yapıyordu sanırım.yanlış mı hatırladım bilmiyorum.
ben merak etmeye başladım bu VOB ta 1 dk ile trade işini.[/QUOTE]
hocam benım ınceledıgım kadarıyla gun ıcı kazanc ısteyenler ıcın 1 dk cok daha mantıklı gelıyor.. yoksa 5 dk 10 dk zaten temel hareketlerı kacıran sıstemler.. yanı en azından buyuk mıktarını.. orta ve uzun vadelı takıpler ıcın demıyorum ama gun ıcı cok daha mantıklı gelıyor bana 1 dk lık sıstem takıbı..
-
ağır bir küskü baskısı var vob da...15-60 satta, histem de satta...3 ü birden yanılırsa pis ceza keser..ama ya yanılmazsa..üüşşşşşşşş
-
1 dk ile trade eden kimse yok mu yuaw?
yani bu periyotla günde NET 250/300 pıvan filan kazanılır mı?
kafamı kurcalıyor bu 1 dk.yani acaba diyorum hiç bu sabah GAP lerini, gece DOW un hallerini v.s. düşünmeden güniçi unumuzu elesek akşamda eleğimizi asıp eve gitsek nasıl olur?
-
[quote=SEYYAH;155017]1 dk ile trade eden kimse yok mu yuaw?
yani bu periyotla günde NET 250/300 pıvan filan kazanılır mı?
kafamı kurcalıyor bu 1 dk.yani acaba diyorum hiç bu sabah GAP lerini, gece DOW un hallerini v.s. düşünmeden güniçi unumuzu elesek akşamda eleğimizi asıp eve gitsek nasıl olur?[/quote]
Ben de azılı daytrader'ım ama 5 dk bile fazla kısa geliyor bana. Çok sahte zig zag oluyor. 1 dakika içinde çok daha fazla zigzag var. Kafan karışır. Ben de bir süredir 15 dk'lığa mı geçsem diyorum...
-
Öpücem öpücem dedim pala,
Artık kaçma kaçma
-
[QUOTE=Astatin;154994]Şöyel diyeyim;
Multipass 15 dakika için yazıldı. Yani başlarken 60 dakikalığa özgü düzenlemeler veya optler yapmadım. Yani sadece grafiği değiştiriyorum bunu alırken..AMa 60 dakıkalıkda bu haliylede gayet iyi performansı var. [COLOR="Red"]Detay istersen akşama yapıştırırım ilgili topiğe..[/COLOR][/QUOTE]
Özellikle formüllerin detaylarını bekliyoruz.
-
Küskü kaçınılmaz. VOB a korku hakim...
-
63.550'de baba destek var. Kırmadan short girmem, kırarsa acımam....
-
AB İLERLEME RAPORU TASLAĞI: "TÜRKİYE'NİN CARİ MALİ TEŞVİKLERDEN GÜVENİLİR VE VAKİTLİ ÇIKIŞ STRATEJİSİ SUNMASI GEREKLİ" Haberin devamı...
-
[quote=VOBiX;155020]Özellikle formüllerin detaylarını bekliyoruz.[/quote]
HAY hay..YA ben bişi soracağım..Bu hazır indikatörlerin bağırsaklarının formüllerini nerden buluruz.. Yani RSI=f(c,l,h,v..) manasında..Yani açık hesaplanış formüllerini..şştokoba bulursun sen