[quote=jerfin;155386]vay beee.. akbnk 10 un üzerine atacak bu gidişle..[/quote]
Geçen gün Ahmet Mergen hersene kriz olsa keşke diyordu haklı adam.:..::..:
Printable View
[quote=jerfin;155386]vay beee.. akbnk 10 un üzerine atacak bu gidişle..[/quote]
Geçen gün Ahmet Mergen hersene kriz olsa keşke diyordu haklı adam.:..::..:
[QUOTE=jerfin;155383]açılıştan belliydi geri çekileceği kennym.. dolar kontratlarının açılışına hiç bakmadın mı..üüü[/QUOTE]
yok yaf ekran yok bende :D kor gozune kursun trade yapıyorum..
benım sorunum bu zaten .. 550 den kısaları 475 ten oylesıne verdım .. 375 e ınınce dedım bıraz uzayayım o da 64050 de kapandı.. nasıl bi iş anlamak mumkun degil.. üüüvvvv pala taş ol emi ::::::::: ulen geri cıkmıs 275 e .. pifff neyse bugun kotu basladık umarım duzeltırız..
heueheuh gecen gun bı arakdasın yazısı geldı aklıma day trade ıle ılgılı heueheuhe
ky olmaz zor zanaat :)
[quote=Kennym;155380]piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...[/quote]
işlem yapma periyodu olarak süre mi yoksa puan mı kullanıyorsunuz?
hangisi olursa olsun, zararkes/kar al rakamlarınız orantılı olmalı.
eğer 300 puana zararkes yapıp 75 puana kar al yaparsanız, 10 işlem sonra paranız işlem yaptığınız kontrat sayısına yetmez, ve bir süre sonra da erir, biter.
buna dikkat edin derim.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...
64.300'den kısa girecektim, yine içimden bir ses dur dedi, gitti 300 puanlık fırsat.
Psikoloji çok önemli bu oyunda. Bir şey görünce çekinmeden girmek şart. Hafta sonu formdan düşmüşüm. Şimdi toparlarım kendimi... Bir sonraki fırsatta balıklama atlayacağım.... (<= Pala'nın en sevdiği trader tipi :..: )
[QUOTE=unlimitted;155389]işlem yapma periyodu olarak süre mi yoksa puan mı kullanıyorsunuz?
hangisi olursa olsun, zararkes/kar al rakamlarınız orantılı olmalı.
eğer 300 puana zararkes yapıp 75 puana kar al yaparsanız, 10 işlem sonra paranız işlem yaptığınız kontrat sayısına yetmez, ve bir süre sonra da erir, biter.
buna dikkat edin derim.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/QUOTE]
puana gore bakıyorum ,
haklısınız ben goz kararı yapıyorum al gulum ve gulum hesabı hep verıyorum ama :D
bugun frekansını tuttururum diye baslamıstım ama ılk hamleden sonra erkenden kapattık pozısyonu.. tamamen yanlıs bı harekettı
ula nerde kaldı bu araba...
aha da 60 dklık graf..Sazan patron yine Z- yapıştırabilir ama oda kısa olduğu için yapıştırmayabiirde...düşmesi lazım hem de pis :)bollingerin üstbandına bak kafayı nassı çevirmiş aşağı..selçuklu patron....
[IMG]http://i38.tinypic.com/w7d1sh.jpg[/IMG]
Emortım;
60 daklık sonuçları
kar;%3225
opt edince 3400 falan oluyor
K/Z=2.4
60 bana ağır patronlar 15 veya 20 iyi..
5 dk lık 64100 den flat !
hopppaaala..buyur işte sana reel ekonomi...ilk toplantımızı yapacağımız müşteri yapmaya çalışacağımız firma topu atmış...:(...üwwwwwwwww...bu durumda en az 12 ye kadar bana katlanacaksınız sayın Forum
dax ın grafı hiç hoşuma gitmedi.. sanki direncini geçecek gibi..üüü
perşembe günü PPK bu kez faizleri düşürmezse, derin küskü olurmu acep :)..bu arada bana mı öyle geliyor yoksa aslında 2 gündür DJ in yükselişlerini badem mi ediyor bizim piyasa
64.000'e üç kez dokundu delemedi. Dördüncü kezde delip sağlam küskü yapar gibime geliyor. Grafikte üçgen oluştu zaten. Bu demektir ki ağa 63.975'e düşürüp benmim gibilere kısa açtırıp oradan ralli yapacak.... :..:
[quote=jerfin;155395]dax ın grafı hiç hoşuma gitmedi.. sanki direncini geçecek gibi..üüü[/quote]
benim portfoyun grafıda benim hoşuma gitmedi..önemli bir desteğini kırabilirher an :( 500 puan terse bakar :(