[quote=Astatin;155682]formasyon varsada, senin çizgiler onları göstermemiş saklamış..fikriicenttt:p:p....OBO olabilür[/quote]
:) elesine salladım bakalım forum sakinlere anlayacak mı dedim .kom dermişim :::
Printable View
[quote=Astatin;155682]formasyon varsada, senin çizgiler onları göstermemiş saklamış..fikriicenttt:p:p....OBO olabilür[/quote]
:) elesine salladım bakalım forum sakinlere anlayacak mı dedim .kom dermişim :::
[quote=Astatin;155690]5 aylıkken :)[/quote]
Bebe katili...dng
17.35 ten bu yana dax'a veriyorlar küsküyü. Dow da 60 dklarda saat 18.05 itibariyle sat verdi bakalım kim kime ne verecek
[quote=fikrisent;155691]:) elesine salladım bakalım forum sakinlere anlayacak mı dedim .kom dermişim :::[/quote]
fikrisent zenci şarkıcı ismi değilmiydi hani acun getirdi hip hop hopcu.:rolleyes:
güniçi trade de 5 dk.lık bile fazla geliyor..:)
15 dk.lık da fazla.. bugün öğlen 64.000 e indiğinde, 64.200 de 5.dk lık sistem al verdi.. ama ben naaptım 15 lik satta diye almadım, sadece kısaları kapatmakla yetindim.... 15 liğe bak 60 lığa bak, yok djı'ye bak yok dax'a bak derken anca kafamız karışıyor.. en güzeli spota ve 5 liğe bakacaksın.. her periyoda bakmak kafamızı karıştırmaktan başka işe yaramıyor..
Arkadaşlar pis opsiyon açtım...1 ay içinde 5000 puan alırsam klipteki arkadaşla görüşme şansına haiz olacağım..Ya o 1.52 ile 1.54 zamandilimindeki hareket ne estetiktir öyle..dans bu azizim herkes bezeremiyorki... :)
(sayın mavi, benim zatı muhtereme ilk dokunuşum, sizin DJ le ilgili son dokunuş teoreminize bakıyorr yani..opsiyon bu kadar basit)
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
[QUOTE=mavi;155684][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][U]Belki yarın, belki yarından da yakın[/U]...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana](Sayın PALA, duy sesimiziii!!!..)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Grafikler bitmeli artık diyor. İndikatörler 5,15,60,120,Gün,Hafta biz doyduk diyorlar. Sadece Aylık, düzeltme olsa da sert veya yumuşak farketmez, benim daha yolum var diyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yoğun tempomdan çıkabilirsem grafik paylaşacağım.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Önemli olan grafiklerin değil ** PALAsının doyması. .dng adamlar doymadı gitti.
[QUOTE=Larossıan;155692]Bebe katili...dng[/QUOTE]
Japonalra meze niyetine satar parasıyla ek short açar bu Asti .boks.
Ne müzikmiş Asti bundan sonra mehter marşı kullanmıyalım bununla shortlayalım.
[quote=Astatin;155689]şaka yapıyorsunuz[/quote]
Sayın Astatin ve Sayın Larossıan,
Kesinlikle şaka yapmıyorum. Sistem oluşturmayı öğrensemden kasıt, hazırdaki formülü MS veya MTX e tanıtım oluşturmak değil. Sistemin kendisini formül dahil oluşturmak. Dilini öğrenip kendi trade biçimime uygun parametreleri yerleştirebilmek v.s. Şaka gibi fakat henüz hiç sistemim olmadı, birkaç hazır sistem üzerinde oynamalarım oldu. Biri de Sayın Sazan'ın verdiği bilgilerle idi. 5 dakikalık tradelerimde oldu deneme maksatlı (mesaimde olmuyor fırsat) falan hiçbirinin ömrü trade biçimime yaklaşamadı.
...sem, ...sam, ...ceğim, ...cağım tabi ki zamanla alakalı.
Neyse şaka değil yani sistemle trade etmeyişim.
Genel hatları şöyle. Şuraya gelirse poz. al şurada flat yada çık, şurada stop çalıştır şeklinde. Bu trade biçiminde en önemli kavram sabır. Gelmezse istediğim noktaya kendi bilir dediğim çoğunluktadır.
Bol şanslar hepimize...
[quote=Larossıan;155694]fikrisent zenci şarkıcı ismi değilmiydi hani acun getirdi hip hop hopcu.:rolleyes:[/quote]
yok o fifti-sent olan bu bizim maelleden fikri... bir de hayri var.. hayri pıtır o da askerlik arkadaşı bu fikrinin...aslında bunların arkadaş grubu geniş yani ama liste verirsem laf uzar... :D
Yawf ben çok mu salağım ... :) niye herkes 70-75-85 bin derken bana 1 gün trend devam 1 gün şelale hissi geliyor... :)