apsd ye ne diyosunuz arkadaşlar ?
vade sonuna yaklaştıkça yükseliyor ap sayısı ?
Printable View
apsd ye ne diyosunuz arkadaşlar ?
vade sonuna yaklaştıkça yükseliyor ap sayısı ?
dax ın grafından dolayı kısaları 64.100 den kapattım.. biraz izlemeyelim bakalım..
Pala yapma bana numara.:..::..:
[QUOTE=adalı54;155366]Arkadaşlar Günaydın Kolay gelsin
Gecen gün kulağıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim Aracı Kurumdan arayarak artık MATRİKS teki yabancı borsaların bilgilerini 15 dk gecikmeli geeleceği ve bunun icin yabancı borsalara bakarak poz almanın pek doğru olmayacağını söyleiler .Sizlerede bu tür bilgiler geldimi .Haberiniz varmıdır Bu aralar bazı işlerim dolayısıyla piyasa ile ilgilenmiyorum biraz fransız kaldık Bilgisi olan Arkadaşlardaşlar paylaşırsa sevirim[/QUOTE]
Yabancı borsa endeksleri anlık gelir 15:30daki veri hareketlerine bakarsanız daha net anlaşılır. Fakat Petrol verisi gibi bazı veriler 15 dk gecikmelidir. Bunlar da lisans kısmında Delayed şeklinde gösteirlir. Anlık olanalrı baya pahalı imiş.
fırtına öncesi sessizlikmi bu :)
herkes okuyor,yazan yok ?
Konuyu Toplam 123 Üye okuyor. (61 Kayıtlı üye ve 62 Misafir)
[SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]albatrosss[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]hilm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jerfin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suhay[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onvivo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]formula9[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adiget21[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TIFIL[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yukcel[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kertenkele[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]excali[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE]
[quote=Larossıan;155401]Pala yapma bana numara.:..::..:[/quote]
abi kocaoğlanın durumda bi değişiklik yok dimi ?
exit koydumu 64 bine inişte ?
stop seviyem 63900 e yükseldi..
5 dk lık 64100 den flate geçmiştiki 325 ten yeniden long a döndü..
20 dk lık sabahtan beri olan çalkalanmalarda istifini bozmadı,long devam ediyor..
dax direncinin üzerine attı.. dax hedefine varana kadar bizi de 64.700 direncine vurdurabilecekler mi bakalım.. yurtdışına göre çok zayıfız..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i196978_dax-12.10.bmp[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;155404]abi kocaoğlanın durumda bi değişiklik yok dimi ?
exit koydumu 64 bine inişte ?[/quote]
longda
[quote=jerfin;155406]dax direncinin üzerine attı.. dax hedefine varana kadar bizi de 64.700 direncine vurdurabilecekler mi bakalım.. yurtdışına göre çok zayıfız..
[/quote]
DAX çıkıyor da nu vererek çıkıyor. Long giresim var ama hem direncin dibindeyiz, hem de bu nu'lar ürkütüyor beni. Flat...
[QUOTE=Strategist;155408]DAX çıkıyor da nu vererek çıkıyor. Long giresim var ama hem direncin dibindeyiz, hem de bu nu'lar ürkütüyor beni. Flat...[/QUOTE]
bende flat bekliyorum.. kısalmak için güçleri yeterse 64.700 e biledim dişimi..:..:
cerfin seni teprik ederim dax tahmini için.. emme ben 400 ve 350 den taze şortlar açtım..ful şortos