[quote=catedral;70615]Walla bende ordan kısaldım sabah.. Dün kapanışta 37.975 te vermişti sinyalde .. ben askerlik yapmadım ya.. Sorun orda. 125 puanıma oldu olan. O yüzden hala bende 300 ün.:..:[/quote]
alrım anahtarını.dng
Printable View
[quote=catedral;70615]Walla bende ordan kısaldım sabah.. Dün kapanışta 37.975 te vermişti sinyalde .. ben askerlik yapmadım ya.. Sorun orda. 125 puanıma oldu olan. O yüzden hala bende 300 ün.:..:[/quote]
alrım anahtarını.dng
EURUSDAY....uhhhh
şelale.. şelale .. şelale.. mümkünse sabah yatay açılsın gap olmasın öğleden sonra şelale olsun ...
[QUOTE=selçuklu;70621]şelale.. şelale .. şelale.. mümkünse sabah yatay açılsın gap olmasın öğleden sonra şelale olsun ...[/QUOTE]
Neden öğleden sonra.. Sabah yokmusun? Gözlerinle şelale mi izlemek istiyosun.. peki elimden geldiğince tutarım endeksi öğkeden sonra 13:35 e kadar ama... Fdow artıda seyrediyo.. Yoksa yarın gapla yukarımı açarız? Burda recep ve Seyyah adında iki tip var.. benim mis gibi [COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR]ma[COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR] değil diyolar. İçimizdeki hain denir ya. Tam onlardan. Halbuki ikisi de short giymiş.
Araya eleman gelmişş... Seni öte topiğe alalımm..
[QUOTE=catedral;70622]Neden öğleden sonra.. Sabah yokmusun? Gözlerinle şelale mi izlemek istiyosun.. peki elimden geldiğince tutarım endeksi öğkeden sonra 13:35 e kadar ama...
Araya eleman gelmişş... Seni öte topiğe alalımm..[/QUOTE]
evet tut abla öğleden sonra şelale olsun lütfen . sabah sakin açılsın..
ne elemanı hangi topic yatacağım ben uykum geldi .. şelale şelale şelale
[QUOTE=Astatin;70477]Hikaye hiç değişmiyor..Diyaloglar;
Göçecek abi..Abi tepki bu göçecek göçeceekk...Lan iyi de alıyolar...Haydaa salak mı bunlar niye alıyolar..Aman abi zzararın neresinden dönülse kar..İyi oldu yetişdim aldım..DJI 9100 ü kırar obamaya tav olur 10500 olur..IMF anlaşması ile bizde 42000 oluruz..dur biraz daha alayım...bu geri geliş düzeltme abi bişi olmaz..hayda 200 puan daha düştü..ama neyse saatlik sistem hala alda...yok abi düşmez daha EW ye göre 41000 yapması lazım en azından..ha....rr.. lan niye göçüyo bu...puff yarısını kapatayım longların..abi EFG uzundan neden düşüyo bu...:) :) :) :)[/QUOTE]
Sevgili Astatin,
evet hikaye hep bu işte ama,
mesele,
sonuçta hadi almadım 26xxx lerde daha önce stoplosssuz 28300 almıştımda bir ara. orda bir iki işlem nihai 31000 di.
düne kadar malda beklemekte.
yapabildimi hayır, bunu disipline edemiyorum. kaç puan var orda 9950. süre 1ay 20 gün. ve tek işlem.
fırsat bunlar hep fırsat. (dı).
sevgiler.
[QUOTE=serkanyurttas;70560]Slmlr su 38200 olayına hasta oldum kendimle guru duyuyorum 35500 38200 e hedef verdim 38250 den döndük maalesef ben 37075 den bugün shorta geçtim saatliklerde sata girmiş ımf falan derken mılletı elıne çocukları verebilirlerde py de long işler karısık simdilik kısa slmlr[/QUOTE]
tebrikler Sevgili Serkan.
