[quote=jerfin;155739]bugün dowun kapanışından sonra açıklanacak bilanço yok mu..:)[/quote]
var..TOKOBA nın hayat bilançosu açıklanacak::::::
Printable View
[quote=jerfin;155739]bugün dowun kapanışından sonra açıklanacak bilanço yok mu..:)[/quote]
var..TOKOBA nın hayat bilançosu açıklanacak::::::
[quote=VOBiX;155743]jerfin deel o Queen .dng[/quote]
doğru söylüyorsun kendime ben de vurayım bari.dng
kendime yuh diyorum başka bişey demiyorum yuh.dng
[quote=selçuklu;155745]mozkan patron kısalmadan glabal trend dönmez .. .. ben kısalmadan vop düşmez ..kocaoğlan sat vermeden küskübar olmaz .. astatin patron küskübarları türküsünü söylemeden 1. şelale küskübar şenlikleri başlamaz ..
heveslenmeyin boşa .. heheeh :D:D:D
klasik dönüş günü kriterleri
- trend yönünde yüksek pointli bir gapli açılış
- açılış sonrasında gap yönünde hareket.. spotun açılmasıyla hareketin devamı (alım veya satım çılgınlığı haber falan gelebilir bu sırada)
- bazen öğleden sonra spot 2 seansın açılmasıyla bazende dowun açılmasıyla .. sabahki gapin 3-4 tane 5 dklık barla bütün oalrak yutulması .. ... kapanışa kadar günlük tepeden veya dipten %3-%4 farkla kapanış .. heheeh .:o:o:o
yaşasın tepe - dip avcılığı .. :o:o::: .boks..boks.[/quote]
sen noktayı koymuşsun virgüle bile gerek yok senin sistemde.brv
doğru söze sadece.brvgerekir, bu hareketin dışında kalanlara da.uyk
[QUOTE=jerfin;155738]senin şu sistemi harbi merak ettim ordi.. sisteminin mantığı hakkında biraz ipucu versen..
bende dow'un kapanışları hakkında kendimce bi sistem geliştirmeye çalışıyorum.. ve bu gece bebiş sistemime göre dow eksi kapatmalıydı.. zaten bizi kapanışta deli gibi almalarına rağmen sistemim için kısa girmeye istekliydim... ama 1 kontrata cesaret edebildim..:))) asti gibi cesuryürek olamadım..:..:[/QUOTE]
ındıkator osılator gosterge neyim bilmem.. asti bastan kaybetti ben geceye kısa girdim son 10 dakıkada.. acıkcası su saate kadar ımf haberının acıklanmasını beklıyodum ama acıklanmadı elı kulagındadır sabah ezanından sonra acıklayabılırler...
o degıl de işi gücü bırakıp gosterge olsam sınyal basına 10 dolardan koseyı donerdım :D
[quote=Kennym;155750]ındıkator osılator gosterge neyim bilmem.. asti bastan kaybetti ben geceye kısa girdim son 10 dakıkada.. acıkcası su saate kadar ımf haberının acıklanmasını beklıyodum ama acıklanmadı elı kulagındadır sabah ezanından sonra acıklayabılırler...
