-
[QUOTE=selçuklu;155459]cümleten kolay gelsin .. flat devam işleme başlayacam bugün .. küskü vakti olabilir .. hehe:):)[/QUOTE]
patron ole dedim bende gene aganın yanlısına geldik.. dusmuyo bu kot endex.. hala suphelıyım kım neyı alıyo .. neyse madem yukselecek bekleyelım bız de .. hergun shortcu olmak bunyeye zarar :)
-
Pala çakacak biraz aşağıya.
-
[QUOTE=Kennym;155461]patron ole dedim bende gene aganın yanlısına geldik.. dusmuyo bu kot endex.. hala suphelıyım kım neyı alıyo .. neyse madem yukselecek bekleyelım bız de .. hergun shortcu olmak bunyeye zarar :)[/QUOTE]
bence yükselmeyecek bugün düşecek .. günün tepesi 64850 hayırlı uğrlu olsun .. .boks.
-
stop seviyem ilerlemeye devam ediyor azar azar..
64125 yeni stop seviyem.
-
sakin olalım beyler.. lönkledik bekliyoruz... şort, küskü felan diyerek korkutmayın bizi...65 görülmeden kanal hedefine varmış olmaz... yeni ufuklara yelken açar mı bilemeyiz..
-
:D[quote=VOBiX;155456]Pişştt intihar bombacısı Asteton istop oynadın mı? Önem yeresi 64,050 oldu....[/quote]
waşş.. 1 saat boş bırakmaya gelmiyo ....yok daha istop yapmadın..sabah gelen taze karlar olmayaydı istoplamıştık ama daha marjım var..way**..
sisteme uy uy uy uy u yu yuuyuy uu y uuuyu y u yuuuyu...:D
Selçuklu patron ayıbediyon ya..versene küsküyü..bak sende gelirsen
[COLOR=black][B]S[/B][/COLOR]azan, [B]A[/B]statin, [B]S[/B]elçuklu ...SAS komandoları gibi olcaz patron...gelsene patron üwwww
-
[quote=selçuklu;155463]bence yükselmeyecek bugün düşecek .. günün tepesi 64850 hayırlı uğrlu olsun .. .boks.[/quote]
patron gelir gelmez ateşledin 65 bin üstünün fitilini :..:
hayırlı uğurlu olsun :::
-
Çok rezil seyans yuaw ....
-
Sevgili Astatin,
Benim psikopat sistem taraf değiştirdi. Long'a geçtim.
Sorrrry
-
[quote=YAVUZHAN;155467]patron gelir gelmez ateşledin 65 bin üstünün fitilini :..:
hayırlı uğurlu olsun :::[/quote]
ne 65 i, tavuk 65 imi yavızhan..aybediyon valla...bu arada geçen hafta sayılar tutmadı galiba..hala forumda olduğuna göre.dng
-
[quote=adiget21;155457]benim fikrim :forum a üye olduğumdan beri hep long dedim ,,,short u hiç sevmem her sort long imkanı doğurdu ::..artık 65000 üstü ufukta kısa da kalmak çok tehlikeli bu vob aralık konturatında 73-740000 sevyelerine kadar gider sonra ver elini short :::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;[/quote]
+.+. 65000 geçecek bir piyasa var
-
[quote=sazan;155469]Sevgili Astatin,
Benim psikopat sistem taraf değiştirdi. Long'a geçtim.
Sorrrry[/quote]
::::::::: sorun değil..bizde [B]AS[/B] oluruz... hatta maça ASı oluruz..dimi selçuklu patron...
sistem dersen zaten cumadna alda da...o uzun ve klasik bir hikaye...üwwww