Günaydın Astatin,
Sistem ve EW durum hakkındaki sorularına iki cevap da aşağıda.
Biyo-Mechanical Sistem (1) son sinyallerin grafiği aşağıda. Durum Sat'da. (Bu arada senin sistem grafiğinde güzelmiş (sistemsensin1'i kastediyorum) yahu :..:)
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/9841/dolunaybs8.png[/IMG][/URL]
VOB 60 dk'lık grafikte aşağıda.
Kimsenin dikkatini çekmeyen bir sayım (en azından yazıştıklarımın). Bence olasılığıda fena değil. 5 dalgalı A sonrası bir daralan üçgen oluşumu (B) olarak ve son olarak C yükseliş dalgası. Yükselişin %61 ve %100 hedeflerindeki (Gri yatay trendline'lar) tepkisine bakarsak en azından bir grubun bu sayımı takip ettiği belli oluyor. Tek handikap B düzeltme dalgası sonrası (grafikte e sonrası) hareketinde 5 dalgalı olması gerekirken onunda 3 dalgalı olması. Bu kısımdan dolayı dalga sayımının netleşmesi için biraz zamana ihtiyaç var.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1710/voboo6.png[/IMG][/URL]
Sabah sabah gülmekten ölüyordum..
Selim ATALAY der ki
Amerika da kırmızı noktalı [COLOR="Red"][B][SIZE="6"].[/SIZE][/B][/COLOR] şirketler de kongreye gidip 5 milyar dolar yardım isteme hazırlığındaymış.. İşler kesatmış yane:eek:
Bende kongreye gitmeye karar verdim. Forum olarak bir komisyon oluşturup amerikan kongresinden 1 milyar dolar yardım istesek kabul edermi acaba? sssstttt 500 milyon dolara da fitim aslında.. :..:
[QUOTE=sazan;70631]Günaydın Astatin,
Biyo-Mechanical Sistem (1) son sinyallerin grafiği aşağıda. Durum Sat'da. (Bu arada senin sistem grafiğinde güzelmiş yahu :..:)
[/QUOTE]
Günaydın... Bol kazançlar..
gurtlar inlerinden çıktılar mı? Ne dersiniz sevgili Sazan?
[quote=catedral;70633]Günaydın... Bol kazançlar..
gurtlar inlerinden çıktılar mı? Ne dersiniz sevgili Sazan?[/quote]
Sevgili Catedral,
Bu 2 gündür iş yogunluğumdan piyasaları pek takip edemiyorum. Bu yüzden yorum yapmam biraz zor. Ancak Gurt Adam grafiğimiz hatırlarsanız, turuncu dolunaya kadar 5 günlük bir trend gösteriyordu. Bu gün trendin 3 günü ve dünkü düşüşün bir tepki olması mümkün. (Bugünkü TC Sanayi endeksi verisi inanılmaz berbat çıkmaz ise, Güney kore -%10 civarı çıktı biliyorsunuz, üstelik Kasım ayı verileri)
Özetle EW grafiğinde de belirttiğim gibi piyasaları çalışmak (EW açısından) için çok zaman bulamıyorum , bu nedenle de sadece sistem sinyallerine uyuyorum.
Size ve herkese bol kazançlar dilerim.
bo-dd
[QUOTE=hexen;70411]systems
5 dakk short 15 dakk short gun long signalde
ben halen 3/1 malyet 15 dakk system yondeyim
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta[/QUOTE]
36300..36500 yeresine geldimiz icun 36375 de shorts realiz etim
37.525 KISA lar 36.400 den teslim edildi.
kalanlara bol şans!
[QUOTE=hexen;70638]36300..36500 yeresine geldimiz icun 36375 de shorts realiz etim[/QUOTE]
düsme devam icun 36250 asayası gerek
eyer 36250 asayası olur short devam etceyim
eyer 36250 üstesinde 5 dakk 15 dakk systems long siynal olur, gun system long signal oldu icun yukarya hızla atak potans olur hale dikat olma gerek..
