bugunku ev verileri yeniden onem kazandi. bunca pakete ragmen duzelen bir sey yok mu sorusu gundeme gelecek...
Printable View
bugunku ev verileri yeniden onem kazandi. bunca pakete ragmen duzelen bir sey yok mu sorusu gundeme gelecek...
[quote=nunu;70202]bugunku ev verileri yeniden onem kazandi. bunca pakete ragmen duzelen bir sey yok mu sorusu gundeme gelecek...[/quote]
eteğiniz çok kısa
bunedenle kınıyorum :P :rolleyes:
Bugün bakan şimşek "Imf ile ezberleri bozacağız" dedi (ne ezberiyse artık) ve tatmin edici kredi alacaklarını söyledi bu açıklamadan sonra elbette dolar düştü. Yahu Astatin en kısa zamanda seni FX sahalarında görmek istiyoruz ben normalde fx işlem yapmazdım (dolar hariç) sayende eur/chf bile alıp sattım :D
[quote=Astatin;70192]Tüm foruma iyi akşamlar diliyorum. Bay CIRCIR, size özellikle iyi akşamlar diliyorum (yazsana bişeyle yahu..senin analizcin olmak, cern'de x-part olmaktan daha zor bir iş ha)[/quote]
Teşekkür ederim
iyi akşamlar
Slmlr bugün 38200 hedefine ulasılmıs olsada 38125 short 38025 long yaptım böyle realizasyonsuz nereye kadar bilemem ama py bugün yine mallanmıs görünüyor 30000 long olmustur belkide geceyede long girdim ama sırf yarın ayın 7 si heyet geliyor diye short için elim tetikte py de lon ne yapacağımı bilemiyorum yada poz kapatıp flat kalmak lzaım belkide
[QUOTE=truva;70178]kaynak ?[/QUOTE]
Üzümünü yiycen bağını sormıycan:)
motor kagitlarda islem hacmi cok dusuk yine...halbuki yukselisteler.
euro/dolar azgin bir boga gibi...
[QUOTE=selçuklu;70193]seans kapanmaya 10 dk kala 5dk paimei sistemin sat vermesiyle 37975 kısaldım ve geceye kısa girdim ... yani şelale şelale şelale :D :D .boks. .boks. .boks.
bol kazanç herkese...[/QUOTE]
seans kapanışına gelen isteksiz satışlara itibar etmediğimden 5 dakkalık sistemi es geçip 15 dakkalık sistemime uyarak 37.975 ten geceye uzun girdim:rolleyes:
işime gelince 5 işime gelmezse 15 hiç işime gelmezse 30 dakkalığa bakarım.kom
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/araci-dagilimedf38.png[/img][/url]
VADE BAŞI
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/araci-dagilimva8b0dd.png[/img][/url]
Hoş değillll....
Pasta hiç hoş değil shortlar yönünden...
Hatta ürkünçç:)
[quote=catedral;70215]Pasta hiç hoş değil shortlar yönünden...
Hatta ürkünçç:)[/quote]
pastayla borekle olsaydi bu isler.kom.kom.kom
[quote=ÖZGÜR EFE;70203]eteğiniz çok kısa
bunedenle kınıyorum :P :rolleyes:[/quote]
birisi size sapık dememi istedi...sapık;)
Bu pasta bize ilk etapta 40.000 gösterir ne dersiniz?
[quote=CIRCIR;70218]Bu pasta bize ilk etapta 40.000 gösterir ne dersiniz?[/quote]
ayip ediyorsun deriz:..:
[quote=nunu;70220]ayip ediyorsun deriz:..:[/quote]
yok..cırcır ayıp etmez..teşekkür eder;)
Bugün işteyim x vob term yok bakamıyorumda uzlasma kac olmus slmlr
[quote=serkanyurttas;70222]bugün işteyim x vob term yok bakamıyorumda uzlasma kac olmus slmlr[/quote]
38.000
[QUOTE=CIRCIR;70218]Bu pasta bize ilk etapta 40.000 gösterir ne dersiniz?[/QUOTE]
Parça çukulatalı pastaya benziyor hemde:..:
[quote=catedral;70238]Parça çukulatalı pastaya benziyor hemde:..:[/quote]
çukulatanın markası ne godiva mı yoksa merdiven altı üretim mi? :D
[quote=sazan;70164]Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.[/quote]
Bay Sazan,
Sesli hallerim "dirac deltası" gibi, sessiz hallerim ""band geçiren filtre" gibidir.
