oguzhanim
takip ettiyim grafs
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/graf-takip01a6d.png[/IMG]
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/spot1004e53c.png[/IMG]
Printable View
oguzhanim
takip ettiyim grafs
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/graf-takip01a6d.png[/IMG]
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/spot1004e53c.png[/IMG]
942 den gelen satışlarla yine yatay desteğe açılışta çekildi 918-920 arası bakalım kırılacakmı ne zaman göreceğiz biz kapandıktan sonra.
sevgiler.
hexen baba sorması ayıp ekranın boyu kac inch :D grafigin boyutu cok buyuk 3338x968
[QUOTE=oguzhan;70434]Sn hexen dünde sormuştum ama bütün gün burda olamadığım için yazılanları kaçırabiliyorum bilgisayara daha yeni oturabildim. yukarıdaki ve bu günkü mesajlarınızda verdiğiniz hedef yerlerini gırafiklere göremi yokda göstergelere göremi belirliyorsunuz yada başka sisteminizmi var. Eğer daha önce mesajlarınızda gönderdiğiniz grafa göre ise gırafta tekrar güncel bir örnekle gösterebilirmisiniz.
Sadece mesajlarınızın tutarlılığından dolayı bilgimi artırmaya yönelik soruyorum yanlış anlaşılmasın
Kolay gelsin[/QUOTE]
Ben fiyat hedefi veren gösterge ne duydum ne de gördüm.
Grafikelrdeki trend çizgilerine göre destek direnç veriyor benim bildiğim kadarıyla. Bunun haricinde hedef vermek için ya bir formasyon olması ya da fibo sayılarıyla hesaplama yapılması gerekir.
lanet şey biz kapanana kadar çevresinde tutar renk vermez.
[QUOTE=jelibon;70442]lanet şey biz kapanana kadar çevresinde tutar renk vermez.[/QUOTE]
dow future 8877 asayasında asaya potans goryormusun jelibonum ?
[QUOTE=hexen;70437]oguzhanim
takip ettiyim grafs
Çok teşekkür ederim elinize sağlık.
[QUOTE=hexen;70443]dow future 8877 asayasında asaya potans goryormusun jelibonum ?[/QUOTE]
görünüyor ancak 8650 e kadar.
kisalarimla devam, herkese iyi aksamlar:)
[QUOTE=jelibon;70445]görünüyor ancak 8650 e kadar.[/QUOTE]
bende 8650 8550 yeresi goryorum amma graf guvenme az ondan plan kurmuyorum system yonde harket etceyim biraz
systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short siynalde gun long sinaylde
ben 15 dakk system yonde 3/1 malyet halen
Kısa devam..
Astatiinnnn allah canını almasın senin nereye kayboldun yine bugün...
Ben ayuluğa geri döndüm sen yoksun.. yoksa uzunmusun?
geceye 37.525 SHORT devam.sinyal falan yok LONG yönde.ya GAP yer otururuz ya da 3-5 kuruş atarız cebe.
trend dönmüşten ziyade düzeltme görüntüsü var.amaaan boşverin biz düşünmeyelim sistem yorsun kafayı :p
[QUOTE=nunu;70446]kisalarimla devam, herkese iyi aksamlar:)[/QUOTE]
Sen bu avatarla ayuların konsantrasyonunu bozuyorsun o yüzden düşmüyor piyasa adam akıllı. Bence avatarı değiştir..:..:
[QUOTE=catedral;70448]Kısa devam..
Astatiinnnn allah canını almasın senin nereye kayboldun yine bugün...
Ben ayuluğa geri döndüm sen yoksun.. yoksa uzunmusun?[/QUOTE]
astatin'de hiç hayat belirtisi yok..
bende dolar longum.. 3 gündür çok uğraştılar ama indiremediler beni dolardannn:rolleyes:
Yurtiçi döviz piyasasında, kar realizasyonlarının ardından ABD'de açıklanacak ve Cuma günkü istihdam verisi açısından gösterge niteliği taşıyan ekonomik data bekleniyor.
Piyasanın ABD'de Cuma günü açıklanacak istihdam verileri öncesinde yatay seyir izleyebileceği, bu rakamların ardından gözlerin ABD'de yeni Başkan Barack Obama tarafından açıklanması bekleyen ekonomik teşvik paketine çevrileceği tahmin ediliyor.
