-
[quote=Strategist;155096]Adam resmen destek-direnç arası pinpon moduna geçti. Long short farketmez kimi görse çarpıyo... :D[/quote]
Yakında onun tuvalet saatlerini bile tahmin edecem.:::::::::Selçukluyla tuvaletteyken vuracaz darbeyi palaya hahahaaa.
-
[quote=Larossıan;155098]Yakında onun tuvalet saatlerini bile tahmin edecem.:::::::::Selçukluyla tuvaletteyken vuracaz darbeyi palaya hahahaaa.[/quote]
adamı _ _çarken rahat bırakın bari ya :D
-
Pala yok diyen saygıdeğer kardeşlerim ne olur son 3 adet 5dk'lık muma baksınlar.. :)
-
en yüksekten kapatır bence vob ..
-
ya aslında cok güzel aksiyon olmuşta, 63.400 desteğine bakmamıştım ben. yoksa al destekten ver 64binde. at 600 puanı cebe. zaten bir çok kişi yapmış grafikten o belli oluyor :)
-
[quote=Barney;155102]ya aslında cok güzel aksiyon olmuşta, 63.400 desteğine bakmamıştım ben. yoksa al destekten ver 64binde. at 600 puanı cebe. zaten bir çok kişi yapmış grafikten o belli oluyor :)[/quote]
Asıl Nisan'da çok güzel destek vardı. O zaman alsaydım şimdi sizlere Miami'deki villamdan sesleniyor olurdum.... :..:
-
[quote=Strategist;155103]Asıl Nisan'da çok güzel destek vardı. O zaman alsaydım şimdi sizlere Miami'deki villamdan sesleniyor olurdum.... :..:[/quote]
Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)
-
carpacaksa carpsın aga 64025 short .. halep ordaysa arsın burda napalım :))
tamamen histemle actım ıcımdekı ayu sevgisi dolayısıyla... hayırlısı.. selale selale...
64250 flat oluruz artık galıba..
-
Bu gün şu an için dirençler
64006
64258
65179
Destek ise
63613
yani işimiz kolay,64000 kırılırsa tabiki
-
[QUOTE=Barney;155104]Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)[/QUOTE]
yaf iyide 64000 olmusuz daha nereye gidecek :) nasil gidecek ? ula hani kriz vardı daha 5 ay once nakit sıkıntısı deyu deyu yırtınızyodu pıyasa.. hadı abd dagıttı trılyon dolar da bızımkıler bes kurus dagıtmadı nerden bu paranın bollugu ?
burda aga devreye gırıyo ıste.. hanı o yok dedıgımız hayalı kahraman.. hep dedım sozumunde arkasındayım pıyasayı yonlendıren maalesef pıyasa oyuncularından sadece 1 elin parmagıyla sayılabılecek kadar az oyuncu ve bunların kurdukları yuzuk kardeslıgı :D
-
[QUOTE=Strategist;155100]Pala yok diyen saygıdeğer kardeşlerim ne olur son 3 adet 5dk'lık muma baksınlar.. :)[/QUOTE]
Baktım bence onlar stoplarla olmuş olabilir...
-
63600 üstünde kapanış haftasonuna long kalmayı gerektirir bence..