[quote=jerfin;70395]hexa bugün yok sanırım, onun yokluğunda boşluğu ben doldurayım bari.. astatin, usd/ytl sistem ne diyor bi bakıversen:)[/quote]
beni alirsan pisman olmazsin diyor:..:
Printable View
[quote=jerfin;70395]hexa bugün yok sanırım, onun yokluğunda boşluğu ben doldurayım bari.. astatin, usd/ytl sistem ne diyor bi bakıversen:)[/quote]
beni alirsan pisman olmazsin diyor:..:
5 dakk short signalde 15 dakk halen short signalde gun long signalde
vob 37200 yeresi onemde sindi
ora asayasında 36300.36500 yeresinde dusme potans olur
[QUOTE=nunu;70396]beni alirsan pisman olmazsin diyor:..:[/QUOTE]
elime yapıştı kaldı zaten satmaya kıyamadım, ama o bana kıyıyor 2 gündür..yükselmişken hemen terkedip kaçsammı ki diyorum:)
dolar/yen paritesi aniran bir ayu gibi.
sayın nunu beklentiniz varmı bir hedef felan ? ben buralardan shortları kapatmayı dusunuyorum
[B]Bu arada hala aynı saflardamı dans ediyoruz :D[/B]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=832&dateline=1231201437[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=245&dateline=1230319372[/IMG]
[QUOTE=Vob Tüccarı;70400]sayın nunu beklentiniz varmı bir hedef felan ? ben buralardan shortları kapatmayı dusunuyorum[/QUOTE]
Bulunduğunuz yerden aşağı baktığınızda en aşağıda gördüğünüz hedeflerin her biri kankimin beklentisidir:..:
Her ne kadar arada sırada kankiye ihanet etsemde allah cezamı vermiştir.. :..::..::..:
Allahtan bu sıralar PY insaflıdır ve açılışlarda uzun kısa her türlü fırsatı vermektedir.brv
[quote=Vob Tüccarı;70400]sayın nunu beklentiniz varmı bir hedef felan ? ben buralardan shortları kapatmayı dusunuyorum[/quote]
sn. vobtuccari, teknik olarak sistemlerim satta benim. temel olarak zaten malumunuz cuma'ya istihdam verileri var. kisa pozisyondan endise ediliyorsa en azindan flat kalinmali, uzuna girilmemeli diye dusunuyorum, cunku onun tasidigi risk su sira daha fazla.
[quote=Vob Tüccarı;70401][B]Bu arada hala aynı saflardamı dans ediyoruz :D[/B]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=832&dateline=1231201437[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=245&dateline=1230319372[/IMG][/quote]
yalniz fazla yaklasmayin, oyle dans ettigime bakmayin, azili bir ayuyumdur ben, kazara ezerim sizi falan:..::..::..:
[QUOTE=nunu;70403]sn. vobtuccari, teknik olarak sistemlerim satta benim. temel olarak zaten malumunuz cuma'ya istihdam verileri var. kisa pozisyondan endise ediliyorsa en azindan flat kalinmali, uzuna girilmemeli diye dusunuyorum, cunku onun tasidigi risk su sira daha fazla.[/QUOTE]
cumaya kadar 27.000 isterüükkk.brv
[quote=nunu;70399]dolar/yen paritesi aniran bir ayu gibi.[/quote]
Hmm demek öyle Astatin yokken forexe bulaşmayayım diyorum ama eur/jpy kısalmak cazip geldi sanki... :rolleyes: Astatin nerdesin bak Altın satmayı düşünüyorum vebali üstüne (aldın başına belayı) :D Dolar kararlı bir biçimde yükseliyor bu arada hmm... Tek bu veri kaldı bugün : USD ADP İstihdam Değişimi (Ara) 15:15
[QUOTE=jerfin;70405]cumaya kadar 27.000 isterüükkk.brv[/QUOTE]
Ben de, ama VOB30`da+.
[QUOTE=thracian;70407]Ben de, ama VOB30`da+.[/QUOTE]
yok artık o kadar da ayu değiliz:..:
su gercek de unutulmamalidir ki su anda oynanan sadece psikolojidir. gercekler zaten biliniyor. bir yildan bu yana en ufak bir duzelme olmamasi paketlere de guveni sarsti. ama motor verilerdeki en ufak bir duzelme roket gibi firlatir endeklsleri.