Bana göre artık dolar/ytl nin 1,5000 altına inme vakti gelmiştir, hertarafta kısa olma zamanı, endekslerde bir evvelki tepeyi aşamadığına göre, uyuz seanslara devam diyorum, saygılar.
seans bitti nihayet yazabiliyorum yaw, ne cpu muş arkadaş, garezi banamı, millet çatır çutur yazdı çizdi, benim tüm yazacaklarım içimde kaldı patlıyacaktım, sanırım astatinde ortada yok cpu onunda başını yedi:D, ben kurtuldum.lelele darısı diğer forum müdavimlerinin başına:))), saygılar.
[QUOTE=hexen;70443]dow future 8877 asayasında asaya potans goryormusun jelibonum ?[/QUOTE]
görünüyor ancak 8650 e kadar.
3 saat ne iznidir bu play station oyunu oynanıyor dünyanın gözü önünde tepki vermeyen araplarda bu işin parçasıdır yazıklar olsun bu düzene.
[QUOTE=jelibon;70457]3 saat ne iznidir bu play station oyunu oynanıyor dünyanın gözü önünde tepki vermeyen araplarda bu işin parçasıdır yazıklar olsun bu düzene.[/QUOTE]
:mad::mad:.brv.brv:mad::mad:
[QUOTE=jelibon;70457]3 saat ne iznidir bu play station oyunu oynanıyor dünyanın gözü önünde tepki vermeyen araplarda bu işin parçasıdır yazıklar olsun bu düzene.[/QUOTE]
Ahmedinejad atıp tutuyodu onun bile sesi soluğu kesildi, yazıklar olsun gerçektende, ulen iran daki füzeler benim elimde olacaktı israile çevirip harkatı durduruyonuzmuu durdunmuyonuzmu uyuz şeyler derdim, durdurmasalar basar geçersin o kadar basit, en azından esmesekde gürleyelim diyen bizimkilere ne demeli, yokmu fazla füzesi olan arkadaşlar?
[QUOTE=bull market;70454]Bana göre artık dolar/ytl nin 1,5000 altına inme vakti gelmiştir, hertarafta kısa olma zamanı, endekslerde bir evvelki tepeyi aşamadığına göre, uyuz seanslara devam diyorum, saygılar.[/QUOTE]
o zaman sen dolar sat, ben de alayım:)
[QUOTE=jerfin;70460]o zaman sen dolar sat, ben de alayım:)[/QUOTE]
Almak istiyosan vobda çoook:..:
[QUOTE=bull market;70461]Almak istiyosan vobda çoook:..:[/QUOTE]
herhalde vob'dan alıcam , seni nerden bulup alacağız... vob'da senin sattıklarını alırım belki ama:..:
işte krallık bu kadar .arap kamuoyu bu katliama kesinlikle karşı..ama orada tepkini göstermek çok zor..kellen gidebilir..suud ailesine karşı olmak,enver sedat,ürdün kralı,suriye kralına karşı gelmenin bedeli kelledir..yoksa oradaki halk bizim kadar bu olaylardan rahatsız..demokrasi mükemmel bir şey...işte görün ! [B]batının hayvan sevgisi,çevre sevgisi,humanistlik hepsi saçmalık[/B]..adamların gıkı çıkmıyor..adamın 3 çoçuğu ölmüş,kendisi sakat..yiyecek,su,elektirik yok..evin camları bile yok,perişan....bu batı aynı gaddarlığı bosnadaki katliama seyirci kalarak yapmadı mı.ben asla yerel olmadım..ama şu bir gercekki kıçımızıda yırtsak ,biz tüm manevi degerlerimizi inkarda etsek batıya göre biz''osmanlı torunuyuz'' ''müslümanız''..
Astatin olsaydı da sorsaydık :D Dolar alınabilirdi fakat sanki eur-usd yükselişe geçti o yüzden dikkat etmek gerekiyor dolar burdan düşebilir veya yükselemeyebilir bir süre. Bull sence imf nasıl ve ne zaman etkiler ?
Türkiye otomotiv pazarı, 2008 yılında, önceki yıla göre yüzde 17 oranında gerileyerek, 494 bin 23 adede düştü.
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, 2008 yılı Ocak-Aralık döneminde toplam otomobil satışları önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 14,4 azalarak 305 bin 998 adede geriledi. Toplam hafif ticari araç satışları da aynı dönem için 2007 yılına oranla yüzde 20,8 azalarak, 188 bin 25 adede düştü.
2007 yılında 594 bin 762 adet olarak gerçekleşen binek ve hafif ticari araç pazarı, geçen yıl yüzde 17 oranında düşerek, 494 bin 23 adede geriledi.
