-
[quote=VOBiX;155419]63,850 kırılmadığı sürece de short intihar gibi olur görünüyor buradan...[/quote]
Katılıyorum patron. Her taraf destek ve direnç kaynıyor. Mayın tarlası gibi. Long-short ne açsam doğrar Pala gibime geliyor. Pozisyonsuz takip edince de canım sıkılıyor. Na'apsam bilmem ki... 15dk içinde bir pozisyon kendini belli etmezse yine yazı turaya başvurup 1 kontrat da olsa girecem. Tadı çıkmıyor yoksa....
-
[quote=VOBiX;155419]63,850 kırılmadığı sürece de short intihar gibi olur görünüyor buradan...[/quote]
yemişim intiharı intiharda neymiş...VOB %2 eksi kapatır bugün:..: PPK da faiz inmezse seyrele istanbulu..evangelos misaidilis.boks.
-
[quote=jerfin;155414]umarım destekten döner asti..üüü
şunu farkettim ki işten ayrıldığımdan beri sadece vob'a odaklandığımdan hakikaten başarı grafım yükseldi.. daha önce sürekli zırlayan telefona bak, müşterilerle didiş..:..:v.s. derken ben tam odaklanamıyormuşum voba..[/quote]
Katılıyorum bence de sadece vob ile ilgilenmek çok daha getirili... Ama şunuda akıldan çıkarmamak gerekiyor getirisinin 3 katı kadar da sıkıcıdır gün içinde sadece seans takibi yapmak...
-
bu da imkb 100..
krizin teğet geçtiğinin resmidir :)
tüm fibo geri alışlarını tamamlamış,gözünü 58864 rekor seviyesine dikmiş vaziyette..
dış piyasalara göre epey olumluyuz kesinlikle..
[IMG]http://i35.tinypic.com/biqtd.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Larossıan;155423]Oğuzhan gayet basit.Üsteki kahverengi yeşili keserse satış,alttaki mavi yeşili keserse alım.
En son 59500 beri longda zaten kahverengi yeşili keserse satış kesinleşir.[/QUOTE]
Ben o kahverengiyi hep mor görüyorum üüü üüü
Oğuzhan beyaz renkli olanı fiyatı veriyor. Zaten Larossıan yazmış altına beyaz olan fiyat fiye.
-
[quote=Barney;155426]Katılıyorum bence de sadece vob ile ilgilenmek çok daha getirili... Ama şunuda akıldan çıkarmamak gerekiyor getirisinin 3 katı kadar da sıkıcıdır gün içinde sadece seans takibi yapmak...[/quote]
Aynen öyle. Bayramdan sonraki 3 gün evde kalıp gün boyu takip ettim, bunalıma girecektim az daha. Normalin çok altında performans da gösterdim zaten. İnsanın vakti olunca herşeyi analiz edesi geliyor. Sürekli DAX, FTSE, FDOW, Garanti, ISC, AKBNK, hepsindeki formasyonlar, desteğiydi direnciydi Elliot sayımıydı derken perişan oldum. Bu işi o kadar da karıştırmamak lazımmış anladım. İş yerinde 10 dk'da bir göz ucuyla sadece VOB grafiğine bakarak çok daha başarılı oluyorum anladım....
-
yurt dışı gidiyor biz gidemiyoruz yurt dışına gelecek bir kar realizasyonu bizi tarumar edecek inşallah :))) full short dewam
-
way beee... makas sıfır... nerde o 1000 puanlık makaslar..
pala hazırlık yapıyor.. birazdan bi tarafı doğrar...
-
[url]http://www.internetspor.com/turkcell-super-lig-iptal-edilecek-news15328.html[/url]
-
[quote=tırtıl;155431]yurt dışı gidiyor biz gidemiyoruz yurt dışına gelecek bir kar realizasyonu bizi tarumar edecek inşallah :))) full short dewam[/quote]
bugün için dediğiniz doğru,ama genelde dış piyasaların çok önündeyiz..
-
vade sonuna yaklaştıkça açık pozisyon sayısının artmasına ne diyorsunuz diye sormuştum ?
bugünde ciddi sayılabilecek adette artış var..
vobix bi yorum alsak senden.
teşekkürler !
-
[quote=enorton;155433][URL]http://www.internetspor.com/turkcell-super-lig-iptal-edilecek-news15328.html[/URL][/quote]
bence federasyonu haklı bulur uefa.
ankarasprolu futbolcuların haklarıda uefa tarafından garantiye alınır.
çakarın dediğinin olması imkansız..gündem yarat,rating topla,maaşına zam gelsin :)