-
[quote=abka;155678]hisseler canavar gibi giderken ,bende kar yok...
tebnk 4.5 kat kar yapmış..
netaş 7 kat..
vakıfbnk 4 kat...neredeyse tüm imkb-10 böyle..
bizde ugraşıp duralım..yok sistem,yok dow..baba ,100 bin doların olacak..saklıyacaksın..[B]ekonomistler en büyük krizin içindeyiz dedikleri anda mal alacaksın..[/B]hayatında 4 kere yapsan zengin olursun...[/quote]
evet..o.95 deb koza, 2.86 dan işc, yine dibe yakın tupras aldıydım...lafta alırken evladiyelik olcaktı..ama %15 karı görünce vermiştim...üwwwww
-
Bu yemekteyiz programına topişlermi katılıyor hep adam saçı kızıla boyatmış üwwwww.
-
IMKB30 kağıtlarından birinin :) günlük grafiği...
[IMG]http://img49.imageshack.us/img49/714/25091046.png[/IMG]
Grafikteki çızıklara çok aldırış etmeyin öylesine kodum... Ama sanki'm bir formasyon var mı ne :)?
-
[quote=fikrisent;155681][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/714/25091046.png[/IMG]
Grafikteki çızıklara çok aldırış etmeyin öylesine kodum... Ama sanki2m bir formasyon var mı ne :)?[/quote]
formasyon varsada, senin çizgiler onları göstermemiş saklamış..fikriicenttt:p:p....OBO olabilür
-
[quote=Larossıan;155680]Bu yemekteyiz programına topişlermi katılıyor hep adam saçı kızıla boyatmış üwwwww.[/quote]
bir bayanınj saçını kızıla boyamasının anlamını biliyordumda, erkeğin saçını kızıla boyamasının bu anlama geldiğini bilmiyordum:..: Ayrıca niye ağlıyosun sen elalelmin topişine
-
[quote=Astatin;155665]Mavi patron nerdesin yaw...Şu son tad son temas bir dokunuş ne zaman bitecek yaw..:cool:[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][U]Belki yarın, belki yarından da yakın[/U]...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana](Sayın PALA, duy sesimiziii!!!..)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Grafikler bitmeli artık diyor. İndikatörler 5,15,60,120,Gün,Hafta biz doyduk diyorlar. Sadece Aylık, düzeltme olsa da sert veya yumuşak farketmez, benim daha yolum var diyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yoğun tempomdan çıkabilirsem grafik paylaşacağım.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR]
-
[quote=mavi;155684][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][U]Belki yarın, belki yarından da yakın[/U]...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana](Sayın PALA, duy sesimiziii!!!..)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Grafikler bitmeli artık diyor. İndikatörler 5,15,60,120,Gün,Hafta biz doyduk diyorlar. Sadece Aylık, düzeltme olsa da sert veya yumuşak farketmez, benim daha yolum var diyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yoğun tempomdan çıkabilirsem grafik paylaşacağım.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR][/quote]
Onlar doymuş doymasına da pala aç :) Aylık da neymiş yemişim aylığı..9 ay bir insanın anne karnında geçirdiği süre...bu kadfar süre boyunca çıkarmı bir borsa yaw...:)))
-
[quote=Astatin;155685]Onlar doymuş doymasına da pala aç :) Aylık da neymiş yemişim aylığı..9 ay bir insanın anne karnında geçirdiği süre...bu kadfar süre boyunca çıkarmı bir borsa yaw...:)))[/quote]
7 aylık yada düşük yapsaydı iyiydi pala.:..:
-
[quote=abka;155669]en zirvedeyiz...sistem nasıl sat verebilir ki..[/quote]
Sayın abka,
Zirve de sat verse verse Histem sat verir. O da malum çok defa yanıltarak. Şöyle bir tatilim olsa, Sistem oluşturmayı öğrensem, okumak istediğim kitapları okusam, gün içi trade etsem, zaman geçtikçe gençleşsem, piyasa yaptığım grafiklere göre hareket etse, halama amca desem, ...sem ...sam, ...ceğim ...cağım..heyk
Bol şanslar hepimize...
-
bu "manuel sistem" ne demek yahu?
herkesin otomatiğe bağladığı bi sistem var benim sistemimde manuel:..:
-
[quote=mavi;155687]Sayın abka,
Zirve de sat verse verse Histem sat verir. O da malum çok defa yanıltarak. Şöyle bir tatilim olsa, [COLOR=red]Sistem oluşturmayı öğrensem[/COLOR], okumak istediğim kitapları okusam, gün içi trade etsem, zaman geçtikçe gençleşsem, piyasa yaptığım grafiklere göre hareket etse, halama amca desem, ...sem ...sam, ...ceğim ...cağım..heyk
Bol şanslar hepimize...[/quote]
şaka yapıyorsunuz
-
[quote=Larossıan;155686]7 aylık yada düşük yapsaydı iyiydi pala.:..:[/quote]
5 aylıkken :)