-
[quote=selçuklu;155636]ahanda mesela slowtrader clup başkanı şövalye patron sabah ters gap yese nlur yemese nolur .. dimi şövalye patron .. :)[/quote]
burası borsa herşeye hazırlıklı olmak lazım patron:)
sabah gaplarının %70 i silkelemek içindir:..:
-
[quote=Kennym;155640]65125 shortladım yandıgınızın resmidir shortcular.. ters indikator olarka aganın vergısını fazla fazla vereyım dedım..[/quote]
Kardeş çarpılmazsın umarım. Bu Dow'un grafiği bana roket formasyonu gösteriyor....
-
65600 felan olursa lönklerı fleyt ederim artıkın yarınkü fırsatlara bakarım gayri.... geceye fleyt gırerım eyle lönk gırymee cesaretım penk yonk
-
dow da yeni yüksek geldi....
kimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı?
kimbilir?
kimbilir?
kimbilir?
:::::::::
-
[quote=fXci;155638]savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...[/quote]
tahtaya vur fx çi kardeş ;)
41 kere maşallah +.
-
geceye flat kesinleşti .. sabahada işim çıktı zaten ..
-
ekranımı kaparım bu gece long yatarım :::
cümleten iyi akşamlar,kapanış süpriz olsun bakalım..
-
üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü
-
[quote=jerfin;155650]üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü[/quote]
Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü
-
PALA ya kuduz aşısı yaptırcam gayrı...
heyvan PALA :::
-
Geceye short kalmaktansa flat kalmak daha makul.
-
12 ekim'de dow en yükseğini görecek diye birşey dolanıyordu günlerdir forumlarda.. belkim tutar..:)