-
sevgili forumdaşlar yaptıgım gün sayımlarına göre 14 ekim çarşamba dahil yukarı atak olması lazım spotta muhtemelen 52 bin civarına 15ekim 20ekim arasımuhtemelen bir alçalan takoz yaparak ufak ufak satışlarla tekrar spotta50bin civarına geri çekilme 21 ekimden 4 kasıma kadar agresif alımlarla spotun 55bin bölgesine yönelmesi 5 kasım çok önemli bir tarih 12 mart dibinin tam olarak 233 gün sonrası fibo teknigine göre mutlaka burdan öyle böyle sert bir satış gelecektir bütün kasım ayını kapsayan süreçte yüzde on ile yüzde yirmi arasında birsatış kuvvetli olasılık çokönemli trend dönüş tarihi bana göre 5kasım bu tarihe kadar longlar rahatlıkla arkasına yaslanabilirler 4kasıma kadar beklemek kaydıyla
-
astiii sabah üüwww leyen biz olmayacağız.:..:.
-
[QUOTE=Astatin;155721]iiiişşşşşşşşşşşşşş..sus gız cerfo...nazar değer falan.lelele.lelele
ama ben o kadar umutlu değilimüüüüüüüüü erken düştü bu...ya %1.5 eksi .lelele.lelele.leleleya dönüp %1artı...üüüüüüüüü[/QUOTE]
% 1 eksi bile kapatabilir.. 15 dk.lıktaki trend desteğini kırdı..:::
-
[quote=jerfin;155720]dow'un fişini çektiler..:)[/quote]
ben kısa girmeden kimse dowun fişini çekemez, mümkünatı yoktur
o kadar:..:
-
:..::..:[quote=jerfin;155723]astiii sabah üüwww leyen biz olmayacağız.:..:.[/quote]
walla onu bunu bilmem ama benim kesin üwwlememem lazım...portfoy onemli bir desteğinde burdan yukarı dönmesi lazım...:..::..::..:
-
dow düşerse sabaha fdow artı olur geyiğini açıyorum, zaten sabah bir sürü imf haberi ısıtılacak, efg de uzun daydı haydin bakalım
hehehhehehe
-
Nöbetçiler nöbetçiler yakalayın astiyi dowun düşüşünün sorumlusudur kendisi
()ASstiyi yaklaymazsanız bar bir iki tavuk yakalayın kızartır yeriz ) .dng
-
[QUOTE=mozkan;155725]ben kısa girmeden kimse dowun fişini çekemez, mümkünatı yoktur
o kadar:..:[/QUOTE]
zaten bu sadece düzeltme düşüşü.. daha 10.000 finali yapacağız..:::
-
[QUOTE=mozkan;155727]dow düşerse sabaha fdow artı olur geyiğini açıyorum, zaten sabah bir sürü imf haberi ısıtılacak, efg de uzun daydı haydin bakalım
hehehhehehe[/QUOTE]
uzunsunuz galiba sn.mozkan.. hehehehehee..:..:
-
[quote=jerfin;155730]uzunsunuz galiba sn.mozkan.. hehehehehee..:..:[/quote]
hayır pozum yoktur vobta, her gece flat kuralım aynen devam ediyor.lelele
-
şimdi dow buralardan biraz tepsin.. sonra dönsün günün en düşüğünden kapatsın..
sonra mı ?..:..: ee sonra sabah fdow da eksi olsun tabiki..:::
-
[quote=jerfin;155732]şimdi dow buralardan biraz tepsin.. sonra dönsün günün en düşüğünden kapatsın..
sonra mı ?..:..: ee sonra sabah fdow da eksi olsun tabiki..:::[/quote]
tabi bakınız size tarihten bir yaprak
yarın xx eksi açalım, yy de piyasa versin yarım saat yataya alıp spotu beklerler, bu arada uzunlar realize veya stop yapar yeni shortçular pozunu alır, sonra made in pala akbank mı desem garanti mi desem yada tüpraş mı desem .lelele