-
[QUOTE=enorton;155148]Bu işin sorumlusu foruma Almanca mesajlar atan arkadaştır :D Ahan da iki örnek...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=100729&postcount=62281[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=100730&postcount=62282[/url][/QUOTE]
Valla ya kimler geldiiiii kimler geçti bu forumdan.... kalan sağlar hep aynı ama (bu sağlar arasında bende yokum tabi sermaye olarak yani ::::::::: )
-
[QUOTE=abka;155153]5 daklık sistem çok çarpıldı..başka çarpılan var mı[/QUOTE]
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/9880/adszyy.jpg[/IMG]
-
üwww kocaoğlan flattan longa geçiyor..
-
[quote=YAVUZHAN;155147]vob çu olunmaz vob çu doğulur diyeyim o zaman bende :)
gerçekten bu iş herkesin keyif alarak yapabileceği bir iş değil..[/quote]
Evet hakikaten öyle. VOB'u tanımazken IMKB'de takılırdım, sıkıntıdan patlardım. VOB geldi hayatım canlandı. Bazıları ise sanki mecburiyetten bu piyasadaymış gibi acı çekerek oynuyor...
Hele işe gitmeme gerek kalmayacak kadar para kazanıp evden rahat rahat takılsam hepten psikopata bağlarım diye korkuyorum. :)
Tabi onun için "karnımdan bir gurultu geldi, düşecek VOB herhalde" şeklindeki oyun tarzını bırakmam gerekiyor. Mantıklık hareket edip para kazanıyorum, sallamasyon hareket edip geri veriyorum. Ama sallamasyon girip sonucu beklemenin zevki var ya... o yakıyor beni... :D
Haftasonuna flat. Herkese iyi hafta sonları dilerim. Sizlerle seans takip etmek işin zevkini beşe katlıyor.... .lelele
-
haftasonuna uzun devam.. dow un yeni zirve yapması lazım bugün..
-
100 dende veriyorum şort küsküsünü..selçuklu patron ayıbediyon valla ne öyle 400 kapanış falan...üwwwww
-
[QUOTE=sovalye;155154]geçen gün iki forumda da yalan haberli imf kullanıldı diye söylentiler vardı ama rusya ve yunanistan o gün bizim kadar çıkmıştı.
hatta dün rusya ve yunanistan bizim 2 katımız kadar yükseldi.
vobta temel analiz bence çöptür.
piyasa belki de bilmediğimiz başka birşeyi fiyatlıyor olamaz mı?[/QUOTE]
Bugün de Çin %5 arttı...
-
vay be py ben olmadanda çalışıyormuş,
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;155160]Valla ya kimler geldiiiii kimler geçti bu forumdan.... kalan sağlar hep aynı ama (bu sağlar arasında bende yokum tabi sermaye olarak yani ::::::::: )[/QUOTE]
Düşüş başlarsa çıkar meydana merak etme, ben bildim diye :D
-
dow bow mow hepsi hikaye dow bayramdan önce 9900 lere yakınken bizim fiyata bakın bide çokdeğil geçen hafta 9400 lerdeyken bizim fiyata ve şimdiki fiyata hepsi hikaye yani... ağalar bu vadeyi yulkardan kapamak için kaç takla atmak gerekiyorsa onu atıyorlar olası bi ıımf anlaşmasında yön belli zaten yok olmzsa bu hafta ve geçen hafta sebepsiz yükselişleri yerler büyük arkadaşlar
Daha olmadı arkadaşlar kendi mallarını kurtarmak için bi not arttırımı yapar..yapmazlarmı?...yaparlar
-
:)[quote=Astatin;155165]100 dende veriyorum şort küsküsünü..selçuklu patron ayıbediyon valla ne öyle 400 kapanış falan...üwwwww[/quote]
Fazla vermeseydin bari.Az cacık gibi ü[url]www.:[/url])
-
[QUOTE=YAVUZHAN;155147]vob çu olunmaz vob çu doğulur diyeyim o zaman bende :)
gerçekten bu iş herkesin keyif alarak yapabileceği bir iş değil..[/QUOTE]
sovalye cok haklı ayrıca işin garip tarafı acayıp keyıf alıyorum bu vobdan.. ve muhtemelen gelecek ıcın yapmayı dusundugum sey bu.. zaten analistim finans piyasalarını ogrencılıkten beri takip ediyorum zevk icin işimi hobiyle birlestirmek ve istedigim sekilde hayatıma yon vermek daha mantıklı geliyo.. para tamam yasam ıcın gereklı ama mutluluk daha onemlı ... en azından hayalımdekı seylerı yaptım derım :..::..::..::..: ilerde keske dememek ıcın denemeyı dusunuyorum onumuzdekı surecte sadece kesın kararı vermek gerek.. hayırlısı..
bu arada apsd -380 ueheuh ulan pala senın haysıyetın yok :D kendı kendıne mı actın o kadar pozısyonu sabahtan berı heuehueh