-
[QUOTE=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
astatin patron .. canın sağolsun alırız intikamını paladan ..ama gece işi sakat bence .. hayırlısı olsun ..
-
[QUOTE=jerfin;155654]12 ekim'de dow en yükseğini görecek diye birşey dolanıyordu günlerdir forumlarda.. belkim tutar..:)[/QUOTE]
o zaman çöker bence jerfin patron .. :D
-
[quote=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/quote]
bir seni, bir de Laros u anlayamıyorum...
abi kullanamıyorsanız verin kız gibi sistemleri vetan evlatları faydalansın be.hem paranız cebinizde kalır hemide hayır duası alırsınız.
Laros yine iyi trende karşı poz açmıyor (1-2 kez yaptı ama) bazen erken atlıyor ama fekat sen fecisin looo...
nedir bu kontr trend aşkı :oüüü:(
ah multimilyoner pass bende olcaktı ahhha ahhh...
-
[quote=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/quote]
Yarın üwww lemede.:..::..:
-
Seans bitti.
Grafik çalışmama rağmen toparlayamadım hafta sonu. Vob için 65.2XX ler çıkmıştı hesaplarda. Dji ise şu an 9.930 civarında. 10.000 öyle pat diye geçilir mi? geçilse de bir tepki gelmez mi? peki sıkı bir düzeltme de biz ne oluruz? falan filan... Pozisyonum yoktu fakat uzun da olsaydım flat girerdim. Flat kalmak lazımdı.(Dı diyerek sanki kesinmiş gibi konuştuğumun farkına vardım.Kesinlik olmaz elbet..) Sembolik kısa açtım son dakika tabi ki...
Bol şanslar hepimize...
-
dow 9917 üzerinde kalıra 9972 drenç.
-
cümleten geçmiş olsun
herkese iyi akşamlar
-
cümleten iyi akşamlar .. yarın akşama görüşürüz ..
-
[quote=SEYYAH;155657]bir seni, bir de Laros u anlayamıyorum...
abi kullanamıyorsanız verin kız gibi sistemleri vetan evlatları faydalansın be.hem paranız cebinizde kalır hemide hayır duası alırsınız.
Laros yine iyi trende karşı poz açmıyor (1-2 kez yaptı ama) bazen erken atlıyor ama fekat sen fecisin looo...
nedir bu kontr trend aşkı :oüüü:(
ah multimilyoner pass bende olcaktı ahhha ahhh...[/quote]
dram yapma pambık.kom.kom hasta etme adamı:::::::::doğru diyon bi tarfdandaüüüüüüüüü ağustos sonu zirve yenileyen portfoy yine zirvenin %13 altına düştü ** ..... ama ben ce bu gece şort gecesi :).boks..boks..boks.
hasta etme adamı.dngya bi tuhaf bi şey bu pambık..misal 4 kaldıraçla simüle ediyorum sistemi %900 kar gösteriyo..peki niye uymuyorum acaba...4 ayda..benim de SAZAN gibi acil bio-mekanik birini bulmam lazım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:disiplinli..itaatkar..
-
[quote=mavi;155659]Seans bitti.
Grafik çalışmama rağmen toparlayamadım hafta sonu. Vob için 65.2XX ler çıkmıştı hesaplarda. Dji ise şu an 9.930 civarında. 10.000 öyle pat diye geçilir mi? geçilse de bir tepki gelmez mi? peki sıkı bir düzeltme de biz ne oluruz? falan filan... Pozisyonum yoktu fakat uzun da olsaydım flat girerdim. Flat kalmak lazımdı. Sembolik kısa açtım son dakika tabi ki...
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Mavi patron nerdesin yaw...Şu son tad son temas bir dokunuş ne zaman bitecek yaw..:cool:
-
Bendende hayırlı geceler short için herhengi bir işaret olmadan kapandı.
-
5 dk manuel sistem kapanış barından sat verdi. Herkes gidecek derken bi düzeltme düşüşü yapıp bizi düzeltmesin de yoksa ağlarım üww:::((((