[quote=hexa;70406]Hmm demek öyle Astatin yokken forexe bulaşmayayım diyorum ama eur/jpy kısalmak cazip geldi sanki... :rolleyes: Astatin nerdesin bak Altın satmayı düşünüyorum vebali üstüne (aldın başına belayı) :D Dolar kararlı bir biçimde yükseliyor bu arada hmm[/quote]
aman sakin, ben burada fikir paylasiyorum sadece. ongorulerim bir tutar, iki tutar, ucuncu de yanilirim.dertlesiyoruz burada iste.
systems
5 dakk short 15 dakk short gun long signalde
ben halen 3/1 malyet 15 dakk system yondeyim
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta
[quote=hexen;70411]systems
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta[/quote]
yahu abi ne şeker adamsın sen ya.ALLAH korusun seni.hastayım senin TÜRKÇE konuşmana.
ben bilmiyorum foruma baştan beri katılmış değilim.TÜRKÇE neden bozuk abi senin? yabancı mısın yoksa yurtdışında uzun yıllar kaldığın için mi bozuk?
bol kazançlar dilerim,
ozel sektor istihdam verisi cok kotu gelmis.
[quote=nunu;70413]ozel sektor istihdam verisi cok kotu gelmis.[/quote]
ablacım eteğin üstün başın çok açılıyor.ayıp yahu :p
[QUOTE=SEYYAH;70412]yahu abi ne şeker adamsın sen ya.ALLAH korusun seni.hastayım senin TÜRKÇE konuşmana.
ben bilmiyorum foruma baştan beri katılmış değilim.TÜRKÇE neden bozuk abi senin? yabancı mısın yoksa yurtdışında uzun yıllar kaldığın için mi bozuk?
bol kazançlar dilerim,[/QUOTE]
11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım
[quote=SEYYAH;70415]ablacım eteğin üstün başın çok açılıyor.ayıp yahu :p[/quote]
orada bir mesaj vermeye calisiyorum anlamiyorsunuz, ben ne yapayim?.komavatar capkinlari sizi:..::..::..:
[quote=hexen;70416]11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım[/quote]
11 sene artık signale sinyal diyebilirsiniz :D
[quote=nunu;70417]orada bir mesaj vermeye calisiyorum anlamiyorsunuz, ben ne yapayim?.komavatar capkinlari sizi:..::..::..:[/quote]
benim aldığım mesaj şu abla.SHORT yapmazsanız bu seksi ayı gibi donsuz kalabilirsiniz :..:
[QUOTE=jelibon;70357]yorum kansız bushun borsaları içindir.
evvelsi gün hafif düşüş dün ise sert yükseliş beklentisi yön olarak tuttu, ancak ikinci öngörü sert olmadı. sert olmamasına rağmen 74xx ten gelen yükselişte yeni bir tepe daha görüldü.
ayın ilk günlerinde perşembeye kadar olumlu yön devam ediyor, ancak hafta sonuna kadar
2 hafta (-,+) olacak olan düzeltme için kısa poziyona geçeceğim.
bu süreçte çok sert inişler olmayacaktır ve düşüşler tekrardan alım fırsatıdır.
arz ederim he he.
altın borsalar düşşede artsada kısa vadeli düzeltme içinde olmasına rağmen düzeltme bittiği anda müthiş bir ralli adayıdır. 2009 un yıldızı olacaktır. destek 831-834 arası.
sevgiler.[/QUOTE]
sabahki öngörü bir gün yanılsada hafta somuna kadar bir yerden kısalanması gerekliliği belirtilmiş gerek dün hindistandaki çöküş ve hang seng in önce artı sonra eksisinden çıkarılmalıydı deyip bakalım 2 hafta içinde nerede olacağız.
sevgiler.
[QUOTE=CIRCIR;70418]11 sene artık signale sinyal diyebilirsiniz :D[/QUOTE]
onu derse Hexen Baba nın tatlılığı kaçar. bende okumaz olurum.:..:
[QUOTE=hexen;70416]11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım[/QUOTE]
Ben de merak etmistim. Peki hexen almancadan mi geliyor sn. hexen? Bazen Sn. Catedral ile ayni sayfada oluyor yazilariniz, güzel kombinasyon oluyor:)
Selamlar
FRANSA CUMHURBASKANI NICHOLAS SARKOZY, ISRAIL
ILE FILISTIN OZERK YONETIMININ, GAZZE ICIN FRANSIZ-MISIR ATESKES PLANINI KABUL
ETTIGINI ACIKLADI.
SARKOZY'NIN MAKAMINDAN YAPILAN ACIKLAMADA, SARKOZY'NIN, ISRAIL ILE
FILISTIN OZERK YONETIMININ MISIR CUMHURBASKANI HUSNU MUBAREK TARAFINDAN DUN GECE
SARM EL SEYH'TE SUNULAN FRANSIZ-MISIR PLANINI KABUL ETMESINDEN MEMNUNIYET DUYDUGU
IFADE EDILDI.