[quote=hexa;70166]Birkaç gündür vücudunun salgıladığı yoğun adrenalin onu bitkin düşürmüş olabilir bilemiyorum :))) DJI ve dolar/ytl tahmini olan yok galiba kimsenin? üüü[/quote]
"Bizim Melih şıllıktır":..:
[QUOTE=nunu;70177]kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.[/QUOTE]
[QUOTE=truva;70178]kaynak ?[/QUOTE]
İki üç haftadır Bybars Sezenin dilinde MArt ayında olacak diyor.
[quote=Astatin;70244]"Bizim Melih şıllıktır":..:[/quote]
Yahu dengir mir'in melihe söylediğiyle ne ilgisi var benden alıntı yapmışın :D Astatin 5 oldu bak şu dolara bak sistemine alda veya satta de yahu sevaba girersin :D
edit: neyse anladaım tamam açıklama cümleyi :D
[quote=hexa;70247]Yahu dengir mir'in melihe söylediğiyle ne ilgisi var benden alıntı yapmışın :D Astatin 5 oldu bak şu dolara bak sistemine alda veya satta de yahu sevaba girersin :D
edit: [COLOR=red]neyse anladaım tamam açıklama cümleyi[/COLOR] :D[/quote]
hiç kuşkum yoktu.boks.:D
ya yazdımya Dj beklentimi..daa ne deyon hexa
alllll...usdytl gün ve 60 dakika
Bence bu forum sayfasının kodlarında çok gelişmiş bir kelime filtrasyon sistemi mevcut :D Mesela Astatin dolar kelimesini engelliyor ve ben 5 defa doları sormama rağmen görmüyor :D Astatincim boşver zaten saat geç oldu yarın bakarsın artık, son bir soru senin sistem al-sat sinyali üretiyor mu yoksa az da olsa uğraşman gerekiyor mu?
[QUOTE=SEYYAH;70239]çukulatanın markası ne godiva mı yoksa merdiven altı üretim mi? :D[/QUOTE]
GODIVA olmadığına emin olabilirsin.. Ama merdivenaltı da değil:..:
[QUOTE=hexa;70251]Bence bu forum sayfasının kodlarında çok gelişmiş bir kelime filtrasyon sistemi mevcut :D Mesela Astatin dolar kelimesini engelliyor ve ben 5 defa doları sormama rağmen görmüyor :D Astatincim boşver zaten saat geç oldu yarın bakarsın artık, [B]son bir soru senin sistem al-sat sinyali üretiyor mu yoksa az da olsa uğraşman gerekiyor mu[/B]?[/QUOTE]
Baksana üretmiş işte.. Gan gırmızılar sat.. Gök renkliler alda..İllaki oklarla AL SAT falanmı yazması lazımdır sinyal demek için aslarına? Ben garibanda bırak okları renkler bile yok.. :confused: Biz bişi üretmeyiz sen bak anla diyo benimkiler:cool:
zzzzzzzzz
Daha çok yolumuz var çookkk.kom
Kapanışlar o kadar mükemmel yapılıyor ki.. Canımız isterse aşağı canımız isterse yukarı mesajı var.:)
38.300 bence yarın shortların stopu olması gerekir.. (Mavi çizgi) Geçerse 39.500 potaya girer..
35.500 lerin altında longda kalmak tehlikeli.
Yükselen kama alt bandı 36.150 lerde yaklaşık.. Burayı kırarsak...Aşağıda uçurum var..