[COLOR="Red"][B]OBO [/B][/COLOR]muz ve yükselen takozumuz kırılmıştır. Burdan acele yukarı atmaz ise yükselen takoz harekete geçer.... ! ! !
Vatana millete OBO muz hayırlı uğurlu olsun:) Şimdi nurtopu gibi [COLOR="Red"][B]Yükselen Takozumuz[/B] [/COLOR]var...
Takoz değil diyen varmı? :) :) :)
[QUOTE=SEYYAH;70639]37.525 KISA lar 36.400 den teslim edildi.
kalanlara bol şans![/QUOTE]
OBO ymuşşş.lelele
[quote=catedral;70643]OBO ymuşşş.lelele[/quote]
sen öyle san.ADNAN mı diyor yoksa OBO diye :..:
kısaları kaptırdık zati kafamız bozuk erken teslim etmişik üüü
36250 yeresini 36000 yeresine deyistiriyorum ben ora asaya olur eyer ozaman short devam etceyim
systems
5 dakk short 15 dakk short [COLOR="Indigo"] gun system sınırda[/COLOR]
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
Acaba bizde ve Dow futureda düşüş devam edermi tahminler? Yahu bu dolar 1.564 ü görmüş biz uyurken mi gördü bilen var mı. Dolar alda mı satta mı acil cevap?
[QUOTE=hexa;70647]Acaba bizde ve Dow futureda düşüş devam edermi tahminler? Yahu bu dolar 1.564 ü görmüş biz uyurken mi gördü bilen var mı. Dolar alda mı satta mı acil cevap?[/QUOTE]
dun 8875 asayasında min 8650 max 8550 yeresine potans dedidik jelibonum onayla 8650 yeresi asayasında 8550.8570 yeresine potans olur
Günaydınlar 37075 den shortum aksamdan 150 den uzadım simdi faiz indirimi hikayesi ne alabilirler ayrıca py long bakalım
Dolar öngörüsü olan kimse yok mu üüü Bugünkü önemli veriler : EUR GSYH 12:00 - EUR Hanehalkı Harcamaları 12:00 - EUR İşsizlik Oranı (Kas) 12:00 - GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 - USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (3 Oca) 15:30 - CAD Ivey PMI Endeksi (Ara) 17:00
[quote=hexa;70651]dolar öngörüsü olan kimse yok mu üüü bugünkü önemli veriler : Eur gsyh 12:00 - eur hanehalkı harcamaları 12:00 - eur işsizlik oranı (kas) 12:00 - gbp merkez bankası faiz kararı 14:00 - usd işsizlik sigortası başvuruları (3 oca) 15:30 - cad ıvey pmı endeksi (ara) 17:00[/quote]
dolar günlüklerde al vermiş 5 22
Astatiiinnnn uyuyamı kaldınnn ? Nerdesiinnnn?
hexa seni soruyo çaktırmadan:)
Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D
Aksamda obama konusacakmıs
[QUOTE=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/QUOTE]
Dolarla hiç aram yok hiiiççç. Zıtlaşıp duruyorua onla. Ama yinede bi bakarımda hiç sorumluluk almam..
Endekste sistem satta.. Bir artema yaptım şimdi tekrar kısa devam .. Biraz alsalarda umudum yok.. OBo tam hedefe gitmedi daha.. Birazdan kısalarla arkama yaslanmayı düşünüyorum. :..:100 puana sıkıştırırlar yine buralarda..
selçukluya akşamdan sözüm var.. tutmamız lazım buralarda.. Öğleden sonra inşallah al vermeyizde bi tur şelale seyreder çocuk:)
Astatiiinnnnn allah cezanı verecek.. bana dolar yorumu yaptırcan.. gelsene leennn Hexa ya bi döviz yorumu yap..
[QUOTE=serkanyurttas;70655]Aksamda obama konusacakmıs[/QUOTE]
Ona artık [COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR][B]MA[/B] diyorus..Konuşssada konuşmasada hiç farketmeyecek bence..
