-
Ağa asıl uzun süreli yatırımcıları çarpıyor. Bir arkadaşım son 6 ayda 3 kez portföyünü sıfırladı.
Bana sordu arkadaşım senin için kısa vade, orta vade, uzun vade nedir diye. Dedim:
Kısa vade: 5-15 dk.
Orta vade: 15-120 dk.
Uzun vade: 2-5 saat
Bu mantıkla bugüne kadar batıramadı beni Pala, umarım daha da batıramaz. Tabi batmıyoruz ama çıkamıyoruz da, o da ayrı bir konu... :)))
-
[QUOTE=Barney;155104]Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)[/QUOTE]
İşte algımız bozuk, yüzyılın krizi diye diye buraya geldik...Bu algının bozulmasında sağolsun yaşar erdinç gibi eknomistlerin çok katkısı oldu... Ayrıca forumların da çok etkisi oldu... Askerde geyiğine askerlik uzuyormuş diye dedikodu çıkarırdık sonra laf o kadar dolaşır dururdu ki biz bile inanırdık yalanımıza :)
Forumlarda o kadar çok short konuşulduki, farketmeden birbirimizi etkiledik durduk...
(Buradan bu borsa çökmez anlaşılmasın lütfen)
-
bugün kapanışı yukarıdan yapmak için akbnk ı kullanabilirler !!!
-
[quote=jerfin;155114]bugün kapanışı yukarıdan yapmak için akbnk ı kullanabilirler !!![/quote]
Şu an için en yüksekten kapanış yapacaklarını sanmıyorum.Çünki çizik yukarda aşağı gelirse olabilir.
-
[quote=Strategist;155112]Ağa asıl uzun süreli yatırımcıları çarpıyor. Bir arkadaşım son 6 ayda 3 kez portföyünü sıfırladı.
Bana sordu arkadaşım senin için kısa vade, orta vade, uzun vade nedir diye. Dedim:
Kısa vade: 5-15 dk.
Orta vade: 15-120 dk.
Uzun vade: 2-5 saat
Bu mantıkla bugüne kadar batıramadı beni Pala, umarım daha da batıramaz. Tabi batmıyoruz ama çıkamıyoruz da, o da ayrı bir konu... :)))[/quote]
arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi
-
Bilgisayar ve internet buldum yazayım bari... :) 63.975'ten verdigim LONG'ları 63.800'den yerine koydum...Kısa vadeli sistemler AL'a geçmiş tekrardan...Herkese bol kazançlar dilerim...
-
64025 shortların bi kısmını iteledim aganın kucagına 825 ten dıgerlerını tutayım ust ıcın emnıyet subabı olustursun :)
-
[quote=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/quote]
Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....
-
Kürdistan diye bir yer vardı da ben mi bilmiyorum?? Haber7.com çoktan kurmuş da tanımış bile... Bi de burada yaşayanlara Kürtmen demiş...
[url]http://www.haber7.com/foto-galeri.php?s=1&cID=442978[/url]
-
Dow'da da Pala var galiba. Sıkı aksiyon yaptı 6 dakikada...
-
bu ne kardeşim tabanda yatay zirvede yatay,
ağaya bugün NY den mail gelmemiş galiba
-
[QUOTE=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/QUOTE]
Bence 1999-2000 çıkışı daha süperdi abi... O zaman vob yoktu da hisseler vobu aratmmıyordu... Ne alsan çıkıyordu... Şimdi bizim pederde ttkom var 6 aydır aynı seviyede... Sadece bankalar gitti... O zaman öylemiydi ne olsa gidiyordu...