[QUOTE=Strategist;155565]Yaw 1 saat kalkmıştım masanın başından kaçırmışım şelaleyi. :( @##$#½##>!!!!
Ne oldu, haber falan mı var?[/QUOTE]
Selçuklu patron geldi beyzbol sopasıyla vobun kafasına kafasına vurdu. aha böyle .dng
Printable View
[QUOTE=Strategist;155565]Yaw 1 saat kalkmıştım masanın başından kaçırmışım şelaleyi. :( @##$#½##>!!!!
Selçuklu patron geldi beyzbol sopasıyla vobun kafasına kafasına vurdu. aha böyle .dng
63500 - 65000 aralığına bi süre sıkışabilir piyasa..
[quote=VOBiX;155570]Selçuklu patron geldi beyzbol sopasıyla vobun kafasına kafasına vurdu. aha böyle .dng[/quote]
Önce haber verseymiş keşkem... Insider trading'e girerdi tabii..... :..:
yok be benı bezdırdı stopp los yaptırdıya .. allah ne verdiyse dustu sonra..
Daha önce yazdım ama buraya mı yoksa başka bir yerde başka birinemi bilmiyorum
Baba kağıtların gidecek yeri kalmadığı zaman dandik kağıtlar kalkmaya başlar bu kağılardanda en tercih edileni yatorım ortaklıklarıdır bu gün ekside olan YO yok alayı artı hele bazıları %15 üstünde
vob un üzerine ölü toprağı serildi ne aşağı ne yukarı
[quote=ÖZGÜR EFE;155574]Daha önce yazdım ama buraya mı yoksa başka bir yerde başka birinemi bilmiyorum
Baba kağıtların gidecek yeri kalmadığı zaman dandik kağıtlar kalkmaya başlar bu kağılardanda en tercih edileni yatorım ortaklıklarıdır bu gün ekside olan YO yok alayı artı hele bazıları %15 üstünde[/quote]
evet özgür patron..borsada hareketler yo hareketi ile biterdi hep..
300 cover ve uzun ralli...
ÇİŞD...(çok işlem şort devam)
[quote=enorton;155559]Benim bankada da olmuştu aynısı 600 milyar batırdı ve yine bayandı :) Yaşlı bir kadının hesabından oynamıştı...[/quote]
kaybetmek çok kolay kazanmak ise çok çok zor bence kolay olmuştır kaybetmesi bi de psikoloji kaybetti mi kendi bile inanamamıştır.
Kisalari kapadim ve uzun 325
Saatlik SAT verdi sattık YYSD :)