Sitimulusunu daha düzgün hazırlaması için ne derse desin kırbaçlanabilir.:..::..::..:
[QUOTE=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/QUOTE]
Witchcraft el kitabı der ki....
Awwww... İMF heyeti geliyorrr... Ama 1.5740 ta döviz kontratları Günlükte al vermiş...ne iş?:..:
5 dakkalıklar ise 1.5460 dan dün sabah 11:00 itibariyle al vermiş.. 1.55 aşağı kırılırsa sata döner.
Başka bir sistemimde haftalıklar gel benimle ol şarkısını söylüyor..lelele
Astatin allah cezanı vermesin senin nerdesinnnnnnn? Jerfinde yookkk!!!
[QUOTE=catedral;70660]Witchcraft el kitabı der ki....
Awwww... İMF heyeti geliyorrr... Ama 1.5740 ta döviz kontratları Günlükte al vermiş...ne iş?:..:
5 dakkalıklar ise 1.5460 dan dün sabah 11:00 itibariyle al vermiş.. 1.55 aşağı kırılırsa sata döner.
Başka bir sistemimde haftalıklar gel benimle ol şarkısını söylüyor..lelele
Astatin allah cezanı vermesin senin nerdesinnnnnnn? Jerfinde yookkk!!![/QUOTE]
onun cezasını ben vercem.dng
dışarısı tepti biz hala alçak sürünüyoruz...
12 de gelecek olan euro verileri nasıl etkiler acaba çok veri var(yarın daha çok), bir de ingilitere merkez bankasının faiz indirimi?
[QUOTE=catedral;70632]Sabah sabah gülmekten ölüyordum..
Selim ATALAY der ki
Amerika da kırmızı noktalı [COLOR="Red"][B][SIZE="6"].[/SIZE][/B][/COLOR] şirketler de kongreye gidip 5 milyar dolar yardım isteme hazırlığındaymış.. İşler kesatmış yane:eek:
Bende kongreye gitmeye karar verdim. Forum olarak bir komisyon oluşturup amerikan kongresinden 1 milyar dolar yardım istesek kabul edermi acaba? sssstttt 500 milyon dolara da fitim aslında.. :..:[/QUOTE]GMe parayı verince tüm reel sektöre para isteme hakkı doğmuş oldu. Madoffun borçlarını da ödesinler hazır el atmışken.
[QUOTE=VOBiX;70664]GMe parayı verince tüm reel sektöre para isteme hakkı doğmuş oldu. Madoffun borçlarını da ödesinler hazır el atmışken.[/QUOTE]
Sevgili VOBIX
Şu işe bi e atsanda .. Forum adına kongreye bi yardım başvurusunda bulunsak..
belki yerler.lelele
[QUOTE=catedral;70665]Sevgili VOBIX
belki yerler.lelele[/QUOTE]
paylaşım nasıl olacak acaba...:..::D
[QUOTE=catedral;70665]Sevgili VOBIX
belki yerler.lelele[/QUOTE]
hele bir MAdoffa destek atsınlar o zman şahıslara yardımın önü de açılır. :..:
[quote=jerfin;70661]onun cezasını ben vercem.dng[/quote]
cezalandır beni:..::..::..: kill me the softly
[quote=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/quote]
ne bakcam yzünüze kardeşim..tamam moderatör olmak istemiyorum kesinlikle..maaşı bile yok niye olayım:..::..::..: ama sadece 1 oy verilmiş bana :) nerde bu halk, nerde dün oy sözü verenler, nerde ikiyüzlüler..iki torba kömüre sattınız beni:..::..::..::..:
oy oy oy ..keyifli günler geliyor..catedral moderaör olsun...çook eğlenceli olcak çokkk...bu [COLOR=red]Joe DALTON'u[/COLOR] şerif yapmak gibi bi şey..çok keyifli olcak çok..