-
[quote=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/quote]
niye öyle diyorsun yılda 15 gün yaşayabilmek için 11 buçuk ay istemediğin bir işte ayak sürüye sürüye çalışmaktan çok daha iyidir vob.
hatta iş değil bence tutkudur...
-
[QUOTE=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/QUOTE]
Hele monitörü işverenden saklamnın verdiği heyecana paha biçilemez .kom
-
[QUOTE=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/QUOTE]
hocam işimi çok seviyorum çok ta eğlenceli ama sabah 6,45 te uyanmak bana gore degil.. ben gece 12- 2 arası uyuyan bırıyım :S olmuyo evi filan değiştireyim dedim ama tek basıma bu da maalesef mumkun olmadı:S üüüüüüüüü ayrıca kış geliyo snowboard la birlikte gidecek bi meslek gibi geliyo bu bana :D
-
[quote=ordi;155135]64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar:::))))[/quote]
paramparça olacaktır diye anlıyorum şöyleki
bir kale kapısını düşünün ve burayı fethedmiş düşmanlar olsun ellerinde boynuz başıyla kalenin kapısını 8 defa kırmaya çalışıyorlar sonuç sizce nasıl olur?
-
[quote=ordi;155135]64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar:::))))[/quote]
Buna teknik analizde 8 tepe formasyonu denir. :..:
Bu Pala'nın kurbanlarını avlama taktiklerinden 67256 numaralı taktiğidir. :p
-
[quote=Strategist;155119]Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. [SIZE=4]Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....[/[/SIZE]quote]
bence en önemlisi vob ta bu ben kendim bile kendimi alıştırana kadar 0 km orta sınıf araba parası bırakmışımdır o yüzden yayan kaldım.uyk
-
[QUOTE=VOBiX;155137]Hele monitörü işverenden saklamnın verdiği heyecana paha biçilemez .kom[/QUOTE]
ehuehueh yaf benımkı gorunuyo zaten pek saklanılacak gıbı degıl.. kabak gıbı ortadayım işimi yapıyorum o konuda eksiklik olmaz..
-
[quote=sovalye;155139]paramparça olabilir diye anlıyorum şöyleki
bir kale kapısını düşünün ve burayı fethedmiş düşmanlar olsun ellerinde boynuz başıyla kalenin kapısını 8 defa kırmaya çalışıyorlar sonuç sizce nasıl olur?[/quote]
merakla bekliyorum imf yi kullana kullana buraya geldi ama daha imf ile görüşme bile yok:confused:
-
Adamlar resmen dalga geçiyor, koca ülke ne hale düştü.......
-
[QUOTE=Kennym;155142]ehuehueh yaf benımkı gorunuyo zaten pek saklanılacak gıbı degıl.. kabak gıbı ortadayım işimi yapıyorum o konuda eksiklik olmaz..[/QUOTE]
Ben uyarı almıştım zamanında başkandan... Sanki işimizi yapmıyoruz :::
-
bu nasıl bi sadistlik yaf.. la patlat yukarıda agız tadıyla shortayak deli ettin bizi.. ne assa gidiyon ne yukarı..
-
[quote=sovalye;155136]niye öyle diyorsun yılda 15 gün yaşayabilmek için 11 buçuk ay istemediğin bir işte ayak sürüye sürüye çalışmaktan çok daha iyidir vob.
hatta iş değil bence tutkudur...[/quote]
vob çu olunmaz vob çu doğulur diyeyim o zaman bende :)
gerçekten bu iş herkesin keyif alarak yapabileceği bir iş değil..