bence manipulasyon var(!)..:). vob 50.000 altında olmalı.:::.şellale..
Printable View
bence manipulasyon var(!)..:). vob 50.000 altında olmalı.:::.şellale..
[quote=Larossıan;155047]
Evet haklısın yeni geldiğimden şimdi baktım haftalık bayağı kuvvetli destek var tam 63400 de.:)Günlük 63550 desteğimde geçerli[/quote]
Haftalık desteğe bakmayı bir türlü alışkanlık haline getiremedim... 63.700 olursa flat'e geçerim, Pala'yı sevindiririm. Dün fena yolmuştum, bugün biraz geri vereyim de sevinsin... :)))
63600 den sistemli kısa...son iki pozisyon zarar yazdı..-100-450+komiyyon= -600 puan....neyse çıkar inşallah..
[quote=abka;155051]63600 den sistemli kısa...son iki pozisyon zarar yazdı..-100-450+komiyyon= -600 puan....neyse çıkar inşallah..[/quote]
Yaw biz ikimizden başka pozisyon alan yok mudur? Pala susturdu herkesi... :..:
[QUOTE=Strategist;155053]Yaw biz ikimizden başka pozisyon alan yok mudur? Pala susturdu herkesi... :..:[/QUOTE]
pala bugün iyi çarpıyor..sabahtan beri 6 kere al-sat veren 5 lık bile var...:)
63.500 ü savunuyorlar.. ee verin 63.000 e daaa ben alış yapcam..:))).boks..boks.
[quote=jerfin;155055]63.500 ü savunuyorlar.. ee verin 63.000 e daaa ben alış yapcam..:))).boks..boks.[/quote]
Çok volümsüz savunuyorlar ama. Histemim küskübar her an gelebilir diyor ama hissiyat dünyam çok zayıfladı son zamanlarda. Demek ki her an ralli gelebilir... :..:
[QUOTE=Strategist;155056]Çok volümsüz savunuyorlar ama. Histemim küskübar her an gelebilir diyor ama hissiyat dünyam çok zayıfladı son zamanlarda. Demek ki her an ralli gelebilir... :..:[/QUOTE]
62.000 kırılana kadar her gevşemede alış yapmayı düşünüyorum.. dow'un 10.000 finali var daha..:..:.lelele.lelele
250 ye kadar düşer bence ordan tepebilir .. .. 250 günün düşüğü olarak kalır tahminim . ..
Endeks tam küskü öncesi son hazırlık moduna girdi ama VOB'u tutuyo Pala...
sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..[B]eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/B]
herzaman yaptıkları gibi..en diplere kadar insafsızca sat.....veya arşa kadar delice alım yap...ortası yok..biz ha buradan yukarı dönecek derken basacaklarda basacaklar...
dax iyice bozdu bizi hala tutuyorlar.. 63.000 e vurdurmayacak mı bunlar.. belkide 15.30 daki veriye saklıyorlar.. ee beklerizzz..:)