[quote=enorton;155335]Bu stratejiden biraz bahsetmeniz mümkün mü sn mozkan?[/quote]
anlatması çok uzun ben size linkini vereyim
[url]http://www.4shared.com/file/118959835/fb689d6c/Dave_Landry_-_On_Swing_Trading.html?s=1[/url]
Printable View
[quote=enorton;155335]Bu stratejiden biraz bahsetmeniz mümkün mü sn mozkan?[/quote]
anlatması çok uzun ben size linkini vereyim
[url]http://www.4shared.com/file/118959835/fb689d6c/Dave_Landry_-_On_Swing_Trading.html?s=1[/url]
[QUOTE=mozkan;155337]anlatması çok uzun ben size linkini vereyim
[url]http://www.4shared.com/file/118959835/fb689d6c/Dave_Landry_-_On_Swing_Trading.html?s=1[/url][/QUOTE]
Teşekkürler, sağolun... Dosya hata verdi buarada, açılmıyor :(
Metastockta
ATM ile başlayan formüllerin şifresi samsung0999
"WB ile başlayan formüllerin şifresi test
DT ile başlayan formüllerin şifresi 1001ttd
pp+ ile başlayan formüllerin şifresi unlockmeta
Profitunity ile başlayan formüllerin şifresi messier
SwingTRd ile başlayan formüllerin şifresi kamikaze
Rhaul Mohindar Osc şifresi kamikaze
Tactical Vector ile başlayan formüllerin şifresi bluecurtainexperts
MS11 Intellistop vb ile başlayan formüllerin şifresi jcs5959
kuzu yok mu yaw....en son bir tane mesaj yazmıştım kuzuya (birde zeka küplerine) aynen yasaklanmıştım...
şimdi aslında yazmamak lazım değil mi? insan ceza aldığı yere yazar mı,olur mu şekil, v.s....
lakin küfür yazmadık,ona buna,şuna buna,buna buna....
vallah bende anlamamışem looo bahri bu olayı....
[QUOTE=mordak;155341]kuzu yok mu yaw....en son bir tane mesaj yazmıştım kuzuya (birde zeka küplerine) aynen yasaklanmıştım...
şimdi aslında yazmamak lazım değil mi? insan ceza aldığı yere yazar mı,olur mu şekil, v.s....
lakin küfür yazmadık,ona buna,şuna buna,buna buna....
vallah bende anlamamışem looo bahri bu olayı....[/QUOTE]
Sn Mordak haddim değil ama şu gereksiz "zeka küpleri" geyiğini bıraksanız da eskisi gibi yorumlarda analizlerde bulunsanız daha iyi olmaz mı... Benim gibi sizi ilgi ve saygıyla izleyen insanları da mutlu etmiş olursunuz... Mesela sn Halojen ile birlikte benzerlikleri incelediğiniz bir topiğiniz vardı, ona devam etseniz...
[QUOTE=enorton;155342]Sn Mordak haddim değil ama şu gereksiz "zeka küpleri" geyiğini bıraksanız da eskisi gibi yorumlarda analizlerde bulunsanız daha iyi olmaz mı... Benim gibi sizi ilgi ve saygıyla izleyen insanları da mutlu etmiş olursunuz... Mesela sn Halojen ile birlikte benzerlikleri incelediğiniz bir topiğiniz vardı, ona devam etseniz...[/QUOTE]
tabiki sn. enorton ne demek bırakalım bu gereksiz '' zeka küpleri'' geyiğini.....
ne güzel söylemişsiniz,saygı ve sevgi içerisinde yazmışsınız....saçma sapan fikirler yada gereksiz EGO lar yapmadan asıl isteğinizi söylemişsiniz....
bundan sonra söz zeka,küp olayları yok....
analiz ve yorumlara gelince daha öncede size söylediğim gibi vob ile ilgilenmiyorum....bu yüzdende yorum olayı olmuyor....
sevgili abim HALOJEN zaten kendi bloğunda yorumlarını yazıyor....eğer gerçketen takipçi iseniz kaptanı yerinde bulabilirsiniz....
iyi geceler....