Türkiye otomotiv pazarında 2008 yılı Aralık ayı otomobil satışları 25 bin 879 adet, hafif ticari araç satışları 16 bin 199 adet olmak üzere toplam 42 bin 78 adet oldu. Geçen yıl Aralık ayı otomobil satışları, 2007 yılın aynı dönemine göre yüzde 58 oranında gerilerken, hafif ticari araç satışları yüzde 59, toplam satışlar ise yüzde 58,3 oranında düşüş gösterdi.
Otomotiv pazarında geçen ay, bir önceki ay olan Kasım'a göre otomobil satışlarında yüzde 50, hafif ticari araç satışlarında ise yüzde 79'luk artış görüldü. Toplamdaki artış ise yüzde 60 oldu.
Geçen yıl satılan araçların 297 bin 861 adedini ithal modeller oluşturdu.
2008 yılında Ford, 74 bin 78 adet araç satışıyla ilk sırada yer alırken, Ford'u 64 bin 84 adet araç ile Renault, 61 bin 43 adet ile Fiat izledi.
Otomobil satışlarında ise 46 bin 5 adet ile Renault ilk sırada gelirken, 28 bin 608 adet otomobil satan Hyundai 2. sırada, 26 bin 595 adet otomobil satan Fiat da üçünçü sırada yer aldı.
Satılan toplam 305 bin 998 adet otomobilin 206 bin 793 adedi ithal modellerden oluştu.
Türkiye'de geçen yıl 17 adet Ferrari, 12 adet Bentley, 9 adet Lamborghini, 17 adet de Maserati satıldı.
[B]vay vay vay, bunun hesabını sormammı, benim arabayıda satarken bi tek sana verdik bu yılki modelden dedilerdi, Türkiyede bi tek sende var dedilerdi ama dokuz adet satmışlar:D:D[/B]
[QUOTE=jerfin;70462]herhalde vob'dan alıcam , seni nerden bulup alacağız... vob'da senin sattıklarını alırım belki ama:..:[/QUOTE]
O değilde yeni avatarın çok güzel haberin olsun, eskisini beğenmediydim, saygılar.
[QUOTE=hexa;70464]Astatin olsaydı da sorsaydık :D Dolar alınabilirdi fakat sanki eur-usd yükselişe geçti o yüzden dikkat etmek gerekiyor dolar burdan düşebilir veya yükselemeyebilir bir süre. Bull sence imf nasıl ve ne zaman etkiler ?[/QUOTE]
Bence dolar 1,5000 altına kısa bir süre düşecek ve akabinde ımf olayı sulandırabilir.
[QUOTE=bull market;70465]Türkiye otomotiv pazarı, 2008 yılında, önceki yıla göre yüzde 17 oranında gerileyerek, 494 bin 23 adede düştü.
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, 2008 yılı Ocak-Aralık döneminde toplam otomobil satışları önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 14,4 azalarak 305 bin 998 adede geriledi. Toplam hafif ticari araç satışları da aynı dönem için 2007 yılına oranla yüzde 20,8 azalarak, 188 bin 25 adede düştü.
2007 yılında 594 bin 762 adet olarak gerçekleşen binek ve hafif ticari araç pazarı, geçen yıl yüzde 17 oranında düşerek, 494 bin 23 adede geriledi.
Türkiye otomotiv pazarında 2008 yılı Aralık ayı otomobil satışları 25 bin 879 adet, hafif ticari araç satışları 16 bin 199 adet olmak üzere toplam 42 bin 78 adet oldu. Geçen yıl Aralık ayı otomobil satışları, 2007 yılın aynı dönemine göre yüzde 58 oranında gerilerken, hafif ticari araç satışları yüzde 59, toplam satışlar ise yüzde 58,3 oranında düşüş gösterdi.
Otomotiv pazarında geçen ay, bir önceki ay olan Kasım'a göre otomobil satışlarında yüzde 50, hafif ticari araç satışlarında ise yüzde 79'luk artış görüldü. Toplamdaki artış ise yüzde 60 oldu.
Geçen yıl satılan araçların 297 bin 861 adedini ithal modeller oluşturdu.
2008 yılında Ford, 74 bin 78 adet araç satışıyla ilk sırada yer alırken, Ford'u 64 bin 84 adet araç ile Renault, 61 bin 43 adet ile Fiat izledi.
Otomobil satışlarında ise 46 bin 5 adet ile Renault ilk sırada gelirken, 28 bin 608 adet otomobil satan Hyundai 2. sırada, 26 bin 595 adet otomobil satan Fiat da üçünçü sırada yer aldı.
Satılan toplam 305 bin 998 adet otomobilin 206 bin 793 adedi ithal modellerden oluştu.