ISRAIL, HAMAS'IN ROKET SALDIRLARINI GEREKCE GOSTEREREK 27 ARALIKTA GAZZE
SERIDI'NE HAVA SALDIRISI BASLATMIS, DAHA SONRA KARA HAREKATINA GECMISTI. BU
SALDIRILAR SIRASINDA YAKLASIK 680 KISI HAYATINI KAYBETMISTI.
-AA-
inşallah doğrudurda kan durur ama ölen insanların diyetini kim ödeyecek, noldu filistin bittimi şimdi.
[QUOTE=thracian;70422]Ben de merak etmistim. Peki hexen almancadan mi geliyor sn. hexen? Bazen Sn. Catedral ile ayni sayfada oluyor yazilariniz, güzel kombinasyon oluyor:)
Selamlar[/QUOTE]
sihir büyü inanmamam amma nick hexen yaptım
systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short sinyalde gun long siynalde
sistem hala longcover de..flatim...
[QUOTE=jelibon;70421]onu derse Hexen Baba nın tatlılığı kaçar. bende okumaz olurum.:..:[/QUOTE]
bencedeee.brv
hexen babacım plans varmı ?
[QUOTE=mersiyk;70428]hexen babacım plans varmı ?[/QUOTE]
plan yapmaycayım mersiykim cunki plan yereleri deyil sindi sadce " 3/1 malyet" 15 dakk system ne yonde olur ben o yonde olyorum
systems
5 dakk short siynalde [U]15 dakk system short[/U] siynalde gun system long sinyalde
ben halen 15 dakk system yonde 3/1 malyet short yatyorum
sindi bu düsme dun dediyim negative uyumsuz duzeltmesimi ?
sindi halen negative uyumsuz dusmesi kabul edyorum...
gun system long signalde olma beli kitlece dusme derin etmez dusme sınırda olur diyor graf..
ondan 5 dakk 15 dakk systems ikide long yone dondumu shorts dikat olsun cunki yukarya hızla gitme olur..
artık system uyyorum onceden plans daha onemdedi plan donemdedik hep planda para kazandık
sindi systems daha onemde system donemde ondan systems para kazandırma olur dikat olma doru olur
37050-100 den long oldum..sistem hala sat vermeyince ve saatlik desteğe gelince sansımı denedim...ama sistem sat derse kaparım..
Yahu astatin nerelerdesin senin şu düşüş senaryosu bugün gerçekleşmesin sakın, huylandım bak şimdi :D Xau-Usd için yorumu olan bir hayırsever yok mu satmayı düşünüyorum da şimdi :D
yükselen takozun içindeyiz.. Takoz alt bandı 36.400 lere yükseldi..
37.300 lerde direnç var.. Yükseliş başlarda 37.300 leri yukarı geçersek mavi çizgiyi izliycez.. Aşağı devam edersek 36.100 kırılırsa 35.300 lere ineriz..
37.350 üstünde sistem alda olur..37.450 de sistem direnci var..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/aavadelidadd8.png[/img][/url]
[QUOTE=hexen;70411]systems
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta[/QUOTE]
Sn hexen dünde sormuştum ama bütün gün burda olamadığım için yazılanları kaçırabiliyorum bilgisayara daha yeni oturabildim. yukarıdaki ve bu günkü mesajlarınızda verdiğiniz hedef yerlerini gırafiklere göremi yokda göstergelere göremi belirliyorsunuz yada başka sisteminizmi var. Eğer daha önce mesajlarınızda gönderdiğiniz grafa göre ise gırafta tekrar güncel bir örnekle gösterebilirmisiniz.
Sadece mesajlarınızın tutarlılığından dolayı bilgimi artırmaya yönelik soruyorum yanlış anlaşılmasın
Kolay gelsin
00 içinde sölenecek fazla bir şey yok şimdilik.. Dünkü günlük grafikteki mavi bandın içindeyiz.. Bu ucube görüntüyle yukarı gidebilirmiyiz..
Bu gece dow dan da show bekliyorum..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/aaspot-100535f1.png[/img][/url]
Catedral: Bu gece dow dan da show bekliyorum.. Yüzde kaçlık bir düşüş bekliyorsunuz nasıl bir show? :) Bu arada dolar öngörüsü olan yok mu ayrıntılı analiz istemiyorum düşer veya yükselir kelimesine razıyım artık :D
EDIT: yahu altını da satamadık bak 864 ten 853 e düştü kaçtı fırsat