[quote=VOBiX;155299]Yawf burada herkes herkesten komut formül siter. Hatta Asti formüle karşılık rakı blaıkla başlayan yemek barterı zinirini kurmuştu. 2 iseknder 3 ayran gibi kombinasyonlar vardı. Bunalr hoşgörüye dayalı esprilerdir yawf. Takılmayın o kadar...[/quote]
reca ederim VOBIX.çformüllerime hakaret etme..şimdiye kadar en ucuz gideni lüfer ızagara+sınırsız rakı ya gitmiştir :..::..: buda evde yaklaşık 40 TL, boğazdaki iyi bir restoranda ise 150 TL demektir..reca ederim:..::..::..:
yok be nerdee...forum mezarcı dolu... bir kişide demediki, abi boşver formülü gel gönlümden kotpu bir rakı ısmarlayayım sana :) bir KUIN genel bi davet yaptııydı..o da zurnik Mcdonalds'a :D:D:D
Şaka şaka..gönlü zengin arkadaşlar zaten söylüyorlar.. :)
Not: Trakyan, ne oldu bizim rakı :)
[QUOTE=mordak;155343]tabiki sn. enorton ne demek bırakalım bu gereksiz '' zeka küpleri'' geyiğini.....
ne güzel söylemişsiniz,saygı ve sevgi içerisinde yazmışsınız....saçma sapan fikirler yada gereksiz EGO lar yapmadan asıl isteğinizi söylemişsiniz....
bundan sonra söz zeka,küp olayları yok....
analiz ve yorumlara gelince daha öncede size söylediğim gibi vob ile ilgilenmiyorum....bu yüzdende yorum olayı olmuyor....
sevgili abim HALOJEN zaten kendi bloğunda yorumlarını yazıyor....eğer gerçketen takipçi iseniz kaptanı yerinde bulabilirsiniz....
iyi geceler....[/QUOTE]
Estafirullah abi ben sadece içimden geçeni yazdım, sn halojenin blogunu takip ediyorum sürekli... Her nekadar artık forexle de uğraşsanız arada genel olarak piyasa hakkında yorumlarda bulunabilirsiniz... Tabiki karar sizin...
[QUOTE=enorton;155345]Estafirullah abi ben sadece içimden geçeni yazdım, sn halojenin blogunu takip ediyorum sürekli... Her nekadar artık forexle de uğraşsanız arada genel olarak piyasa hakkında yorumlarda bulunabilirsiniz... Tabiki karar sizin...[/QUOTE]
ya ben halojenin blogunu bilmiyorum,özel mesajda atamadım size...özele yollayabilir misiniz size zahmet :)
[QUOTE=goldmund;155347]ya ben halojenin blogunu bilmiyorum,özel mesajda atamadım size...özele yollayabilir misiniz size zahmet :)[/QUOTE]
[url]http://halojenssss.blogspot.com/[/url]
Ahana saat 03:00 olmuş. Ben nyatayım yeter sistemcilik.
Asti bi nini söylesene yawf...
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]12 Ekim Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (a/a) (Eyl) 9:00 %0,3 %0,7 Düşük
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (y/y) (Eyl) 9:00 -%7,7 -%8,3 Düşük
[B]USD Timothy Geithner’ın Konuşması 19:00 Yüksek[/B]
USD Hazine-Krueger'in Konuşması 20:15 Düşük
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
CNBC-e Tüketim endeksi (Eylül) 10:00
TUİK Kapasite Kullanım Oranı (Eylül) 10:00
TCMB Cari İşlemler Dengesi($) (Ağustos) 17:00
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]9759[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]9759[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR=red]NOT: Japonya Nikkei, Brezilya Bovespa, Arjantin Merval kapalı.[/COLOR][/B][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]