o degıl de işi gücü bırakıp gosterge olsam sınyal basına 10 dolardan koseyı donerdım :D[/quote]
bu benim fantazi sistemim zaten.. türev piyasalarda yatırımcıların %95 i batıyormuş..bu durumda birini tutuyosun o 1 kontratka işlem yapıyo..sen onun 20 katı kontratla ters poz. açıyosun..o gazete dergi cnbc e izliyo, veri izliyo sen sadece onu izliyosun...%95 ihtimalle zengin olursun;)
[quote=selçuklu;155745]mozkan patron kısalmadan glabal trend dönmez .. [/quote]
eyvallah big patron :..:
emme vede lakin global trend dönmeden mozkan kısalmaz, eskiden yapardım
buradan bi çakarsam 10000 puan cepte hesabını az yapmadık :D hesap kitap işinden bıktığım için artık forexteyim, forexteyim dedim de eurusd ye buradan bi çakarsam 1,40 a kadar tutarım, bak gene hesap kitap yaptık benden trader olmaz :..:[LEFT]
[/LEFT]
[B]Günaydın,
[U]13 Ekim Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GBP TÜFE (a/a) (Eyl) 11:30 %0,3 %0,4 Yüksek
GBP TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Eyl) 11:30 %1,7 %1,8 Yüksek [/U]
GBP Perakende Fiyat Endeksi (a/a) (Eyl) 11:30 %0,3 %0,5 Orta
GBP Perakende Fiyat Endeksi (Eyl) 11:30 215,3 214,4 Orta
[U] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Ağu) 11:30 -%4,9 -%8,3 Yüksek
EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eki) 12:00 61,2 59,6 Yüksek
GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eki) 12:00 58,8 57,7 Yüksek
GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Eki) 12:00 -69 -74 Yüksek [/U]
[B]USD Beyaz Saray-Romer'in Ekonomistlerle Konuşması 15:30 Düşük
USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Eki) 17:00 52,5 52,5 Düşük [/B]
USD New York Fed-Dudley'in Uluslararası Bankacılarla Konuşması 20:15 Düşük
[B] USD Fed-Kohn'un Ekonomik Büyüme Hakkındaki Konuşması 20:45 Yüksek
USD Hazine Bütçe Dengesi($) - Eylül 21:00 Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Johnson & Johnson (JNJ) 1.13$ (Açılış Öncesi)
Intel Corporation (INTC) 0.27$ (Kapanış sonrası)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9868[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9865[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
cümleten günaydın ,
dün gece msstocktakı tum sıstemlerı ındıkatorlerı ınceledim nerdeyse satıs sınyalı veren yok maalesef ustelık sert yukselıs gelecek gibi.. gonlumuzden şelale geçiyor lakin gorunen koy kılavuz ıstemez bugun bızım ıcın zor bı gun olabılır.. piff allah sonumuzu hayır etsin üvvvvvvv
herkese bol kazanclar..
[quote=Kennym;155755]cümleten günaydın ,
dün gece msstocktakı tum sıstemlerı ındıkatorlerı ınceledim nerdeyse satıs sınyalı veren yok maalesef ustelık sert yukselıs gelecek gibi.. gonlumuzden şelale geçiyor lakin gorunen koy kılavuz ıstemez bugun bızım ıcın zor bı gun olabılır.. piff allah sonumuzu hayır etsin üvvvvvvv
herkese bol kazanclar..[/quote]
Günaydın,
Eylül sonunda ve Ekim başında kısa pozisyon sevdası bana da çok para kaybettirdi. Döndüm ama bu yoldan. Ondan beri uzun pozisyonlarla zararımı çıkartıyorum. Tepe avcılığı adama çok para kaybettiriyor. En mantıklısı yine trend takibiymiş, anladım....
--------Doğan Yayın’ın üç şirketine ihtiyati haciz-----
bugun dogan grubu ıcın kotu bı gun olabilir..
[QUOTE=Strategist;155756]Günaydın,
Eylül sonunda ve Ekim başında kısa pozisyon sevdası bana da çok para kaybettirdi. Döndüm ama bu yoldan. Ondan beri uzun pozisyonlarla zararımı çıkartıyorum. Tepe avcılığı adama çok para kaybettiriyor. En mantıklısı yine trend takibiymiş, anladım....[/QUOTE]
haklısın hocma.. dün dediğim gibi tüm sistemleri inceledim ki msstockun sistemleri normalde cok gereksiz sistemlerdir , bunların bile nerdeyse tamamı gunluk bazda 2 kere al vermısler trend boyunca.. üvvvv bundan sonra uzun soluklu takılcam.. sat gelmedende dediginiz gibi pek mantıklı degil gecelere kısa gırmek..
son 2 haftadır kısa kısa diye ömrümüz çürüdü :) gencligimize yazık yaf :::::::::
tepe yakalıcaz dıye tepelenip duruyoz ama işte heyecanlı oluyo meret :)
[quote=Astatin;155746]var..TOKOBA nın hayat bilançosu açıklanacak::::::[/quote]
TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş..etkisi nötr..günaydın ve bol kazançlar...