-
[quote=ordi;155666]5 dk manuel sistem kapanış barından sat verdi. Herkes gidecek derken bi düzeltme düşüşü yapıp bizi düzeltmesin de yoksa ağlarım üww:::(((([/quote]
ağla ordi patron..ağlamak iyidir:..::..::..::..: ya bişi soracağım..bu "manuel sistem" ne demek yahu?
-
Pala şimdiye kadar beni hiç kırmadı 69950 değdirmeden döndürürse çok üzülürüm.:..::..:
-
en zirvedeyiz...sistem nasıl sat verebilir ki..
-
[quote=Larossıan;155668]Pala şimdiye kadar beni hiç kırmadı 69950 değdirmeden döndürürse çok üzülürüm.:..::..:[/quote]
Seni sevmeyen ölsün laros:):):) amma pala seni değil de Aslı yı kırmıştı bir kere galiba.kom.kom.kom.dng
-
[QUOTE=jerfin;155650]üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü[/QUOTE]
astatin patron yazmadan ben yazayım ve çıkayım :)... ne kırıyon jerfin patron .. tavukmu kırıyon .. ne can yakıyon tavuk canımı .. heheheh :):)
-
[QUOTE=Astatin;155670]Seni sevmeyen ölsün laros:):):) amma pala seni değil de Aslı yı kırmıştı bir kere galiba.kom.kom.kom.dng[/QUOTE]
aslı kim patron .. ben niye tanımıyorum .. heeheh :o:o
-
[quote=selçuklu;155672]aslı kim patron .. ben niye tanımıyorum .. heeheh :o:o[/quote]
Aslı laros'un gizli metresi:rolleyes::rolleyes: onu boşverde nasılsa flatsin..Bizim için duaya yat..istiareye falan.brv.brv
-
[QUOTE=Astatin;155673]Aslı laros'un gizli metresi:rolleyes::rolleyes: onu boşverde nasılsa flatsin..Bizim için duaya yat..istiareye falan.brv.brv[/QUOTE]
aslı aplaya hörmetler ...
dow % 61,8 düşsün patron fibo düzeltmesini yapsın ... daha ne diyim . .. hehehe :D:D
-
sistemli hareketler..
cuma 64100 den uzunla...
bugün 64600 den kısal..
sonra kılsarı 64800 den uzunlayacakken(oradan sistem) ,tam bar kapanmışken,tam alacagım, 65000 oldu..sadece kısa kapattım..
[B]komisyon çıkarsa neredeyse kar yok..[/B]canım çok sıkıldı..
-
[quote=selçuklu;155608]65000 full flat .. Geceye pozda girmeyecem .. Bu kadar trade yeter bugünlük .. şükür .. Isterse tavan veya taban olsun .. Umrumda değil ... Full flat arkaya yaslandım ... .uyk[/quote]
aynen... Iyi akşamlar
-
[quote=abka;155675]sistemli hareketler..
cuma 64100 den uzunla...
bugün 64600 den kısal..
sonra kılsarı 64800 den uzunlayacakken(oradan sistem) ,tam bar kapanmışken,tam alacagım, 65000 oldu..sadece kısa kapattım..
[B]komisyon çıkarsa neredeyse kar yok..[/B]canım çok sıkıldı..[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/12/3173.jpg[/img][/url]
Ben 5 liğe göre işleem yapmıyorum ama fena değil.
-
hisseler canavar gibi giderken ,bende kar yok...
tebnk 4.5 kat kar yapmış..
netaş 7 kat..
vakıfbnk 4 kat...neredeyse tüm imkb-10 böyle..
bizde ugraşıp duralım..yok sistem,yok dow..baba ,100 bin doların olacak..saklıyacaksın..[B]ekonomistler en büyük krizin içindeyiz dedikleri anda mal alacaksın..[/B][B]hayatında[/B] 4 kere yapsan zengin olursun...
son 10 yıldaki büyük krizler;
1998 uzak doğu..
2001 anayasa kitabı krizi..endeks 4 dip çekti..
2001 11 eylül endeks 3 dip çekti..
2003 ırak savaşı
2007 e muhtura.
2007 doagustos dow krizi...
2009 global kriz..
[B]hayatın boyunca 4 tane yeter...[/B]