bi ben yapıştıramıyorum şöyle çingene bohçası gibi afilli grafikler...
Printable View
bi ben yapıştıramıyorum şöyle çingene bohçası gibi afilli grafikler...
[quote=jerfin;70267]bi ben yapıştıramıyorum şöyle çingene bohçası gibi afilli grafikler...[/quote]
ya evvela şunu diyeyim...öyle topik topik gezme..takip ederken göbeğim çatlıyor yawww... sen bir ceylan ben bir koala.nassı yetişeyim sana (ceylan benzetmesi için ekstra bonus alırım!)...
grafiklere gelince...sorun yapıştırmadamı çiziktirmedemi...hem sen bu endamla ne işin var grafiklerle vob la felan:..::..::..:
geyikler öte topiğeeee.brv
Alcoa haberi iyi gelmez yarin piyasalara. %13 oraninda isten cikarma yapacakmis. kuculmeye gidiyormus.
[QUOTE=nunu;70350]Alcoa haberi iyi gelmez yarin piyasalara. %13 oraninda isten cikarma yapacakmis. kuculmeye gidiyormus.[/QUOTE]
bende short yattım ama yarın bizi sıkıntıya sokmaları muhtemel .boks. erken dönüş çok şık olur
[quote=Vob Tüccarı;70352]bende short yattım ama yarın bizi sıkıntıya sokmaları muhtemel .boks. erken dönüş çok şık olur[/quote]
yeni stimulus paketi ile ilgili supheler de yayginlasmaya basliyor. ama bu alcoa gercekten beklenmeyen bir haberdi.
[QUOTE=catedral;70257]Daha çok yolumuz var çookkk.kom
Kapanışlar o kadar mükemmel yapılıyor ki.. Canımız isterse aşağı canımız isterse yukarı mesajı var.:)
38.300 bence yarın shortların stopu olması gerekir.. (Mavi çizgi) Geçerse 39.500 potaya girer..
35.500 lerin altında longda kalmak tehlikeli.
Yükselen kama alt bandı 36.150 lerde yaklaşık.. Burayı kırarsak...Aşağıda uçurum var..
Vadelideki günlük gösterge yukarı yolum var diyor.. Yatayda geri çektiler.. Vadeli pastaya baktığımızda yukarı ihtimali daha kuvvetli görünüyor..
Formasyon bolluğundan geçilmiyor..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/avadeli2c77b.png[/img][/url][/QUOTE]
sayın catedral grafik için teşk.
kahrolası nikei :)
bu arada bizde tahvil 15.51
yorum kansız bushun borsaları içindir.
evvelsi gün hafif düşüş dün ise sert yükseliş beklentisi yön olarak tuttu, ancak ikinci öngörü sert olmadı. sert olmamasına rağmen 74xx ten gelen yükselişte yeni bir tepe daha görüldü.
ayın ilk günlerinde perşembeye kadar olumlu yön devam ediyor, ancak hafta sonuna kadar
2 hafta (-,+) olacak olan düzeltme için kısa poziyona geçeceğim.
bu süreçte çok sert inişler olmayacaktır ve düşüşler tekrardan alım fırsatıdır.
arz ederim he he.
altın borsalar düşşede artsada kısa vadeli düzeltme içinde olmasına rağmen düzeltme bittiği anda müthiş bir ralli adayıdır. 2009 un yıldızı olacaktır. destek 831-834 arası.
sevgiler.
günaydın bol kazançlı bir gün olsun
bugünkü kaçıncı ergenekon dalgası oldu ..sayan var mı?
[QUOTE=catedral;70210]seans kapanışına gelen isteksiz satışlara itibar etmediğimden 5 dakkalık sistemi es geçip 15 dakkalık sistemime uyarak 37.975 ten geceye uzun girdim:rolleyes:
işime gelince 5 işime gelmezse 15 hiç işime gelmezse 30 dakkalığa bakarım.kom[/QUOTE]
isteklisi isteksiz önemli değil .. önemli olan fiyat... sat geldi kısaldım .. şimdi al gelsin uzarım tekrardan ... ..boks. .boks. .lelele .lelele
Fleshhhh
kimseler yokmu topik saatimdemi bir sorun var?
bo ve dd hemen olmaz (sabır trade)
systems
5 dakk short signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
ben halen flat (3/1 malyet 15 dakk system gore)
Günaydınlar bugünkü önemli veriler: GER İşsizlik Değişimi (Ara) 10:55 - EUR ÜFE (a/a) (Kas) 12:00 - USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Ara) 14:30 - USD ADP İstihdam Değişimi (Ara) 15:15
Dolar/ytl düştü 1.506 oldu ayrıca eur-usd günlerdir ilk defa sabah yükselişi yapıyor ve yükselmeye istekli dolar/ytl'nin düşme nedenlerinden briside bu. Dolar 1.504 aşağı kırarsa biraz daha düşebilir fakat pek düşmez gibi görünüyor.
sistemimi modifiye ettim.sapık birşey oldu son haliyle.yatayda daha az çarpar hale geldi.ben hazırım dövmeye umarım PY de dayak yemeye hazırdır :D
o bana yatayda tokat atarsa ben ona trendde yumruk patlatacağım hehehe .boks.
37600 yeresi system yonde + teknik yonde onemde
ora asayasında 15 dakk system short signal olur
trend oldunda trend systems en iyi perfomans eder sadce az malyet uyma yeter
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
ben flat yani 3/1 malyet 15 dakk system yonde
dow-fut 8873 asayası olursa tehlike olur daha asaya hedef eder ondan 8873 sindi onemde
Ben long devam düşüş hikaye tırı vırı gibi py düşerken alıyor nedense
[IMG]http://img160.imageshack.us/img160/5127/55555555555sd0.jpg[/IMG]
Astatin flesh derken? Düşüş bekliyorsun galiba ?
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde.
halen flat (3/1 malyet 15 dakk system yonde)
37900 üstesi short icun tehlike
dow fut 8873 asayası long icun tehlike
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/dada07e59.png[/IMG]
arkadaşlar ya bir ricam olacak yardımcı olana ALLAH ne muradı varsa versin tuttuğunu altın etsin, yarı yolda koymasın, 1 koyduğu 1000 olsun diyorum şimdiden.
biraz cehaletim var metastock konusunda.çok cahil değilim ama bunu yapamadım.
MS 9 pro. versiyonu kullanıyorum.şimdi ben kullandığım EXP.ADV. sistemde test etmek istiyorum testinde ötesinde bana [B][COLOR=blue]sermaye eğrisi[/COLOR][/B] lazım.bunu [B][COLOR=red]ayrı bir pencere olarak[/COLOR][/B] grafiğin altına eklemek istiyorum.test yapıyorum ama bi yerde hata ediyorum sanırım doğru sonuç vermiyor.
bunu bana isterseniz buradan isterseniz özelden anlatabilecek arkadaşa minettar olurum.
system tester da sırasıyla aşağıdaki bölümler var.buralara ne yazmam gerekiyor.sermaye eğrisini düzgün bir şekilde çıkartamam için.
general
buy order
sell order
sell short order
buy to cover order
stops
optimizations
vaktiniz şimdi müsait değilse gece falan yazsanızda olur.
çok teşekkür ederim.
[quote=hexa;70375]Astatin flesh derken? Düşüş bekliyorsun galiba ?[/quote]
Flesh: Deriyi etten ayırıp eti çiğ çiğ yemek...Ayı eti yenmediğine göre boğa eti yenecekti...o mesaj yazıldığı saat itibariyle..Ama düşüş hülülülü devam etmez sanıyorum..Bizim borsa şıllıktır, bu kadar kolay dönüş olmaz
sayfa başına mesaj sayısı 12den 10a düşünce sayfa sayısı çoğalmış ben de yine astatin coştu snamıştım.
[quote=VOBiX;70384]sayfa başına mesaj sayısı 12den 10a düşünce sayfa sayısı çoğalmış ben de yine astatin coştu snamıştım.[/quote]
Yok avatarımdan da anlaşıldığı üzere, sakin, durgun ve içhuzur arayan bir frekansa atladım... (FTL sürücüsündeki FTL in açılımını bilen var mı?, arada sormuşolayım).. Zaten beni coşturacak türden bir atraksiyon yok forumda :)Ben bugün uyurum beni kimse tutamaz, sen bile tutamazsın jerfin de tutamaz, bir uçurum gibi düşerim forumdan, forum beni tutamazzzzzz..zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
plan kurma yeresinde yeni plan kurcayım amma yeni plan yeresine kadar 3/1 malyet 15 dakk system yonde harket etceyim hep
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
[quote=Astatin;70243]Bay Sazan,
Sesli hallerim "dirac deltası" gibi, sessiz hallerim ""band geçiren filtre" gibidir.[/quote]
Bay Sazan,
Bir EW (duygusal), bir de Bio-Mech yorumu alsak sizden, toplantınızı balla kesmiş olur muyuz...Bu arada ben de asker emeklisi ve güvenilir bir şahsiyet arıyorum.. :) Sizin yönteme döneceğim..Bu psikoloji olayı dayanılmaz noktaya geldi..Neden derseniz, sistem bu ay sadece 2 sinyal vermiş...35375 al, ve bugün 37850 sat...peki bende elde ne war, -300...bilmem anlatabildimmi... ilgilenenlere duyurulur...güvenilir ve tercihen asker emeklisi bir sistem kullanıcısı aranıyor..hiç ekonomi bilmemesi, tercihen sağır olması istenmektedir...maaş+yemek+yol+ssk+prim verilecektir.
[QUOTE=abka;70162]2 0cakdan beri sistem (15 dak.) o kadar güçlü al daki, bugün long cover bile olmaz..çok sert aşşağı olmadıkca yarın bile zor gözüküyor...tabi ben sistemden erken indim,böm böm bakıyorum...ah şu [I]tek aylar [/I]adama yeter...sistemler daima mükemmel kazanır...[/QUOTE]
sistem 37500 den long cover oldu..37400 kuvvetli destek olmalı...
37725 üstesinde shorts tehlike olur
5 dakk system long signalde 15 dakk short signalde gun system long signalde
BAY NOHAMURA;
Bu AKşam adı kendinden menkul topiğe bekleniyorsunuz....
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=313"]Nohamura[/URL]
ayvgadit :)
şortladık efenim 35.525 ten.yataya girdik gibi çarpılmak mümkün yani.uyduk bakalım sinyale.ters sinyal gelene kadar SHORT.
şakşuka..keser döndü..
hexa bugün yok sanırım, onun yokluğunda boşluğu ben doldurayım bari.. astatin, usd/ytl sistem ne diyor bi bakıversen:)