[quote=Strategist;155119]Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....[/quote]
o zaman sorun vadede değil arkadaşınızdaymış...
Printable View
[quote=Strategist;155119]Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....[/quote]
o zaman sorun vadede değil arkadaşınızdaymış...
Küsküyü çok bekledik gelmedi...Bu saate çoktan gelmeliydi..Şelale başka bahara artık...
Rallli ralli...Ver çoşkuyu...
Yeni trend hayırlı olsun :)...
[QUOTE=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/QUOTE]
ocak gibi aklıma geldi vob a girebilecegim ama acıkcası arastırmadım daha tr de cok aktif olmadıgı gıbı bı fıkır vardı kafamda (hay kafama edeyim) zaten hisse senetleri de yamulmus vaziyetteydi portfoyumdeki .. agustosta aklıma geldi du bi bakayım piyasa ne durumdaymıs dıye bı baktım anah o ne millet en keyifli oyunu bulmus haberimiz yok ..
o vakit vobu bilsem sımdı aganın kapı komsusuyduk :D işe filan da girmezdim peehh..
[quote=sovalye;155124]o zaman sorun vadede değil arkadaşınızdaymış...[/quote]
Sorun oynama tarzında. Hiç kısa vade harici yatırım yapmadım hayatımda ama yapsaydım ya trend following, ya da swing trading yapardım. Öyle temel analizle falan yatırım olmuyor. Çarpıyor piyasa adamı. Tabi ki patlar bu balon ama 1 gün sonra mı, 1 yıl sonra mı belli değil. 1 yıl boyunca 9567 kez margin call yiyebilecek parası olan varsa short girsin tabi... :)))
[quote=enorton;155123]Bence 1999-2000 çıkışı daha süperdi abi... O zaman vob yoktu da hisseler vobu aratmmıyordu... Ne alsan çıkıyordu... Şimdi bizim pederde ttkom var 6 aydır aynı seviyede... Sadece bankalar gitti... O zaman öylemiydi ne olsa gidiyordu...[/quote]
öyle dönemler de gelecektir mutlaka diye düşünüyorum.
belkide öyle bir dönemin içindeyizdir bilemeyiz.
zaman gösterecek...
şortlar 2/5 oldu..950 yeresinden
[QUOTE=Kennym;155126]ocak gibi aklıma geldi vob a girebilecegim ama acıkcası arastırmadım daha tr de cok aktif olmadıgı gıbı bı fıkır vardı kafamda (hay kafama edeyim) zaten hisse senetleri de yamulmus vaziyetteydi portfoyumdeki .. agustosta aklıma geldi du bi bakayım piyasa ne durumdaymıs dıye bı baktım anah o ne millet en keyifli oyunu bulmus haberimiz yok ..
o vakit vobu bilsem sımdı aganın kapı komsusuyduk :D işe filan da girmezdim peehh..[/QUOTE]
Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)
şimdi yukarı yapacak pala en yüksek olabilir.çizik aşağıda
Sazan piyasaya döner. İyi ki bugün bskmsmışım, sıkıntıdan patlardım herhalde. Sazan hala short'ta. (Sistem açısından)
[quote=sovalye;155128]öyle dönemler de gelecektir mutlaka diye düşünüyorum.
belkide öyle bir dönemin içindeyizdir bilemeyiz.
zaman gösterecek...[/quote]
Bence de gelecek abi. Bu çıkışın inişi de bundan daha az bir eğimde olamaz. Sabırsızlıkla bekliyorum ki bir sabah yine daytrading modunda full short gireceğim, düşüşün hızını görünce bir daha 2 ay çıkmayacağım. Ağa'ya margin call yedirteceğim... :D
kapanış tahminim 64400 kayıtlara geçsin .. haftasonuna flat ... 0 işlem cezamız bitti ... ya pazartesi ya salı işleme başlayacam .. hayırlı olsun ..
64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar:::))))