Türkiye'de geçen yıl 17 adet Ferrari, 12 adet Bentley, 9 adet Lamborghini, 17 adet de Maserati satıldı.
[B]vay vay vay, bunun hesabını sormammı, benim arabayıda satarken bi tek sana verdik bu yılki modelden dedilerdi, Türkiyede bi tek sende var dedilerdi ama dokuz adet satmışlar:D:D[/B][/QUOTE]
he ya benimkindende 11 tane daha varmış.
şaka tabii..lelele
[QUOTE=abka;70463]işte krallık bu kadar .arap kamuoyu bu katliama kesinlikle karşı..ama orada tepkini göstermek çok zor..kellen gidebilir..suud ailesine karşı olmak,enver sedat,ürdün kralı,suriye kralına karşı gelmenin bedeli kelledir..yoksa oradaki halk bizim kadar bu olaylardan rahatsız..demokrasi mükemmel bir şey...işte görün ! [B]batının hayvan sevgisi,çevre sevgisi,humanistlik hepsi saçmalık[/B]..adamların gıkı çıkmıyor..adamın 3 çoçuğu ölmüş,kendisi sakat..yiyecek,su,elektirik yok..evin camları bile yok,perişan....bu batı aynı gaddarlığı bosnadaki katliama seyirci kalarak yapmadı mı.ben asla yerel olmadım..ama şu bir gercekki kıçımızıda yırtsak ,biz tüm manevi degerlerimizi inkarda etsek batıya göre biz''osmanlı torunuyuz'' ''müslümanız''..[/QUOTE]
ne sistem değilmi, savaş sıcak, müslüman hristiyan savaşı dediğin gibi. ama kahpece.
keşke yine rusya güçlü olsaydı, daha iyidi. dünyaya ikinci bir güç lazım.
2007 sonunda Amerikan sub prime krizinden ilk alman bankası sonra ingiliz bankası etkilenecek, country wide bao ya geçecek, fennie-fredie batacak, goldman, merril yatırm bankası dışına çıkacak, ambac mambac olacak, lehman batacak, citi bail out olacak, fortis, ing devlet kontrolune geçecek, aig den devlet hisse alacak, citi bail out olacak, sonunda oto endüstrisi yardım alacak.
vay be neler sığdı 2008 e.
sırada ne olabilir. finansal iş bitti. büyükler bazında tek aday BOA, oda country widedaki yanlış alım yüzünden.
2009 da neler olabilir. ancak buna şubat 18 sonrası diyorum.
sirket batışları, sirket temettülerinde azalma, hane halkı harcamalarında azalma, işsizliğin tepe yapması (şimdilik fiyatlardadır %10 a kadar, great depressionda %25 dir), savaşlar.
peki fed neden son hamlede faizleri 0-0.25 arasına indirdi. deflasyondan korktu. korkulmayacak gibi değildir spde 500 desteğini hallaç pamuğu gibi atıp sp de 50 lere kadar düşüş hedeflenir. 6 yıl süren en kötümser senaryodur.
japonyada 11 yıl süren deflasyon müthiş bir hisse balonun patlamasıdır. amerikadayı 3 kere satına alacak kadar büyüktür.
ben baz senaryomu hep 73-74 resesyonununa göre kuracağım. fakat temkinli olaraktan.
1930 dan her halikarda farklı olsada bu günkü zaman ondan daha da kötü olmayacağı anlamına gelmeyeceği için maksimum dikkat işaretler alınana kadar model 73-74 resesyonu olmalıdır.
4 büyük resesyon. 30, 73, 2000, ve aralık 2007.
30 da önce %47.9 luk erime tepki ve nihayetinde %89.2 erime.
73 te %48.2 lik erime.
2000 de %49.1 lik erime.
2007 de %51.9 luk erime.
yani 48, 48, 49, 52.
ve japonun 2xxxx lerden düşüşüde ilk aşamada bu yüzdelerde. (deflasyonda ne olacağının örneğidir, 11 yıl ve ilk aşama yin tepki ve çöküş)
hap aynı sayılar veya yakın dikkat. o yüzden ayı rallisi olacak dedim.
kesin olacak birşeydi, great depr. bile olmuştu.
ilkinde tepki ve daha sonra tam batış.
diğer ikisinde tepki var ve sonra düşüş yok.
acaba ilkinemi ayak uyduracağız?
yoksa sonraki ikisinemi?
ha hayt kimse bilmiyor.
