[QUOTE=abka;155060]sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/QUOTE]
İş Yatırım bugün 2007 kontrat longta.
Printable View
[QUOTE=abka;155060]sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/QUOTE]
İş Yatırım bugün 2007 kontrat longta.
[quote=abka;155060]sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/quote]
Eylül'ün ikinci yarısını ve Ekim'in başını düzeltme bekleyerek geçirdim, her ralliyi kaçırdım. Sonuçta piyasa beni düzeltti. Ben artık hiçbir güne beklentiyle girmiyorum. Grafikte ne görürsem onu uygularım... Bir de arada sırada yazı tura atarım.. :..:
[quote=SEYYAH;155017]1 dk ile trade eden kimse yok mu yuaw?
yani bu periyotla günde NET 250/300 pıvan filan kazanılır mı?
kafamı kurcalıyor bu 1 dk.yani acaba diyorum hiç bu sabah GAP lerini, gece DOW un hallerini v.s. düşünmeden güniçi unumuzu elesek akşamda eleğimizi asıp eve gitsek nasıl olur?[/quote]
Ben trade yapıyorum 1 dk.lıkta. Ama çok zor 1. dk.lık ve dediğiniz gibi günlük sürekli kazanç çok zor. İstikrar kesinlikle sağlanmıyor 1 dk.lıkta. Alışıyorsunuz 1dk.lık grafiklere sonra 200-300 kar yapınca waav iyi kar diyorsunuz hemen kapatıyorsunuz. 1 dkikalıga göre 150-200 puan kar cok zor yapıylıyor, çünkü stopunuzu uzun koyamassınız stopta kısa olmak zorunda kar da. sonra diyelim ufak bi trend oluşuyor siz 200 puana fit oldugunuz için arkasından izliyorsunuz. Asıl kullanım zorluğu hiç bir düzgün çalışan sistem 1 likte çalışmaz. 10binde 1 komisyon bile çok büyük meblağlara ulaşır. Ne trend kanallarından faydalanırsınız ne kanllardan ne aşırı alım satımlar dan faydalanabilirsiniz o periyotta. Oransal olarak daha çok doğru yönde olursunuz ama gün sonundaki hesabınız hep şu şekilde oluyor, 75 kar 100 kar 125 zarar 50 kar 25 kar 50 zarar 150 kar 100 zarar vs diye gidiyor. Komisyonlarıda ekleyince geriye son derece stressli bir gün geçirmiş olarak kalıyorsunuz. Biri cok değil 200-300 kontrat stop olur siz aha hareket başladı diye girersiniz stop emrinizide girene kadar zaten stop olmuş olursunuz falan filan.. bence en iyisi 15 dk ka bizim vob için. Hareketler destek dirençler daha net görünüyor. sistemler daha düzgün çalışıyor indikatör ve osilatorler daha güzel yorumlanabiliyor.
şant manukyan; düzeltme olacak demedi..[B]eger olursa dedi[/B]..çok sert olacak..çünkü alımlar [B]korku alımı dedi..[/B]
aldığım 670 pointin hepsini koyup sürkonturladım, ağayada, paşayada shrt, stop 800
[quote=security;155066]aldığım 670 pointin hepsini koyup sürkonturladım, ağayada, paşayada shrt, stop 800[/quote]
Karışmak gibi olmasında destekten verip shortlayacaksan yukardan gene shortlasan daha iyi değilmi.:rolleyes:
Haber saldım palaya bıyıklarına üzüm kurusu sürsün bal kaymak :)
500 1/2 alış yaptım... haftasonuna uzun gireceğim..
[quote=Larossıan;155067]Karışmak gibi olmasında destekten verip shortlayacaksan yukardan gene shortlasan daha iyi değilmi.:rolleyes:[/quote]
Bu kadar yatay piyasada destekler pek sağlam durmuyor,
sonuçta py bir yönü seçecek, seçemez ise dowu bekleyecek,
çizik aşağıya düştü bu pala bırakmaz daha.60 lık çizikte düzeltti kendini, yiyecek pala gene shortcuları.
kolay gelsin !
[quote=Larossıan;155047][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/9/1682.jpg[/IMG][/URL]
Evet haklısın yeni geldiğimden şimdi baktım haftalık bayağı kuvvetli destek var tam 63400 de.:)Günlük 63550 desteğimde geçerli[/quote]
haftalık destek nokta atışı gibi oldu :) Spot veriden sonra biraz gevşemesine rağmen destek baya iyi çalıştı .brv