-
[QUOTE=jerfin;155615]üst banda geldik, geceye kısa girmek için inanılmaz bi istek var içimde..[/QUOTE]
o hatayı yapmadım gayri tam 65000de lönkten atladım ben ::: emme cort etmeycem yukarı kırılırsa longa bınceym ....
kırılmazsa yarın dusunuruk cvaresını cerphinim
-
[quote=jerfin;155615]üst banda geldik, geceye kısa girmek için inanılmaz bi istek var içimde..[/quote]
he be cerfo..acsip hayvanlara benziirler ama yinede şort...:D
-
gece pozu almayacam .. son kararım .. flat devam .. yatay gitsin .. birazda .. heehehe :D:D
-
[QUOTE=Astatin;155611]775 stop long..975 flat ve şort..geceyede şort:..:[/QUOTE]
hadi seni yalnız bırakmayayım, belki ağlayacak bi omuz arasın..:..: 1 konrtrat short geceye 65.000 den..:)))
-
[quote=selçuklu;155621]gece pozu almayacam .. son kararım .. flat devam .. yatay gitsin .. birazda .. heehehe :D:D[/quote]
Geceye flat girmek zor geliyor di mi patron? Bünyen alışkın değil... :..::..::..:
-
[QUOTE=jerfin;155622]hadi seni yalnız bırakmayayım, belki ağlayacak bi omuz arasın..:..: 1 konrtrat short geceye 65.000 den..:)))[/QUOTE]
cerphin nanakımdan bi öpcük alırsan cort acarım yoksam beni kismeler corta bindiremez :::
-
[quote=fXci;155619]o hatayı yapmadım gayri tam 65000de lönkten atladım ben ::: emme cort etmeycem yukarı kırılırsa longa bınceym ....
kırılmazsa yarın dusunuruk cvaresını cerphinim[/quote]
fx çi çok temkinli trade etmeye başladın sen aradan sonra.
maşallah ! .brv
-
[QUOTE=Astatin;155620]he be cerfo..acsip hayvanlara benziirler ama yinede şort...:D[/QUOTE]
astatin patron .. geceye pozu almak doğru değil bence .. ama sen bilirsin tabi .. hayırlısı .. :o
-
[quote=fXci;155624]cerphin nanakımdan bi öpcük alırsan cort acarım yoksam beni kismeler corta bindiremez :::[/quote]
ayıp ayıp...insan forumdaşına eyle şey dermi.dngyanağından öpücük almak nasıl oluyo hem...sen milleti yanağınlamı öpüyon.dng.dng
-
tek kontratlada olsa kısa kalmam..
çok iyimser oldum ya allah hayıra çıkarsın bu arada :)
-
Shortluk bir numara yok şimdilik geceye flat.
-
[quote=sovalye;155255]ilk hedef 65 bin demiştim oraya az kaldı.
o noktada biraz dinlenme olabilir. yada çok sert hareketler olabilir.
2. hedefte orta vadede 75bin beklentim var.
ama tüm yukarıdaki senaryo 61500 altında kapanış yaparsak iptal olur. ben şorta dönerim orda
plan basit
iyi geceler...[/quote]
Z.İ.L.D.
1.hedefe vardık. bundan sonra aşağı ve yukarıya 2000 puana kadar çok sert hareket olabilir. normal karşılarım.
yarın gün içi 62.000
gün sonu 62.500 kırıldığını görürsem shorta geçerim.
eskiden bu kadar marj koymazdım ama dalga boyları çok değişti tabi çelikte değişti:)