şimdilik en çok 73 tekine yakınız.
sebeblerini bir önceki çok geniş analizde 2 aymı oldu ne anlatmıştım.
işaret almadıkça resesyonun kesin 2 yıl üstü olacağı kesin olmakla 73 senaryada olunmalıdır. işaret alırsak başka senaryoya ki modeli yok yazıkkı. yani yeni bir model olacaktır. bizim çocuklar 30 sene sonra bu modele bakar he he.
şimdilik enjoy the bear rally.
sevgiler.
İyi akşamlar takas linkine bu günün takaslarını atabilirmisiniz devamlı ekran başında olmadığım için takaslar eksik bende
[url]http://www.voborsa.com/forum/gunluk-vob30-dolar-takas-t5183p2.html[/url]
[QUOTE=ayyu12;70472]İyi akşamlar takas linkine bu günün takaslarını atabilirmisiniz devamlı ekran başında olmadığım için takaslar eksik bende
[url]http://www.voborsa.com/forum/gunluk-vob30-dolar-takas-t5183p2.html[/url][/QUOTE]
linkteki sayfayada koydum
takaslarda ufak tefek farklar oluyo..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/aadagilimd8832.png[/img][/url]
[quote=Astatin;70383]Flesh: Deriyi etten ayırıp eti çiğ çiğ yemek...Ayı eti yenmediğine göre boğa eti yenecekti...o mesaj yazıldığı saat itibariyle..Ama düşüş hülülülü devam etmez sanıyorum..Bizim borsa şıllıktır, bu kadar kolay dönüş olmaz[/quote]
İlk kısım doğru ikinci kısım yanlış...Full değil velakin 1/3 short...taste bear's flesshhhhhhhhhhh
Hikaye hiç değişmiyor..Diyaloglar;
Göçecek abi..Abi tepki bu göçecek göçeceekk...Lan iyi de alıyolar...Haydaa salak mı bunlar niye alıyolar..Aman abi zzararın neresinden dönülse kar..İyi oldu yetişdim aldım..DJI 9100 ü kırar obamaya tav olur 10500 olur..IMF anlaşması ile bizde 42000 oluruz..dur biraz daha alayım...bu geri geliş düzeltme abi bişi olmaz..hayda 200 puan daha düştü..ama neyse saatlik sistem hala alda...yok abi düşmez daha EW ye göre 41000 yapması lazım en azından..ha....rr.. lan niye göçüyo bu...puff yarısını kapatayım longların..abi EFG uzundan neden düşüyo bu...:) :) :) :)
UHHHH:
[B]Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Kuvvet Komutanlarıyla görüşüyor[/B]
ANKARA DHA
Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, bugün yaşanan gelişmeler üzerine kuvvet komutarıyla birlikte Genelkurmay Karargahı´nda görüşme yaparak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantının halen devam ettiği bildirildi
Star Ana Haber Bülteni´nin verdiği habere göre saat 17.30 itibariyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, kuvvet komutanlarını Genelkurmay Karargahı´na çağırdı. Saat 17.30 da başlayan toplantıda Orgeneral Başbuğ, bugün yaşanan gelişmeleri kuvvet komutanlarıyla görüştü. Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanlarının durum değerlendirmesi yaptığı ve toplantının halen devam ettiği bildirildi
[QUOTE=Astatin;70478]UHHHH:
[B]Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Kuvvet Komutanlarıyla görüşüyor[/B]
[/QUOTE]
Esas ARRGGGGHHHHH demen lazım..
Hanımlar toplanmış:eek:
ergenekon ile düşecek olsa bugün düşerdi.çok sert bi düşüş olmadı bugünkü.
SHORT um haa sakın long olduğu için yanlı konuşuyor demeyin.düşmesi işime gelir.çok düşmesi çok işime gelir.ama bana pek düşcek kimi gelmiyor.
[QUOTE=SEYYAH;70482]ergenekon ile düşecek olsa bugün düşerdi.çok sert bi düşüş olmadı bugünkü.
SHORT um haa sakın long olduğu için yanlı konuşuyor demeyin.düşmesi işime gelir.çok düşmesi çok işime gelir.ama bana pek düşcek kimi gelmiyor.[/QUOTE]
Seyyah ım canım kardeşimm ..
Bugün biz ergenekon la değil.. Adı geçen isimlerle düştük.. Esas show yarın gelecek..Kısayım diye değil...
Alttaki grafik varya.. Ben o gözükeni gördüm mü bir titreme tutar beni..Avuçlarım kaşınmaya başlarr.. .lelele.lelele.lelele
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/aaspot-100535f1.png[/img][/url][/QUOTE]