Vadelideki günlük gösterge yukarı yolum var diyor.. Yatayda geri çektiler.. Vadeli pastaya baktığımızda yukarı ihtimali daha kuvvetli görünüyor..
Formasyon bolluğundan geçilmiyor..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/avadeli2c77b.png[/img][/url]
[QUOTE=Astatin;70255]zzzzzzzzz[/QUOTE]
evet arkadaşlar bu grafiğin yorumu sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
düşecek, çıkacak, çökecek.. bir-iki kelam yorum bari salla:D
shortlar üşütür bu havaada :) biraz daha alıcam ama ortalama bozulucak diye alamıyorum %50 longumm hep full giderdim kısmet..
bak catedral'in grafiğine yorumuna da biraz analiz öğren...
bizim analizimiz sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
.kom
[quote=hexa;70251]Bence bu forum sayfasının kodlarında çok gelişmiş bir kelime filtrasyon sistemi mevcut :D Mesela Astatin dolar kelimesini engelliyor ve ben 5 defa doları sormama rağmen görmüyor :D Astatincim boşver zaten saat geç oldu yarın bakarsın artık, son bir soru senin sistem al-sat sinyali üretiyor mu yoksa az da olsa uğraşman gerekiyor mu?[/quote]
Allah seni long pozisyondayken, Ayu kafesine ve hatta nunu ile catedralin ortasına düşürsün emii... Naynn daha ne al sat üretecek..Aha bak grafiğe güzel sanatlarla borsa bir arada..
Kırmızı : Kullandığınperiyotta bar kırmızı ile tamamlanıyorsa sat (Bu renk her ne kadar boğaları tahrik ediyor bilinse de borsada işler ters)..Mesela senin avatarda renksiz ama bana ağır tahrik yapmana engel değil.
Mavi: Rahat rahat al..Bahtın gökyüzü gibi masmavi olsun demek..
Siyah: Bunun yorumu ne büyüklükte armut yada ayva yemek istediğine bağlı..ki bazıları buna risk yönetimi diyor.. Özetle diyorki, aman paşam flatleyiver..yatay piyasa veya terso durumları mümkündür...Başka seçenek, Daha kısa peryoda dönmeyi değerlendirebilirsin.. Neden? kazık yiyeceksende boyu kısa olsun hesabı..5 dk lık sistemde 5 m yiyeceğin kazık boyu 30 dakikada 30 m ye çıkıveriyo malum.. Ha yok ben kaderime razıyım diyosan poz. da kalmaya devam taki aksi yöne sinyal gelene kadar..
behhh..kuruttun boğazımı be..oysa hem avatarımı hem imzamı hem de ruhumu dingin pozisyona ayarlamıştım..beni bu saatten sonra anca geyikler cezbeder
[quote=jerfin;70258]evet arkadaşlar bu grafiğin yorumu sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
düşecek, çıkacak, çökecek.. bir-iki kelam yorum bari salla:D[/quote]
GUUULLLLPPPPPP:eek:
Astatincim kızma senin grafikler benim bu mesajdan sonra yayınlandı sayfada dikkatini çekerim :D
[quote=jerfin;70258]evet arkadaşlar bu grafiğin yorumu sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
düşecek, çıkacak, çökecek.. bir-iki kelam yorum bari salla:D[/quote]
öhhhüüöö..ggguullppp..ee peki diyeyim bi şeyler...ya niye diyeyim baa.grafiğ boşa mı boyadık biz çingene bohçası gibi...aha diyo işte..gulppppp..o nassı avatar ya..wısshhh..iskoçyalının dönüşü gibi oldu...gulpppp
[quote=hexa;70263]Astatincim kızma senin grafikler benim bu mesajdan sonra yayınlandı sayfada dikkatini çekerim :D[/quote]
he..pislik olsun diye özellikle yayınladım sendne sora....şşşşş.uza..şu an bir avatar inceliyorum...:..::..: save picture as desktop falan.....:..::..: