Ne yaptınız arkedeşler... 70 bin filan haftalık direnç geçilip 1000 puan ya da 5000 puan mı gidilecek olmazzz....yetmezz...10bin koyuyorum 75 bin diyorum....
Printable View
Ne yaptınız arkedeşler... 70 bin filan haftalık direnç geçilip 1000 puan ya da 5000 puan mı gidilecek olmazzz....yetmezz...10bin koyuyorum 75 bin diyorum....
[QUOTE=VOBiX;155218]Sorma çok iyiyz davalar havada uçuşuyor. .dng
Elelrimizi birleştirip üç defa Queen bile dedik ama Selkana geldi benim adım Selna Queen değil diye bizi zarlayıp gitti.
İyice bi dinlen sonra Mantı yap bize önce çocuklara sonra bize
[IMG]http://www.safayurdu.com/Galeri/15.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bu resim nedir Tolga? Sen var mısın içinde :)
Gördüğüm Astatin, Selçulu ve ben shorttayız.
üüüüwwww. (mü acaba)
[quote=enorton;155222]Bu resim nedir Tolga? Sen var mısın içinde :)[/quote]
var..duvarda asılı olan resim TOKOBA...::::::
KUIN graliçe hoşgeldin. 1.76 oldunmu:..::..:
Bu arada İstanbul trafiğinde telef oldum..17:45 evden çıktım , eve geliş 20:00...böyle trafiğin ***************************************
[quote=sazan;155223]Gördüğüm Astatin, Selçulu ve ben shorttayız.
üüüüwwww. (mü acaba)[/quote]
Selçuklu flat diye gördüm SAZAN patron...bence üwlük bir durum yok..:) Even DJ :)..
Bay SAZAN,
Şu eski yeşil zebillah yaratık avatarına dönseniz aslında herşey daha kolay olacak:rolleyes:
[quote=Astatin;155224]var..duvarda asılı olan resim TOKOBA...::::::
Bu arada İstanbul trafiğinde telef oldum..17:45 [B]evden çıktım[/B] , [B]eve geliş[/B] 20:00...böyle trafiğin ***************************************[/quote]
Kaç evin var.:::
[quote=Astatin;155225]Selçuklu flat diye gördüm SAZAN patron...bence üwlük bir durum yok..:) Even DJ :)..
Bay SAZAN,
Şu eski yeşil zebillah yaratık avatarına dönseniz aslında herşey daha kolay olacak:rolleyes:[/quote]
Niye dostum, Tatil dönüşü güzel kazandık, 1-2 tatil parası bile çıkardık. Bu avatarım uğurlu.
[quote=sazan;155226]Kaç evin var.:::[/quote]
:D:D:D olası yanıtlar;
1) 3 üncüye gitmem bu saatten sonra
2) İşyerimizde çok sıcak bir ortam var, ev gibidir..
3) Metres'in elinden anca kurtuldum
4) Hanımın elinden anca kurtuldum
5) Bekara ev değiştirmek kolay
6) Trafik beynimide elimide dağıttı:D:D
:D:D:D
Ayrıca Bay SAZAN bu saatte neden forumda:D:D (Çünkü bu trafikte sürünmektense trafik açılır diye bekledi.Ama bilmiyorki her iki köprüdede kaza var. Bu satte Maslaktan çıkan gece 11 de evinde olur ..yaka fark etmez..Bu arada SAZAN ın Maslak da çalıştığını nerden mi biliyorum...meslek sırrı):D
[quote=Astatin;155228]:D:D:D olası yanıtlar;
1) 3 üncüye gitmem bu saatten sonra
2) İşyerimizde çok sıcak bir ortam var, ev gibidir..
3) Metres'in elinden anca kurtuldum
4) Hanımın elinden anca kurtuldum
5) Bekara ev değiştirmek kolay
6) Trafik beynimide elimide dağıttı:D:D
:D:D:D
Ayrıca Bay SAZAN bu saatte neden forumda:D:D (Çünkü bu trafikte sürünmektense trafik açılır diye bekledi.Ama bilmiyorki her iki köprüdede kaza var. Bu satte Maslaktan çıkan gece 11 de evinde olur ..yaka fark etmez..Bu arada SAZAN ın Maslak da çalıştığını nerden mi biliyorum...meslek sırrı):D[/quote]
Maslak yuhanlış cevap.
Anne kız ders çalışıyor. Ben de aklıma gelen bir sistem fikrini kodlama ve test etmeye çalışıyorum. Ara verdim ve foruma girdim. 3. seçenek gerçek nedendir umarım. (ve umarım eşim bu mesajımı görmez)
[quote=sazan;155229]Maslak yuhanlış cevap.
Anne kız ders çalışıyor.[COLOR=red] 1) Ben de aklıma gelen bir sistem fikrini kodlama ve test etmeye çalışıyorum[/COLOR]. 2[COLOR=seagreen])Ara verdim ve foruma girdim. 3. seçenek gerçek nedendir umarım. (ve umarım eşim bu mesajımı görmez)[/[/COLOR]quote]
1) Sen zahmet etne..Bize yolla test ederiz (biz derken ben ve 3 üncü seçenekteki :) kişiyi kast ediyorum.
2) 3. seçenek değil tabiki:..: benim eşim yok..eşim olmadığı için metresimde yok..yani ikisi de sevgilim:::::::::
ve umarım eşin bu mesajları görmez.dng
[QUOTE=Astatin;155224]var..duvarda asılı olan resim TOKOBA...::::::
Bu arada İstanbul trafiğinde telef oldum..17:45 evden çıktım , eve geliş 20:00...böyle trafiğin ***************************************[/QUOTE]
17.45 işten çıktın galiba :) Ev nerde iş nerde?
yemişim 9830 geçeceksen geç ızdırap çektirme.