3/5 şort geceye patron...gadder ve gısmet
Printable View
3/5 şort geceye patron...gadder ve gısmet
[QUOTE=sovalye;155154]geçen gün iki forumda da yalan haberli imf kullanıldı diye söylentiler vardı ama rusya ve yunanistan o gün bizim kadar çıkmıştı.
hatta dün rusya ve yunanistan bizim 2 katımız kadar yükseldi.
vobta temel analiz bence çöptür.
piyasa belki de bilmediğimiz başka birşeyi fiyatlıyor olamaz mı?[/QUOTE]
bencede katılıyorum şövalye patrona .. temel analiz hiç sevmem .. iğğğğ :o:o. yaşasın teknik analiz ..:D:D
[QUOTE=Barney;155177]Kennym zaten bu işi severek yaptınmı ve başarılı oldugunda seni hiç bir maaş tatmin edemicek kadar cok para kazanırsın gibi geliyor bana :)[/QUOTE]
paradan ziyade cok eglencelı yaf :) oyun nerde ben orda :)
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;155170]dow bow mow hepsi hikaye dow bayramdan önce 9900 lere yakınken bizim fiyata bakın bide çokdeğil geçen hafta 9400 lerdeyken bizim fiyata ve şimdiki fiyata hepsi hikaye yani... ağalar bu vadeyi yulkardan kapamak için kaç takla atmak gerekiyorsa onu atıyorlar olası bi ıımf anlaşmasında yön belli zaten yok olmzsa bu hafta ve geçen hafta sebepsiz yükselişleri yerler büyük arkadaşlar
Daha olmadı arkadaşlar kendi mallarını kurtarmak için bi not arttırımı yapar..yapmazlarmı?...yaparlar[/QUOTE]
İmkb 100 15.01.2008 den bu yana ilk kez 50.000 üstünde kapattı, hayırlı olsun .lelele.lelele
Peki 15.01.2008 de dow kaçmış?? [B]12501[/B] :::
Dax da [B]7566[/B] :::
[quote=Kennym;155187]paradan ziyade cok eglencelı yaf :) oyun nerde ben orda :)[/quote]
eskiden wow oynardım action house'dan çıkmazdım.. o zamandan belliymiş merak saracağım :)
[QUOTE=Kennym;155142]ehuehueh yaf benımkı gorunuyo zaten pek saklanılacak gıbı degıl.. kabak gıbı ortadayım işimi yapıyorum o konuda eksiklik olmaz..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;155145]Ben uyarı almıştım zamanında başkandan... Sanki işimizi yapmıyoruz :::[/QUOTE]
Bak anlayan anladı :..:
[quote=ordi;155174]sence neyi fiyatlıyordur piyasa:)))[/quote]
bilemem ki?
hem bilmemin bir anlamı yok ben gelen dalgayla surf yapıyorum. dalganın boyunu, resonansını, vizkozitesini düşünüp hesap kitap yaparsam dalga önümden geçer kaçırırım. bu surf oyunda fazla düşünmemek lazım bence...
neyse herkese iyi tatiller dilerim
[QUOTE=abka;155153]5 daklık sistem çok çarpıldı..başka çarpılan var mı[/QUOTE]
Saklamanın anlamı yok. Saatlik harici çarpım çarpım çarpıldı mahvoldu desem yeridir.
Sağol kardeşim koru devam et.:confused::confused::confused:
Millet bir 65000 türküsü tututrdu. 65000i gösterip bunlarıkıslatacakalrını ardından da en az 66500den uzlaşarak bunalrı margin calla sokacakalrını düşünüyorum. ardından düşebilir. Bankalar 75000lerdek ifiyatlarında sayılır zaten.
Peki neden? Ne bileyim ben? admaalrda para var alıyorlar işte neden alıyon diyemiyorsun.
[QUOTE=Larossıan;155194]Sağol kardeşim koru devam et.:confused::confused::confused:[/QUOTE]
Evet Allah razı olsun...
[quote=VOBiX;155196]Millet bir 65000 türküsü tututrdu. 65000i gösterip bunlarıkıslatacakalrını ardından da en az 66500den uzlaşarak bunalrı margin calla sokacakalrını düşünüyorum. ardından düşebilir. Bankalar 75000lerdek ifiyatlarında sayılır zaten.
Peki neden? Ne bileyim ben? admaalrda para var alıyorlar işte neden alıyon diyemiyorsun.[/quote]
69500 de olabilir :)